Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:48:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Canabis  (Pročitano 21507 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

a mi smo slobodni i zgodni kao del i rodni

Zodijak
Pol
Poruke 1563
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
hmm mislim da na ovu temu dolazim strejt.. to ne moze tako ja predlazem da spurnjamo spravu i idemo na shtrajk kanabisa  Smile  ...  Smile
IP sačuvana
social share

ju ffrrrgot van veri important ting mejts kaptn dzek sperov ... tararamtam tararamtam tararam tamtamtamtararam.....
i sir spamalot na hedove i rime troshi sve papire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Touch Pro
ma pravac sala i na trening, od adrenalina nema boljeg stimulansa. droga samo vodi u propast Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1264
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joj kako bi se sada slatko nasmejala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

come out come out...wherevere you are...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 267
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Legalizacija deca tje barem znati shta pushe,ali samim tim tje im "teshke" droge biti zanimljivije nego shto su sada,drzhava gubi time veliki priliv love jer ovako mozhe da klepa sa cenama kako stigne,ako se legalizuje treba da ima onda i fixnu cenu u zavisnosti shta hotjesh da pushish...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D500
za legalizaciju sam
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC One X
za. ovako zakon nista ne resava. hapse samo najsitnije dilere, pa bar nek sve bude chisto i legalno, velikim dilerima niko nista ne moze ni ovako, samo cimaju poshtene pushache Smile...
IP sačuvana
social share
武士道!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ja sam za legalizaciju. Neka država preko poreza oduzme mafiji profit, od toga bi imali u krajnjoj liniji svi državljani korist. Oni koji su za i oni koji su protiv. Prvi plus bio bi uvođenje kontrole nad kvalitetom i samim sadržajem robe koja bi bila na volju ljudima. Sam sam lično video kako klinci puše industrijsku konoplju ojačanu sa strihninom jebote!!! A klinci kao to znaju a boli ih kurac. Drugi plus bio bila bi veća mogućnost finansiranja postojećih i ustanavljanja novih društava i organizacija sa preventivnim aktivnostima na području droge. Onda tu vidim i izgradnju raznih sportskih centrova i biblioteka, posao za poljoprivredni sektor ( jer legalizacijom opojne vrste cannabisa padaju i bariere koje se vežu čak i na industrijsku konoplju, koja je vro zanimljiva kao industrijski material u mnoštvu panoga), sve do one zadnje persone, koja u trafici prodaje kutijice uredno pakovanih džointova od pet komada različitih tipova. Nezanemariv bi bio i utjecaj na turističku panogu te države, jer tu su u pitanju GOLEME pare. Sve i još toga moglo bi se napraviti, naravno uz prave propise i razuman zakon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Onda tu vidim i izgradnju raznih sportskih centrova i biblioteka, posao za poljoprivredni sektor   Smile  Smile  Smile

Ajde valjacemo gudru i legalizovati je a kad svi dobijemo tumore na mozgu i pocnemo da se tripujemo e onda cemo se baviti sportom i davati deci dobar primer.Pored toliko losih stvari tipa: cigare,alkohol,zagadjen vazduh ajde jos i da varimo pa ce nam biti bolje  Smile Stvarno  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC One X
prijatelju, ko pushi - pushi i pushice... ja ne znam ni jednu osobu stariju od 12 god koja ne zna bar 1og dilera... bar neka bude kvalitet trave kontrolisan, uberes dobar porez... milina
IP sačuvana
social share
武士道!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa bas u tome i jeste problem sto se klinci drogiraju i umesto to da sprecimo mi cemo uraditi suprotno.Zamisli trip ide keva u radnju po hleb i mleko a cerka joj kaze: E kevo uzmi meni pola keta trave  Smile .

Sto se poreza tice pa ni sad ga ne uzimaju.Mislis da bi im neko placao jos i od gandze???
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:48:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.