Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 23:51:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of duty7:Black Ops  (Pročitano 160631 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung C3050
E želim da vas obavjestim da je AlterOps proradio i da je trenutno u beta verziji,tako da možete igrate Black Ops Multiplayer sa narodnom "pirat" verzijom.  Smile

Potrebno je da se ste registrovani na AlterIWnet da bi mogli skinuti AlterOps client.
Moj utisak je dosta negativan,gameplay je loš,prosto ne liči na prijašnje COD multiplayer-ere,sve je nekako 3 puta ubrzano,čim ste se raspawn-ovali,mrtvi ste,serveri su loši, ping skače nenormalno,doduše sistem skupljanja novca kojim otključavate oružja,dodatke,perkove čini mi se zanimljiv.

Forum i tut
Download client-a
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Poceo igrati i nisam bas nesto ocaran,jako mi sve cudno i nekako glupo,pogotovo sta je puno toga zakljucano i trazi onaj jebeni virtuleni novac koji se zaradjuje tokom igranja da bi se otkljucale neke bukvalno osnovne stvari.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nec Vivaz U5i
Ja uzeo code i aktivirao na steam dodajte me:
 Smile
http://steamcommunity.com/profiles/76561198044883757/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia n95
Nerazumem zasto mi zapucava igra uvek na pocetku partije u multiplayeru,imam org naravno,zar nebi trebalo da steam automatski poskida sve patcheve da bi igra radila glatko  Smile inace imam ati radeon 6750,core2quad 2,6,4 giga ram..mislim da sto ce tice hardverske strane nebi nikako trebalo da koci,jedino ako u pitanju nisu drajveri?
« Poslednja izmena: 28. Mar 2012, 16:39:12 od Aleksandar Andric »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Flock 2.6.1
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Neznam sta bi tacno mogli da ti bude uzrok problema,ja igram pirata i radi bruka dobro,nema pucanja i slicnih zezancija.
A dali ti samo multiplayer zeza ili i singlplayer,moras videti do cega bi tacno bio problem,ako neradi i single onda je verovatno neki problem u samoj igri,a ako single radi,a multi nece e onda vec nisam siguran.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia n95
Neznam sta bi tacno mogli da ti bude uzrok problema,ja igram pirata i radi bruka dobro,nema pucanja i slicnih zezancija.
A dali ti samo multiplayer zeza ili i singlplayer,moras videti do cega bi tacno bio problem,ako neradi i single onda je verovatno neki problem u samoj igri,a ako single radi,a multi nece e onda vec nisam siguran.....
i singleplayer takodje poprilicno koci  Smile probao sam da smanjim u podesavanjima sve na low,ali i posle toga koci isto kao i na najacim parametrima  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nec Vivaz U5i
Odradi sledece:

Ja imam grafiku 9600 GT AMD 8650 2.30 GHz 3 GB RAM ddr2 i onako koci mi na max detaljima

Ako neko hoce da igramo neka me doda na steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198044883757
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Flock 2.6.1
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Od sinoc zatvoren AlterOps i Alteriwnt tako da pirateske verzije Black Ops i Modern Warfare 2 vise nazalost nema,dali je to trajno ili ne neznam,znam da su ovi iz InfinitiWada pretili sudskom tuzbom ukoliko nezatvore svoje servere i degenerici su uspeli u tome,nisu im dosta milijarde koje zaradjuju vec su morali da diraju i ovo gde je uvek bila bolja igra nego kod njih.  Smile
Sad mi ostaje da negde trazim neke povoljne kluceve za Black Ops i mozda MW2.  Smile
Ako neko zna gde ima povoljno da se naruci neka pusti pm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nec Vivaz U5i
I treba da ugase sve sto je ilegalno...ja da se pitam ja bi svaki krekovani server ugasio iz prostog razloga..ilegalno je nesme postojati...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Flock 2.6.1
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Jao daj neseri molim te,ala ti lupas gluposti to je strasno,pa svi predhodni CoD delovi jos uvek funkcionisu piratski, da neces mozda da krenes u kampanju da zatvore servere za CoD2 i CoD4.

Mada kolko sada cistam po komentarima trenutno AlterOps seli svoje servere i sve ostalo tako da kako neki kazu treba samo strpljenja i opet ce proraditi.

A zasto se meni vise svidjalo igrati na piratskim serverima nego na orginalu:

Najvazniji i najbitniji razlog su retardirani i bolesni cheateri kojih ima preterano mnogo,na Alteriwnet serverima su se cheateri jako brzo i trajno uklanjali,niko nije mogao sa cheatom dugo opstati,postojalo je nekoliko nacina za prijavljivanje i izbacivanje cheatera,a na orginalu to ide daleko teze,dzaba sto se cheater tamo kao prijavi kad on pravi rusvaj jos dugo-dugo,ja sam vec izgubio zivce za igranje MW3 od preterane kolicine retardiranih cheatera,ima ih toliko da je to strasno,utehu sam nalazio na piratskom Black Opsu i MW2 gde sam opusteno igrao,tamo je sve bilo FREE i extra zastita od retardiranih majmuna,a kod ovih sto uzimaju silne pare za orginal zastita je kurton,svako moze da skine cheat i da razbija u igri,dal je to fer i posteno.
Tako da moj vikrone previse kenjas,a i sam si odavno obelezen kao cheater,citao sam ovde postove,a i gledao tvoje screenshotove na kojima se jasno vidi da korsits wallhack tako da samo TI nemoj nista da komentarises, molim te.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 23:51:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.