Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:03:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of duty II  (Pročitano 39796 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
da li je moguce pomocu rcon ili nekog drugog toola da u mrezi(lan)-znaci ne preko neta, nekom od igraca das i/ili oduzmes unvunerable opciju? znaci da neko bez svog znanja dobije tu opciju...?  ili je moguce i da je neki bug u pitanju da se ovo dogodi?  Smile
trazio sam i nasao razne modove i cheatove(od kojih mnogi ne rade uzgred) na netu ali nisam naisao na ovaj koji opisujem.Nesto najblize po meni bi bio cheat GOD koji nisam uspeo da "pokrenem" i probam-ako uopste i mogu da ga probam sam na serveru ,recimo da pokusam sam da se ubijem bombom  Smile
Da li uopste za cheatove moras da budes server ili su dostupni i ostalim igracima u mrezi?

Protivim se svim vidovima varanja u toku igranja ali me odgovori na ova pitanja zanimaju da bi znao da prepoznam necije varanje i podmetanje kao i da dokazem da sam u pravu... jos jednom hvala i nadam se da ces odgovoriti na moja pitanja , pozdrav  Smile

Koja je najmanja brzina potrebna za normalno igranje preko neta? U Mitrovicu bi ove godine trebao stici ADSL pa cisto da znamo sta je ciniti...
ja igram sa 256 i mogu da nadjem odredjeni broj servera na netu , mada "od viska glava ne boli" ako mozes da priustis  Smile  naravno podrazumeva se da za vreme igranja sve druge stvari koje vuku download/upload moraju biti iskljucene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia C3
sifra God ti je samo za single player..... a sifra (ali bas sifra) koja ti daje opciju neunistivosti jos uvek nije napravljena...... na netu se najcesce susreces sa wallhackom( vidis igrace kroz zidove---- malo napredniji wallhackovi daju i imena igraca iza zida) i aimbot (sifra koja ti pomaze pri pucanju..... gledao sam film na youtube Smile da umres od smeha..... znaci sifra sama navodi tvoj nisan na glavu protivnika cim opalis metak Smiley )  ima i mnogih drugih pomagala tipa no fog ( mnoge mape imaju prasine i maglu pa kada nisanis ne mozes da razaznas u daljini sta ima -- no fog sklanja tu maglu i daje 100% vidljivost Smiley ili chams ( nesto poput wallhacka samo sto su ti igraci obojeni u odredjene 2 boje...... takodje ih vidis kroz zidove ali naravno ne mozes nikoga ubiti kroz zid.... boje ti pomazu da ako na primer neki igrac proviri glavu kroz prozor taj deo glave koji viri bice u drugoj boji i to tebi govori da tu treba da sibas Smiley ima mnogo citao sam na raznim forumima..... ali najbolje je bez sifri.... stvarno kad mi dodje neki lik i pocne da pametuje sa siframa a vara providno onda mi se smuci igra..
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
ako je tako kao sto kazes onda je definitivno ovo na sta ja mislim bio bug u igri koji se verovatno dogodi jako retko...
Kazem ti , najvise me podseca na GOD ali eto ako kazes da je to sifra samo za single player...  Smile
hvala na pomoci  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 12:43:21 od petarns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
gdje cu naci obicni cd key... ?
izgubio sam cd, a necu da dajem 5km za novi Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
gdje cu naci obicni cd key... ?
izgubio sam cd, a necu da dajem 5km za novi Smile
piraterija je zabranjena pravilnikom Burek foruma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gde ima da se skine sifra za call of duty 2 (multiplayer)????
Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
nema, ali postoje piratski serveri, samo ih treba ubosti, a piraterija je zabranjena pravilnikom foruma Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Instalirao sam call of duty 2 ali nece da mi napravi novi profil!!!
Šta da radim??   

Smile      Smile      Smile

Ranije sam ga imao i sve je super radilo! Sad ubacim isti cd i evo problema!!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 16:59:32 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
sta imas original ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:03:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.