Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 02:51:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of duty II  (Pročitano 39867 puta)
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3
Molim vas pogledajte ovaj hack >) jos lik nema pojma da igra Smile

Hack

ali smesan video je najbolji Smile

Smesan

zatim jos jedan hack

hack
« Poslednja izmena: 12. Feb 2007, 23:44:19 od Flamingoss »
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mogulu da se nameste rejtovi za multyplayer  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
e daje se dokopat meni orginalnog cd keya za COD 2 !  Smile imal ko to ?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nerazumem sta ce ti iovako mozes da igras na vecini servera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3
Moze bre na bar 80% servera Smiley ali ja svejedno nabavljam original Smile
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
nije fazon na kojim serverima mogu igrati nego mi idu na zivce ti citeri kojima je cilj imat sto vise tih ubistava na sasvim nepravedan nacin  Smile
zato mi daje taj cd key da igram ko gospodin, jesam upravu ?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3
cek hoces da kazes da sa original igrom mozes igrati na serverima gde nema varanja??? bilo bi dobro kada bi bilo istinito..... veoma malo servera ima cheat protection ali Veoma malo...... i to samo serveri profesionalnih klanova.... za koje ti ne treba original cod2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
da jarane moj, ovamo na nasem domacem provajderu, (da ne reklamiram) na orginalnim cd key nema chita, tj ako i pokusas automatski te izbaciva...  Smile  Smile
zato da mi se nekako docepat tog keya pa da igram na miru, dojadilo mi vise da me svaki drugi metak spici u glavu i da me ljudi gledaju kroz zidove i ostale gluposti koje unistavaju zanimljivost i natcjecateljski duh  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3
jel kad kazes provajder mislis na servere tipa euNet-a i tako to??? jer ja znam da za njih ne treba original cd-key... a ni za hrvatske servere.... ima par bosanskih koji traze original ali oni su 1.3 verzija...   i dalje mi nisi jasan najbolje!!!! jel kazes da ako imas original igru onda ne mozes da varas ili ako imas original igru mozes da udjes na servere gde nema varanja?

mislim da je ovo drugo..... zvuci logicnije Smiley ali ti ne znas kojom brzinom hack evoluira..... cak i ako naprave hack protection izadje nova verzija istog cheata jer je nekom liku iz pm koji ni ne igra cod2 stalo da nadmudri druge ljude.....zato kazem da bi stvarcica poput cheating death-a bila super stvar za cod2... kao za cs Wink znam nemacki server gde su ljudi postavili i spam i high ping i cheat i camp protection i dalje se desi da im udje poneki hacker.... ali sreca pa ljudi koji koriste sifre veoma ocigledno to rade pa ih je lako skontati i brzo bivaju izbaceni Wink nemoj da se uvredis ali kad bih imao original cd-key ne bi mi padalo na pamet da ga delim svima Smiley ipak je on unique
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k750i
ovamo upucas jednog lika sa hackom i nabiju te nogom odmah iz igre pa ti budi frajer...samo dobijes mahanje  Smile
napravljeni su nam serveri posebni za te orginal cd key, i likovi igraju, ono, bez frke i problema...ZADAD, to zasad kazem jer nije nista sigurno dal ce ko uletit da tim nekim hackom i pokvarit uzivanje u igri...  Smile
ma nisam ni trazio od vas cd key nego onak,mozda ima neki fazon pa se prosvercat nekako Smile  Smile
zivio prijatelju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 02:51:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.