Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4: Modern Warfare  (Pročitano 240417 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Benq 
@marsovac1488 u koje se vreme obicno okuplja ekipa na server?

Bio sam sad balo i nako dosta je zabavno,automacki je pistolj(rafal) ,a i neka se zvona cuju na server.
Kakva zvona?  Smile
Imamo custom zvukova al za zvona znam sigurno da nema. Ima mase uglavnom predvece oko 7,8 pa dok bude ljudi igra se.  Smile
Blops1 je iskreno retardiran, a animacije igraca su lose, isto ko u codwaw. Treyarch kad napravi budi bog snama...Jedino mi se svidjaju mape u blops i neka oruzja, i naravno sound oclusion sistem koji je odlican...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nec Vivaz U5i
Nesto je zvonilo kao kuzno zvono na kapiji..mozda je neki bag.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Benq 
Nemam pojma iskreno na sta mislis, mozda je neki zvuk sa neke mape...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
@marsovac
Jedan drugarski savet posto znam red barreta i mireta jer su mi onomad dok sam imao 2 godine server dosta pomagali na mom,oko modovanja i custom mapa,odigrali smo i nekoliko warova i svaki respekt za vas,ali moram da ti skrenem paznju ako vam ovaj ovde pametni sto mu u glavi zvone zvona pocne dolaziti na server onda ste se debelo sjebali,kad on dodje gledaj da punk buster slika svaki njegov pokret jer on ima gomile raznih cheatova,znaci nema sta nema,do skoro je to i prodavao javno po oglasima ali su ga isprozivali pa je prestao ali znaci pazite se njega,nije normalan koliko toga ima i bukvalno ima cheat za svaku igru,nebi voleo da dolazi i da koristi svoja sranja na vasem server i da upropasti dobar mod i dobar server pa da zbog nekog cheatera pocnu ljudi odlaziti sa servera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Benq 
Pazi zbog nedetektovanih cheatova svakog ko ima nenormalan skor ili kada ga prilikom pracenja kako igra skontamo da vara dobija ban odmah. To je jedina prevencija protiv takvih. Posle nek se zale i upravi za vodovod briga me. Mi smo mod napravili za sve one postene igrace koji cene nas rad i vole da igraju na nasem serveru i da se zabave. Svako ko to kvari ima da leti.  Smile

Evo doradjuje se mapa Fabrika
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.456999514320192.101427.120896651263815&type=1
« Poslednja izmena: 25. Avg 2012, 09:35:48 od marsovac1488 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nec Vivaz U5i
@marsovac1488 ne obracaj paznju na ovog Zlo@S-a bio je vec trajno udaljen sa ovog foruma,a isto su mi savetovali moderatori da ignorisem svaku njegovu provokaciju..ja imam igru na steam i igram sve igre na ESL.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Benq 
Ne kazem ja da se to odnosi direktno na tebe, vec na bilo koga ko hoce da igra neposteno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Samo opusteno druze,vec ces ti skontati ovog cheatera koji kao sto sam ti rekao je prodavao cheatove za CoD4 na raznim forumima,a na ovom bureku je kacio svoje screenshotove na kojima se ladno video WallHack pa se pravdao da je to neki graficki bug,kada su ga svi igraci napusili zbog toga onda se malo povukao i primirio ali jednom cheater zauvek cheater,ovaj ovde sto soli pamet je banovan sa 99% foruma i raznih servera gde su mu detektovali cheat.

Steta sto nemam vise vremena da opcim malo duze da igram,trenutno sam za par puta sto sam igrao nabio sebi 8 ili 9 level,kreirao klase i sada sam spreman za pravo igranje,do skoro su mi se i mape skidale jer ih nisam imao,sva sreca da imam net 6/1mbs pa se mape skinu za minut.
Treba mod reklamirati malo vise i na puno mesta da se privuce sto vise igraca jer je za svaku pohvalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Benq 
Pa najvise igraca ocekujemo sad od jeseni kad zahladni pa se svi zavuku i igraju igre vise nego na ove vrucine. Zato se sad radi mod punom parom da se do tada sve ispravi i sredi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
I ja jedva cekam da zahladi pa da igram kao covek,ovako sa klimom i sporednim obavezama,poslom nemogu stici,al cim zahladi nadam se vecem broju igraca i vecem druzenju i uzivanju na serveru.
Nego druze koji ti je nick na serveru kad navratim da znam koji si.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.