Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4 Burek Klan |BF|  (Pročitano 53808 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Cemu je tu zadovoljstva da igras 1vs1,da je bar 4vs4 pa da se lepo i organizovano igra,ali dvoje samih na jednoj tabli moglo bi da bude zasce smaranje,bar meni,neznam za ostale.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Ja sam često igrao 1 na 1 sa drugom. Igramo Shipment jer je najmanja mapa u igri.
A ako igramo ostale, najčešće igramo sniper only...
Mada smo igrali i all...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Ih kako 1vs1 deathmach zna biti dobar, kad je dobar drug. Ovi moji drugovi jos nikako da se srede sa provajderom, od koga sam ja pobjegao, pa moram da ih cekam jos neko vrijeme.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Moze li neko od vas da mi preporuci koji bi sanajper bio najbolji i najefektivniji da koristim,koristim perk koji mi umesto pistolja omogucuje drugo oruzije i to drugo mi je snajper,a prvo smg,sa smg rokom dok se krecem i jurcam,kad naidjem na neko pogodno mesto onda malo rokam i sa snajpom ali svo ovo vreme sam koristio samo beretu 50-kalibarku i ona jeste na neki svoj nacin dobra ali mi nije nesto mnogo pouzdana,dali ima neka od ponudjenih u igri da je bolja,sigurnije i smrtonosnija.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nije mi jasno koko ti chiteri funkcionisu to nije moglo na cod2 ?
Inace ja jos uvijek igram cod2 obozavam kad krene sibanje u karantan tabli oko one kuce sa mitraljezom pa krene pazi  ledja , bombaja eno ga gore lijevo desno samo napred ludili obozvam cod2
cod4 jos nisam igrao sta ja znam meni to varenje je sranje pa ne zelim da se nerviram a likovi znaju biti majmunu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Moze li neko od vas da mi preporuci koji bi sanajper bio najbolji i najefektivniji da koristim,koristim perk koji mi umesto pistolja omogucuje drugo oruzije i to drugo mi je snajper,a prvo smg,sa smg rokom dok se krecem i jurcam,kad naidjem na neko pogodno mesto onda malo rokam i sa snajpom ali svo ovo vreme sam koristio samo beretu 50-kalibarku i ona jeste na neki svoj nacin dobra ali mi nije nesto mnogo pouzdana,dali ima neka od ponudjenih u igri da je bolja,sigurnije i smrtonosnija.
Dragunov ti je možda najbolji pošto je SA. Ja ga koristim kada je neophodno.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
50. cal je meni omiljeni... mada sta znam ljudi se kunu u dragunov
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Nije mi jasno koko ti chiteri funkcionisu to nije moglo na cod2 ?
Inace ja jos uvijek igram cod2 obozavam kad krene sibanje u karantan tabli oko one kuce sa mitraljezom pa krene pazi  ledja , bombaja eno ga gore lijevo desno samo napred ludili obozvam cod2
cod4 jos nisam igrao sta ja znam meni to varenje je sranje pa ne zelim da se nerviram a likovi znaju biti majmunu
Ala ga ti lupas druze,otkud ti ta ideja da na cod2 nema cheatera,ima ih mozda i vise nego na cod4,meni je recimo i cod2 i cod4 instaliran i igram ih oboje u multiplayeru i normalno da igre po lepoti i kvalitetu nemogu da se mere,cod4 je daleko-daleko lepsi i bolje,kad igram cod2 to mi deluje tako(bar sada) smesno,tako su likovi grubi i kruti,to kretanje mi se cini kao da smo roboti,nema onih extra dobrih i lepih finesa kao sto je ti uradjeno u cod4.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung ZM60
50. cal je meni omiljeni... mada sta znam ljudi se kunu u dragunov
me 2 ... ftw je
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Danas bilo dobre borbe,prvo sam na nekom americkom serveru se dobro rangirao,cak na prvom mestu u par tabli(sto dokazuje i slika),a kasnije je bilo i dobra borba sa burek klanom,samo su se svi brzo i razisli,onda upali neki dosadni stranci pa sam i ja napustio server.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Cod4.JPG
(167.44 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.