HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Ja imam samo jedan problem.. zasto se ponasate kao da ste mentalno retardirani? Pitaj svoj provider. Procitaj jebeni ugovor. Ako ga nemas pitaj onoga ko ti je to dao aman! Postoji nekoliko nacina na osnovu kojih ja mogu da ti kazem.. gledanje u solju, gledanje u pasulj, gledanje u kuglu.. ne uzimam da su pouzdani.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Nisam siguran.. ako se dobro secam za jedan drugi panel koji sam davno koristio mogao si imati jedan glavni i domene koji su aliasi.. njih u principu nisi mogao konfigurisati... moguce da ovde moze.. opet.. pitaj support... zato sluze.