e ovako jedan mi je friend poklonio hosting od 1000megs (to je na serveru firme u kojoj on radi) i ovo su gore podaci koje sam dobio i naravno malo su za maskirani, zbog sigirnosti e sad ja nikako ne mogu da pristupim c-panelu
ako neko moze da mi pojasni malo koju adresu kucam i sl. ja sam probavo sa ovim 'domain' ali mi nigdje ne trazi user i pass i izbaci nesto bezveze
da li ja mogu sad recimo kad ubacim ovdje nki poddomene tipa a.a.a.com i b.b.b.com i da recimo registrujem dva domena a.com i b.com da samo napravim redirekciju kad neko ukuca a.com da ga samo redirektuje na a.a.a.com
i ako moze neko jos samo da mi objasni sta su 'addon domeni' imam ih 10 kolko sam ja razumio da su to domeni koje ja mogu registrovati na ovaj hosting
« Poslednja izmena: 26. Jul 2006, 11:27:33 od mikx »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ali me interesuje ja kad kreiram vise poddomena i registrujem isto tolko domena, sta tacno treba da uradim da ih redirektujem kad se ukuca taj neki domen da me on odvede na sadrzaj poddomena
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e sad ako neko moze da mi kaze koji je direktni link ka ovom dole fileu koji se nalazi u 'root-u' macinfo.exe posto sam ja probo par kombinacija ali ni jedna ne radi evo screen i ako moze neko da mi kaze cemu sluze ovi svi folderi (cgi-bin i sl.) http://img205.imageshack.us/img205/5254/screenus5.jpg
i jos nesto kako mogu da udjem u recimo folder preko 'file managera' koji sam kreirao 'smartlabs' posto kad kliknem na taj folder on mi samo izbaci na desnoj strani par opcija tipa (delete folder, change permissions...)
i zasto mi pise da sam se ulogovo sa loopback adrese 127.0.0.1
« Poslednja izmena: 27. Jul 2006, 00:48:04 od mikx »
i jos nesto kako mogu da udjem u recimo folder preko 'file managera' koji sam kreirao 'smartlabs' posto kad kliknem na taj folder on mi samo izbaci na desnoj strani par opcija tipa (delete folder, change permissions...)
Klikni na ikonicu pored imena, ona ikonica foldera.
[Edit]
Citat
e sad ako neko moze da mi kaze koji je direktni link ka ovom dole fileu koji se nalazi u 'root-u' macinfo.exe
pa svi fajlovi moraju da idu u public_html, a i ako vec imas pristup ftpu prebaci ga sa ftpa na hdd.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2006, 01:08:41 od Laserdance »
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje