Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368336 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Te cene bi bile prelazna faza ka ukidanju bilo kakvog placanja za koriscenje gradskog prevoza  i ukidanju sluzbe prodaje i kontrole karata.
A to sto ti smeta latinica na peticiji a nesmeta ti sto je firma za kontrolu gradjana u javnom prevozu iz Turske ti ne smeta. Bilo bi dobro da prestanes sa kontriranjem i trolovanjem.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Te cene bi bile prelazna faza ka ukidanju bilo kakvog placanja za koriscenje gradskog prevoza  i ukidanju sluzbe prodaje i kontrole karata.

A finalna faza je ukidanje GSP-a, ako ćemo tom logikom...
Zašto bi neko plaćao gorivo, održavanje autobusa, vozače i ostalo kada to posluje sa gubitkom, sa obizom da nema nikakvog prihoda od karata?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Gradski prevoz se placa iz budzeta grada-iz poreza gradjana sa 70%, 20% od reklama, i ispada da gradjani iz dzepa placaju samo bus+. O ustedama i koriscenju bio goriva iz otpada da i negovorimo.Jel utopija neplacati reket lopovskoj firmi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Kad mi legne plata prvo odvojim 15-ak hiljada za gorivo za naredni mesec.  Razmisljao sam da koristim gradski ali nikad ne mozes da planiras kad da krenes od kuce posto se uopste ne postuje vreme prolaska autobusa, drugo u 50-icu na Ustanickoj nema sanse da udjes "iz prve" tako da sam odustao od te ideje. Jeste da je ovako skuplje ali bar znam zasto dajem pare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Gradski prevoz se placa iz budzeta grada-iz poreza gradjana sa 70%, 20% od reklama, i ispada da gradjani iz dzepa placaju samo bus+. O ustedama i koriscenju bio goriva iz otpada da i negovorimo.Jel utopija neplacati reket lopovskoj firmi.

Porez plaćaš kao obavezu prema državi da bi ti mogao i dalje da živiš u svojoj kući, a ne da bi dobijao razne beneficije.

Dokle god je u interesu grada Beograda, nebitno je šta će gradske vlasti da rade sa tim novcem, jer je to njihov novac - novac budžeta grada, a ne novac građana. Smile

Ako oni hoće da ulažu u gradski prevoz, u redu, ali GSP mora da opravda ulaganje - da donese prihod.
Ako ne donosi prihod, zašto da ulažu u njega?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Sve si naopako izvrnuo. To je novac poreskih obveznika koji imaju pravo da znaju gde ide njihov novac. A sto bi gradjani dva puta placali jednu te istu uslugu>  Neka se onda ukine dotacija od poreskih obveznika pa ko hoce da se bavi javnim prevozom neka kupi autobus i neka naplacuje kartu koliko hoce, a ne ovako gradjani kupe vozila , gradjani plate gorivo i plate radnicima pa jos da napune dzepove tajkunima. Gradski prevoz sada kosta vise nego taxi prevoz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson K610i
Nisam ništa naopako izvrnuo...  Smile

Citat
To je novac poreskih obveznika koji imaju pravo da znaju gde ide njihov novac. A sto bi gradjani dva puta placali jednu te istu uslugu

Hajdemo opet...

Citat
Porez plaćaš kao obavezu prema državi da bi ti mogao i dalje da živiš u svojoj kući, a ne da bi dobijao razne beneficije.

Znači, kada plaćaš porez, ti ne plaćaš uslugu u GSP-u...
I totalno je nebitno ako ti znaš da taj novac ide u GSP. Usluga se mora plaćati.

Citat
Neka se onda ukine dotacija od poreskih obveznika pa ko hoce da se bavi javnim prevozom neka kupi autobus i neka naplacuje kartu koliko hoce, a ne ovako gradjani kupe vozila , gradjani plate gorivo i plate radnicima pa jos da napune dzepove tajkunima.

Da se privatizuje GSP? Tu se slažem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
I hleb od tri dinara.

Ja sam vec milion puta pitao, ali naravno niko od vas strucnjaka nema pojma da kaze.
Odakle vam ta ideja o 70% i kao drugo pitanje koliko je tih 10% u dinarima svakog meseca?

Citat
Gradski prevoz sada kosta vise nego taxi prevoz.
Aj udji u Taxi i odvozaj se npr. trasom 18-ice od prve do poslednje stanice u spicu!  Smile

A to sto ti smeta latinica na peticiji a nesmeta ti sto je firma za kontrolu gradjana u javnom prevozu iz Turske ti ne smeta. Bilo bi dobro da prestanes sa kontriranjem i trolovanjem.
NE, zabole me, pravo da ti kazem! I JAt se privatizovao i ko zna kako tamo dele novac.
Meni je jedino bitno da se gradski prevoz poboljsava. Ovde mnogi ne znaju na sta je on izgledao 90-tih i pocetkom dvehiljaditih.
Ja kad sam kretao u srednju skolu, vozio sam se prevozom i morao sam da kupujem karte (od mislim sedam dinara... sto je nesto nenormalno brzo raslo), a guzve su bile nesnosne i imali smo onaj nakaradni sistem sa par drzavnih auobusa, par privatnih.. .ko zna sta se tu desavalo.

Ovi su uveli neke validatore, bla-bla... sredili malo sistem... iz dana u dan sve to bolje izgleda... a koliko smo culi oni su se i povukli, ali... opet nesto ne valja!
Dzabe prevoz u velikim gradovima ne moze da bude! I to je to! Ljudi ovde imaju net, par telefona, postpaid-ova, kablovsku... a prevoz se podrazumeva da ne moras da placas.  Smile

Mada primecujem da ljudi sve cesce ponistavaju karte kad vide kontrolu i to je pozitivno.

PS Da li ste vi svesni sta se sve subvencionise u nasoj zemlji?
« Poslednja izmena: 12. Sep 2013, 06:37:48 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Citat
Te cene bi bile prelazna faza ka ukidanju bilo kakvog placanja za koriscenje gradskog prevoza

кад ће да смисле неку прелазну фазу за струју...или за шопинг намирница? Smile

рецимо...наредна три месеца плаћати струју 1.000 динара месечно и намирнице за месец дана 2.000 динара и онда од 1.1.2014. се неће плаћати струја и намирнице

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Suvise slobodnog vremena...

Da zive u antickoj grckoj, garant bi postali filozofi koje bi izucavali po srednjim skolama i fakultetima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.