Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370575 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ne bacas pare ti, i drzava, kontrolore angazuje firma koja zastupa busplus, dakle kakva god da je ta firma, kriminalna ovakva onakva kao svaki privatnik ona zeli da iskoristi maksimalno logiku da se poveca procenat naplate karata za uslugu gradskog prevoza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Hvalim ti se Boze da su se setili da ubace u svako vozilo po kontrolora.
Time ce obezbediti prodaju karata.
Jos ako stave da je + za posao kontrolora ako zna neku borilacku vestinu, bice milina.

Kod nas nece biti kontrolora kad bude bilo sramota da se svercujes (kao u normalnim drzavama) i ako te uhvate bez karte da ti lupe kaznu koliko kosta godisnja karta.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
svi vanbeogradski studenti na traktor pa da pomognete srbiji.

Ако си мислио на мене, морам да те разочарам да сам из Београда.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ne bacas pare ti, i drzava, kontrolore angazuje firma koja zastupa busplus, dakle kakva god da je ta firma, kriminalna ovakva onakva kao svaki privatnik ona zeli da iskoristi maksimalno logiku da se poveca procenat naplate karata za uslugu gradskog prevoza.

Ma nije nego Smile
Vidim ja da si ti pošten putnik, ali ovi privatnici nisu ti pošteni privatnici o kojima ti pričaš  Smile  

Ja sam citirao vest koja nije baš najpotpunija, ali i u njoj sasvim lepo piše, nego izlgeda vi slabo čitate. Evo citata jednog drugog medija:

Citat
Grad Beograd otvoriće konkurs za 700 novih kontrolora u gradskom saobraćaju, da bi od sledećeg meseca u gotovo svakom autobusu neprekidno radio po jedan kontrolor, rekao gradski menadžer Aleksandar Bijelić.

Znači apsolutno je jasno da će Grad iz budžeta plaćati te kontrolore, kao što iz budžeta donira milione svakog meseca za prevoz. Zar misliš da su ti privatnici (čitaj krimosi iz BusPlusa) toliko naivni i ludi da angažuju o svom trošku dodatne kontrolore?  Smile
Znaš li ti koliko njih boli patka što se 50% putnika švercuje, oni imaju svoji 8% makar se prodalo i 10 karata mesečno, a pritom ništa ne rade i njima  je i to dosta!  Smile Nemoj da smo u zabludi.

Pročitaj moje postove s početka i videćeš da sam još pre godinu ipo dana pitao gradske oce da li u ugovoru koji su potpisali sa Apex-om bilo gde piše da ukoliko je naplata karata (za koji je zadužen upravo  BusPlus) ispod neke određene granice onda BusPlus tj. Apex mora plaćati penale i snositi određene sankcije. Naravno da to nigde ne piše, a naravno da je svako ko je iole porazmislio znao da će se upravo to desiti. I to se desilo i šta sada? Ništa, krimosi se obogatili a Grad na gubitku...  Smile
Ko će da odgovara za tako loše sačinjen ugovor? Niko!  Smile

Neću više da dužim post i da mračim, al eto, živi bili i videli kakava će samo sprdnja biti sa tim jednim kontrolorom-to ti je u najavi onaj JO-JO efekat, malko će ljudi da se štrecnu prvih mesec dana, posle će istom tom kontroloru reći, ma je** se i ti i tvoja karta!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Pročitaj moje postove s početka i videćeš da sam još pre godinu ipo dana pitao gradske oce da li u ugovoru koji su potpisali sa Apex-om bilo gde piše da ukoliko je naplata karata (za koji je zadužen upravo  BusPlus) ispod neke određene granice onda BusPlus tj. Apex mora plaćati penale i snositi određene sankcije. Naravno da to nigde ne piše, a naravno da je svako ko je iole porazmislio znao da će se upravo to desiti. I to se desilo i šta sada? Ništa, krimosi se obogatili a Grad na gubitku...

Pojma nemam sta si ovde hteo da kazes...........ti si pitao je l placaju penale, nisi dobio odgovor pa si pretpostavio da placaju iako to nigde ne pise niti ima naznake da je tako? Vrh....

I ne, kontrolore prima firma apex kao zaposlene, to pise i u pregledu firme i njenih prihoda gde se navodi broj zaposlenih od nekih 350 ili tako nesto. Sami ste besili taj podatak, ja nista nisam izmislio.

Jos mi reci da tih 350 nisu kontrolori nego 300 sekretarica, 2 direktora i 48 tetkica, i apsolutno prekidam svaku raspravu sa tobom ikad Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Sami su krivi sto su isli naveliko. Novi tramvaji, digitalni touch validatori, kartice u boji, fensi logo i imidz firme.

Ne mogu ocekivati da ce ionako siromasno stanovnistvo to da isplati.

Takodje sistem nije jednostavan kakav bi trebao da bude za masovno koriscenje.. i u bogatijim zemljama je sistem jednostavniji.

-
A sad jos ratuju sa potencijalnim korisnicima. Veliki fail.

-
Meni je zao bacenih para na skroz neadekvatnu tehnologiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ja sam za to da se uvede po dva kontrlora ako treba, da se jebenom kamerom snima ko ne otkucava pa da hapse po kucama.

Ali, ako vec drasticno skoci procenat placenih karata, treba obarati cenu iste Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
Pročitaj moje postove s početka i videćeš da sam još pre godinu ipo dana pitao gradske oce da li u ugovoru koji su potpisali sa Apex-om bilo gde piše da ukoliko je naplata karata (za koji je zadužen upravo  BusPlus) ispod neke određene granice onda BusPlus tj. Apex mora plaćati penale i snositi određene sankcije. Naravno da to nigde ne piše, a naravno da je svako ko je iole porazmislio znao da će se upravo to desiti. I to se desilo i šta sada? Ništa, krimosi se obogatili a Grad na gubitku...

Pojma nemam sta si ovde hteo da kazes...........ti si pitao je l placaju penale, nisi dobio odgovor pa si pretpostavio da placaju iako to nigde ne pise niti ima naznake da je tako? Vrh....

Ponekad se fore samo pišu.  Smile
Ne pretpostavljam ja nego TI.
JA iznosim činjenice do kojih dođem bilo sam ili negde pročitam pa navedem izvor.  Smile

Naravno da ne plaćaju nikakve penale, pobogu, i to sam 100% siguran, a za to ne treba puno pameti.
Odakle ti samo ideja da bih mogao tako nešto pretpostaviti kada lepo u citatu piše da se penali ugovoru ne spominju a i već u sledećoj rečenici postavljam pitanje (i to boldirano): "Ko će da odgovara za tako loše sačinjen ugovor?" ????  Smile I na kraju ko je budala da plaća penale ako to ne stoji u ugovoru?!  Smile
Kao što rekoh, nemoj da te mrzi da pročitaš i malo se moraš udubiti...

Stvarno ne znam koliko BusPlus ima zaposlenih, al pošto te mrzi da pogledaš po netu celu vest evo ti citat:
Citat
Тренутно овај посао обавља 270 контролора фирме "Апекс солушн технолоџи", која је увела "Бус плус" систем наплате.

Dakle, Apex zapošljava 270 kontrolora o svom trošku. Novih 700 kontrolora će plaćati Grad.
A to znači da će iako u ugovoru lepo piše da BusPlus ima obavezu kontrole i naplate karata u Javnom gradskom prevozu, to će umesto njega raditi Grad, i to naravno BESPLATNO!  Smile

Mislite o tome dok plaćate kartu jer svako ima pravo da kaže NJET i da se opredeli za BOJKOT!

Aj uzdravlje!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Cekaj, meni sad nesto nije jasno... Ranije smo imali kontrolora u svakom autobusu i nije bilo sverca i to je ok... Onda su resili da uvedu bus plus, kao mnogo bolje resenje... Sad pored bus plusa vracaju kontrolore u svaki autobus???  Smile  Znaci nismo postigli nista, vec se vracamo na staro, ali je neko ukrao debele pare za uvodjenje bus plusa?  Smile
Ma koga bole, to je ok...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Zakon o dostupnosti javnih informacija ima jednu rupu koju partijski poslušnici, kao što su to Irena, Zoran Šarac, Ćeran i mnogi drugi, koriste kako bi izbegli zakonsku obavezu da sve podatke od javnog značaja objavljuju na sajtovima javnih institucija i preduzeća.

U postojećem zakonu, ne postoji član koji bi obavezao javne institucije da izaberu tim ljudi koji bi krivično odgovarao u slučaju da informacije o radu javnih službi i preduzeća odmah ne objave na sajtu.

Zbog toga se nalazimo u sitaciji da je korupcija u javnim institucijama i preduzećima skoro potpuno razorila naše društvo. Taj zakon pod hitno moramo da nadogradimo jednim zakonskim pod aktom i na taj način zaustavimo korupciju u roku od 24 časa. Do tada, nam ostaje da ovakve službenike izvedemo pred sud javnosti i izvršimo pritisak na njih.

Zato vas molimo da okrenete i pitate vašu službenicu zašto još nije poslala informacije zahtevane 17.05. 2013. Da li ona zna da je to kažnjivo zakonom?

Sekretar skupštine grada za (ne)informisanje - Irena Ljubomirović - Ivanković
Adresa: Trg Nikole Pašića 6,
Radno vreme: 0d 8.30 - 16.30
direktna linija: 3216-216
e-mail: irena.ljubomirovic@beograd.gov.rs

Zakon o dostupnosti javnih informacija ima jednu rupu koju partijski poslušnici, kao što su to Irena, Zoran Šarac, Ćeran i mnogi drugi, koriste kako bi izbegli zakonsku obavezu da sve podatke od javnog značaja objavljuju na sajtovima javnih institucija i preduzeća.

U postojećem zakonu, ne postoji član koji bi obavezao javne institucije da izaberu tim ljudi koji bi krivično odgovarao u slučaju da informacije o radu javnih službi i preduzeća odmah ne objave na sajtu.

Zbog toga se nalazimo u sitaciji da je korupcija u javnim institucijama i preduzećima skoro potpuno razorila naše društvo. Taj zakon pod hitno moramo da nadogradimo jednim zakonskim pod aktom i na taj način zaustavimo korupciju u roku od 24 časa. Do tada, nam ostaje da ovakve službenike izvedemo pred sud javnosti i izvršimo pritisak na njih.

Zato vas molimo da okrenete i pitate vašu službenicu zašto još nije poslala informacije zahtevane 17.05. 2013. Da li ona zna da je to kažnjivo zakonom?
Zahtevi su zavedeni pod brojevima:

1) C-03 / 0311- 99
2) C-03 / 0311- 100
3) C-03 / 0311- 101
4) C-03 / 0311- 102
5) C-03 / 0311- 103
6) C-03 / 0311- 104
7) C-03 / 0311- 105
Smile C-03 / 0311- 106
9) C-03 / 0311- 107
10) C-03 / 0311- 108
11) C-03 / 0311- 109
12) C-03 / 0311- 110
13) C-03 / 0311- 111
14) C-03 / 0311- 112
15) C-03 / 0311- 113
16) C-03 / 0311- 114

Više o 15 godina dugoj karijeri ovog službenika javne administracije:
http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=3281
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.