Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 366807 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Nikad u zivotu problem sa kontrolorom nisam imao. Nikad. Postoji samo jedno pitanje koje ti postavlja "Imas li kartu?" i postoje samo dva odgovora "imam" i "nemam". Najprostija konverzacija u univerzumu. Eventualno postoji mogucnost da te pita zasto nemas i ti imas izbor da odgovoris ili ne. Znaci provokacije nema ni u najavi. U 99% slucajeva.

Svakako je posao za ljude sa debelim zivcima, jer svako ima neka svoja kuceva prava i svako misli da je faking mudrac koji ima seme i opravdanja za svoj bezobrazluk ili bahatost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 5800 express mus
A cekaj,primer.
Kasnis na posao,3 (recima: TRI) trafike u kraju,nema ni na jednoj (navodno "ne radi") doplata za bus plus.Sta onda? Kontrolor tu pocinje da biva drzak i bezobrazan,kako ga to ne interesuje.

Ne prihvatam odgovor: imas kod vozaca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple 13pro
A cekaj,primer.
Kasnis na posao,3 (recima: TRI) trafike u kraju,nema ni na jednoj (navodno "ne radi") doplata za bus plus.Sta onda? Kontrolor tu pocinje da biva drzak i bezobrazan,kako ga to ne interesuje.

kod vozaca 150dinara karta a u NS kod vozaca 50
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
A cekaj,primer.

Desava se, naravno. Nista brate lepo objasnis koja je situacija. I nema sta da prihvatis ili ne prihvatis, to ti je sto ti je, cinjenica je da kartu nemas. A ako nema ni vozac e onda imas sva prava da ih oteras u tri picke materine Smile

Neki argument imas u ruci, koji nije "necu platim jer mi vriste jaja".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Vanyo,jel ti izađeš kad te pitaju? Ne mislim samo za ovaj period kad je BusPlus,nego i ranije,kad su bili GSPovi kondukteri?  Smile

----------------------------

Ja isto tako nikad nisam imao problem. U stvari,jesam jednom,kada je GSP-ova kontrolorka (onaj period malo pre BusPlusa) htela da mi uzme povlasticu jer je bio (da lupim) 2. maj a ja imao markicu od aprila. Neka matora krava,video sam da je čak ni kolege ne vole. Al sam sredio to tako što je dala priliku meni i još jednoj likuši sa FONa kojoj je takođe uzela, da platimo jednu kaznu umesto dve.
I sve se završilo tako što sam ja dao pare i oboma nam spasao dupe,a mala raspala fuksa ni hvala da kaže.  Smile

Osim toga,nikad nisam imao veći problem. Kad nemam,a dozvole mi da ostanem,ostanem.Kad me zamole da izađem,izađem. End dets it. One klošarske fore sa svađanjem, nadmudrivanjem i pravljenjem budale od sebe zbog 80 kinti... nikad nisam imao ni volje a ni živaca da izvodim.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 14:38:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ja sam placao kartu, al desi se. I uvek me puste, kazem brate nemam jbg, pisi kaznu sta da radim i dam coveku licnu kartu i on mi je lepo vrati i cao. Kazne sam navatao prve kad je krenuo BusPlus Smile

Imam jedno 2-3.

Citat
One klošarske fore sa svađanjem, nadmudrivanjem i pravljenjem budale od sebe zbog 80 kinti... nikad nisam imao ni volje a ni živaca da izvodim.

Taj rad.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 14:47:07 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
JA ne kapiram da ima jos ovde ljudi koji ne kapiraju zasto se MI bunimo da placamo te nazovi karte.. pa evo u kratkim crtama da pojasnim

- Redovnost autobusa ravna nuli
- Guzva u gore pomenutim posto ih nema nikada
- Ispravnost istih koja je katastrofalana (imam drugara  koji vozi bus) i kaze da su ocajno odrzavani i da pokvareni izlaze na ulicu
- Bus plus nije nasa firma i do tendera je dosla svi znamo kako...
- Narod je platio validatore koji su na svim vratima???? a ulaz na pocetnoj obavezan na prednjim i samo na prednjim ima karta za vise... (zasto je kupovano i za ostala vrata)
- Nekultura vozaca, bahatost istih, i kontrolora (NE SVIH)
- Previsoka cena za standard u srbiji

Kada nesto od ovoga bude ispostovano 90 posto ljudi ce vise da placa tu kartu i bice sve OK

Ja ne opravdavam ponasanje tog lika ali ni kontrolori lopovske firme nisu cvecke ni malo...

slažem se, još te i pojedini kontrolori izbacju iz prevoza, pod ruku, pa napolje i onda ti i tu dodatno dižu pritisak o pričanju o svom pravilniku i poštovanju, a to što oni ne umeju lepo da se ponašaju prema bilo kome to nema veze. zato će i da uvode još milion kontrolora i raditi šta hoće kad većina ne ume da se pobuni i neće. evo primera, kad je bila ona mećava u martu, seng, kiša, nevreme, tad ih je bilo u gradu i po pet u prevozu kao da je napolju +30 i izbacivali su ljude napolje da čekaju drugi prevoz po takvom haosu od vremena.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Tuzna prica..........

Inace bas bih voleo da vidim da l ce taksista da se sazali zbog pljuska i da vas vozi za dz.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 15:15:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
A cekaj,primer.

taj odgovor "imaš kod vozača" ne važi, jer vozać nikad nema kartu ili mu ne radi aparat ili nema sitno, a kontrolol navali ko mutav na telefon da te kazni i(li) izbaci bilo kakvo vreme da je napolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Tuzna prica..........

Inace bas bih voleo da vidim da l ce taksista da se sazali zbog pljuska i da vas vozi za dz.

neće da te vozi za dž taksista, ali neće da te izbaci napolje. ovima toliko moranje bilo tad da baš i taj dan naplaćuju kazne, a svaki dan ih ima kao četa specijalaca ulaze u prevoz, na svaku stanicu, jedni uđu, drugi izađu ti samo vadi i pokazuj kao da se zbog toga vozim prevozom da im objašnjavam zašto nemam ili ako imam zašto nisam poništio.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 15:47:13 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.