Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370038 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 5800 express mus
Za početak mnoge početne ne valjaju.
Evo npr 95 (mnogim i ne radi pa mi pobegnu redovno,ne znajući da idu uopšte),68 (piše 12 stanica,i odjednom 2), tramvaji 2,5,10 (kad se vraćam sa posla to je hit,piše 10 stanica a idu jedan iza drugog normalno),610,602,604 (što voze tamo po selima pa ne čudi),ima još..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ja za 45 i 83 vise ni ne gledam u spicu.. evo sad cu opet da idem na 45 i necu ni daproveravam gde je..

jer to izgleda ovako:

45  9,9

pa posle minut

45 8,9

pa posle minut

45  4,9

pa posle minut

45  8,12

posle minut

45  12,14

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Pa, ovako... ja koristim 17, 18, 94, 16, 88, 89, 73, 601, 610, 84, sve na 5 od 52 do 552, 23, 37, 58, 40, 41, 3, 13 i 7, 95 na NBG...

Mislim da je najveci problem do vozaca.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Na mojoj stanici kad izjutra krenem na posao jako chesto kaze da nema podataka za tu stanicu...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

busplus.jpg
(14.36 KB, 397x241)
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Na mojoj stanici kad izjutra krenem na posao jako chesto kaze da nema podataka za tu stanicu...

Ti putujes na posao paraglajderom, ovde se pise o gradskom prevozu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ili im padne sistem ili vozaci ne ukljuce uredjaje.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ne znam da li je neko pisao o tome, ali ovih dana mi pade na pamet: A šta je to tako kardinalno loše bilo sa starim sistemom u kojem su postojali kondukteri? Čovek bez karte kad vidi kontrolora gleda da šmugne, a kad vidi konduktera plati. Pritom, zapošljeno oko 1000 ljudi, naplata je blizu stoprocentne tako da itekako pokriva njihove plate (umesto nekakvih milion kontrolora i komunalaca policajaca). Naravno, uz to da i dalje postoje mesečne, a da se uvedu i nedeljne i polumesečne karte. Kome može da smeta tako nešto? Samo onima koje to onemogućava da se ugrade u vrlo sumnjivi, višemilionski posao "modernizacije" javnog prevoza. I onima koji najvažniji deo posla (naplatu) prepuste drugoj, u ovom slučaju potpuno anonimnoj firmi.

Inače, pozitivne strane Bus Plusa - što je uvedena mogućnost da se proveri za koliko stanica dolazi naredni autobus. U praksi - često u špicu, a i van njega ponekad, taj servis je onemogućen ili netačan. Kad se podvuče crta, koju veću korist/uslugu građani (koji uredno plaćaju karte) imaju od BusPlusa, a koja je bila lošija pre?

Smile
Sve si napisao i pitanje i odgovor. Problem je dakle što niko nije punio džep lovom, a sada bi svi da se oslade.

Citat: Crowz link=topic=562072.msg10544061#msg10544061
Kako bih ja to mogao da znam? Jos bolje pitanje je kako ti to znas? Ili to onako iz glave?
Zar nije svakom jasno kad vidi koja je pomama za švercerima i frka oko poništavanja karata?! Nemoj da mi kažeš da bilo ko misli da je stepen naplate bolji sa BusPlusom. Oni zbog nas uvode ulaz samo na prednja vrata? Da nam putnicima bude bolje i da ličimo na ove iz Čikaga  Smile Jasno je kao dan da je naplata katastrofalna.

A što se tiče bogaćenja na račun falsifikovanja. Da upravu si, mogao bih se obogatiti, ali time mi ne gine da me juri srpska policija zbog falsifikovanja i materijalne štete. A ja nisam baš u tom fazonu.
Ali ako uradim 5 falsifikata za mene i u okviru porodice, što se svi ne bi vozili na 1 kupljenu mesečnu kartu. Da me provale nemaju šanse jer sem nas niko ne zna da su falsifikati, nema rasturanja na ulici. A uradiš jednom karticu i traje ti 3 god, i dopunjavaš mesečnu karticu na bilo koju od tih 5.
I pre je to bilo moguće uraditi falsifikat, ali se cimaš za kvalitetan štampač, pa onda hologram i svaki mesec moraš iznova. A sa BusPlus-om prineseš čitaču karticu on iskopira podatke, uzmeš novu karticu i opet prineseš da bi na nju presnimio te podatke i to je to, miran si naredne 3 godine koliko važe kartice Smile
Poenta jeste da ti ne treba sito štampa i ne znam šta su već koristili kad su štampali one falsifikate pojedinačnih karata u štampariji, sve je moguće u kućnoj radinosti bez ikakvih muka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Citat
A sa BusPlus-om prineseš čitaču karticu on iskopira podatke, uzmeš novu karticu i opet prineseš da bi na nju presnimio te podatke i to je to, miran si naredne 3 godine koliko važe kartice

Kazna za falsifikovanje je 3 meseca do 5 godina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Citat
A sa BusPlus-om prineseš čitaču karticu on iskopira podatke, uzmeš novu karticu i opet prineseš da bi na nju presnimio te podatke i to je to, miran si naredne 3 godine koliko važe kartice

Kazna za falsifikovanje je 3 meseca do 5 godina...

Ko ga sljivi kad ne ume da krade kulturno kao oni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.