Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368481 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Kruševac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S4
Kupte kola. Kraj problema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Mozda u nekom manjem mestu ima parkiralista, ali gradovi lubure sa njima... bilo koji grad...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
kontrolori bili veoma oštri prema pojednim putnicima

jedva cekam ovo.. jedva cekam da mi se unese u facu i kaze mi bilo sta povisenim tonom..

citacete u novinama  Smile

Inace, samo da se nadovezem - zdravstveno je besplatno za socijalne slucajeve - osobe koje nisu zaposlene i zive same (sto izjavljuju pod punom krivicnom odgovornoscu kad potpisuju dokument) i za osobe koje su deo domacinstva, ali prihodi domacinstva nisu visi od 21 000 dinara valjda (treb proveriti tacnu cifru). Na taj nacin zdravstveno osiguranje finansira drzava Srbija, ne placa se participacija nigde u Srbiji.

Tako bi trebalo da se resi i pitanje karata za prevoz. Omoguciti besplatan prevoz socijalno ugrozenim licima i kraj price. To je jedini nacin da nezaposleni ne naprave puc u zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Inace, samo da se nadovezem - zdravstveno je besplatno za socijalne slucajeve - osobe koje nisu zaposlene i zive same (sto izjavljuju pod punom krivicnom odgovornoscu kad potpisuju dokument) i za osobe koje su deo domacinstva, ali prihodi domacinstva nisu visi od 21 000 dinara valjda (treb proveriti tacnu cifru). Na taj nacin zdravstveno osiguranje finansira drzava Srbija, ne placa se participacija nigde u Srbiji.
par mojih ortaka je izvadilo knjizicu na tu foru
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Neki sumarum danas...

Na posao privatnim do Sajma, pa tu nije bilo neke frke... nije mi samo jasno kako se njima isplati da voze za 150 dinara na relaciji npr. Obrenovac Beograd, a u Lasti je karta 250 dinara...

Od Sajma do Beogradjanke (da mi dopune Busplus karticu)... 58... kontrole ni za lek.. usla na srednja... nisam bila jedina... tj. lazem.. stajali su u hladu i merkali buseve...

U Beogradjanki malo mog cupkanja, mrmljanja i na kraju zavrsavanje posla preko reda... lazem... nisam dosla preko reda, bila sam bas na redu kada se matori majmun ubacio sa recenicom - Necu nista, samo nesto da pitam... I ja koja sam se bunila da i on moze da ceka kao i ja jer i ja idem da reklamiram... Onda me je obezbedjenje uputilo "preko reda" do Reklamacija...

Od Beogradjanke do Mostara ... 56... od kontrole ni leka... ulazim na srednja...

Od Mostara do Zemuna... oko 17h... idem 17... e, tamo je bio taj Gestapo momenat... poterali ljude sa sve kontrolorima na prva... ostala troja vrata zvrlje prazna i na svakima po jedan kao "ne da da se sidje"... udje...s ta god... tri-cetiri komunalna policajca hvataju zjale... I posto def. nisam htela da se guram kao stoka jer na prvima je guzva, niko se ne pomera... svi stoje tamo... ostatak busa zvrlji prazan... i posto su izvodili nekoga sto se svadjao ... odsetam se do zadnjih vrata i pitam - Dobro, de... mogu li ja da udjem na zadnja... Covek je bio zbunjen... posto ocigledno ni on vise ne zna... pa sam morala da vadim karticu i pokazujem...a  zatim da kucam pred njim... Debilizam... Sve ukupno smo stajali na stanici 7 minuta

Od centra Zemuna do 22. oktobra - sok..prazan 83, ljudi se guraju na prva i zadnja vrata... vise na zadnja... plus je frka nastala jer dve tete sa prosekom godina 60 negde putuju i vuku 4-5 ogromnih kofera.... i svi stoje iza njih i cekaju da se popakuju... ja elegantno sve zaobilazim i ulazim na srednja... otkucavam kartu bez problema... kontrole ni od leka...

88 od Zemuna do Sajma... e, tu sam htela da budem fina, pa sam krenula na prva... i bila jedina osoba koja je usla na prva, posto su se svi zaleteli u bus da dograbe mesta (i ja sam ugrabila, btw.) ... kontrole ni od leka...

Kod SC nije bilo drndanja... ali je Lasta pravila guzvu na sajmu jer je primao putnike samo na prva vrata, pa je to potrajalo jedno 5 minuta....

Iskeno... mislim da su se ljudi vec primili na ovo ulazenje\izlazenje, ali mislim da ce ih vozaci poubijati... toliko cekanje, cimanje, dranje na ljude... pa uvlacenje komunalaca... uuu... radice samarcine uskoro...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Alcatel One Touch
Smile

zreo si da osnujes politicku stranku, nakupio si dovoljno sluzi u svom organizmu za to.

na pitanje, odgovaras necim trecim - ljiga par excelance..

al takvi ste vi FPN-ovci, samo kenjate po ceo dan...

Hoces da kazes da sam nesto slagao? Ili ovaj tvoj napad pravda cinjenica da govorim istinu?  Smile

Citat
kontrolori bili veoma oštri prema pojednim putnicima

jedva cekam ovo.. jedva cekam da mi se unese u facu i kaze mi bilo sta povisenim tonom..

citacete u novinama  Smile

Tako bi trebalo da se resi i pitanje karata za prevoz. Omoguciti besplatan prevoz socijalno ugrozenim licima i kraj price. To je jedini nacin da nezaposleni ne naprave puc u zemlji.

Podrzavam, najsiromasnije treba osloboditi odredjenih placanja, ali samo uz proceduru koja potvrdjuje da oni to jesu.
   http://sr.wikipedia.org/sr/Мазохизам
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Vostani Serbie,davno si zaspala! Gavrilo se prevrce...  Smile

Najjaci komentar na temi.  Smile

Narod protiv Bus plusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

busp.jpg
(75.09 KB, 644x428)
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 04:35:20 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia C5-00
... 

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

582190_325194647572532_1282009153_n.jpg
(56.19 KB, 540x720)
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 07:57:07 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 
... 
pa nek nas jebu kad mogu..
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.