Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 371853 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Lerr, tek sad obratih pažnju na tvoj prethodni post. Posebno si u pravu oko ovoga

Uvek sam se smejao kad uhvate u septembru i krpe rupe po beogradu, ove godine izgleda chekau sneg da ih popuni... i one silne donacije za poplave, i onih 1003 a od toga ni 5 kuca u obrenovcu...

Upravo tako. Ovde je dovoljno da padne kiša i ode sve u kurac. Ceo grad je već danima u rupčagama i blatu. A sve to zato što kad nesposobni izrodi ''renoviraju'' ulice, uvek angažuju prevarantsku kopilad koja će da im podmetne najgore i najlošije moguće ploče i asfalt koji će da ispucaju i propadnu posle godinu dana. Ili angažuju svoju rođačku prevarantsku kopilad koju posle u toku godine zovu još 5 puta za dodatne radove, pa tako imamo rovarenja kolovoza nekoliko puta godišnje dok se obave svi radovi umesto da se sve isplanira i uradi odjednom, za mnogo kraće vreme i mnogo manje pare. Ali jebi ga... to bi značilo primenu logike i zdravog razuma,a to je u Srbiji zabranjeno!

Što se poplava tiče, to neću ni da komentarišem. Posrali su se i pljunuli u lice svima koji su izdvojili sredstva, vreme i trud da pomognu narodu i zemlji. Zato od mene više nikad ništa neće dobiti.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2014, 09:58:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Тврдим да би ГСП требало да обори цене појединачне карте на 50 - 60 динара (у одговарајућем постотку и остале) и да заиста почне да кажњава шверцере. Услуга би била значајно боља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
LG Nexus 4
Podrzavam... I bilo bi sjajno kad bi te pare isle gsp-u, za odrzavanje i unapredjivanje, a ne bus plusu, kurti i murti, a da se prevoz raspada... I eto resenja.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Тврдим да би ГСП требало да обори цене појединачне карте на 50 - 60 динара (у одговарајућем постотку и остале) и да заиста почне да кажњава шверцере. Услуга би била значајно боља.

Što se mene tiče, neka odrade samo i ovo drugo što si naveo, a onda te pare ulože u bolje održavanje vozila, i ja bih bio srećan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Gsp u jednoj velikoj meri dotira grad. Po meni, veci deo njihovih troskova grad, tj. mi placamo kroz takse i komunalije. Manji deo se finansira kroz karte. Tako sam negde procitao. Za naftu imaju neki ugovor sa drzavom, nis im dostavlja po nekoj smesnoj ceni, opet iz budzeta. A to, kako sam gsp rasporedjuje pare u budzetu, koliko od koga dobija i na sta se to trosi i mene zivo interesuje. To bih voleo da znam.

Ako oni kazu da sa ovom cenom karte jedva bude bilans na nuli, onda im snizenje cene karte ne bi pomoglo. Sa druge strane, ako bi smanjili cene, onda bi verovatno namamili veci deo gradjana da kupuju karte. Ja bi kupovao mesecnu svaki mesec da je jeftinija. Nema se. Ja ako radim, treba njima da platim 3000 da oni lade jaja u kancelarijama dok se busevi raspadaju na pola na krivinama. Jos mi dodje kontrola i kaze ako niste overili tj. validirali kartu, smatra se kao da je nemate. Da, kao da i nisam dao 3000. Mars bre! Sikter!

Ako nisu sposobni sa kontrolorima da izbore sebi pare, nek uvedu konduktere. Ja sam za bojkot.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
To opet sverceri ne bi hteli da plate.
Samo, posto si jos jedan vrsni ekonomista, kako si izracunao to? Koliko GSP-u treba para na mesecnom nivou, koliko od toga donira grad, a koliko bi trebalo da gradjani koji koriste prevoz dopune do 100%?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Citat
(znam, jbg vrtic ove godine placam 3x vishe).

И та цена је социјална.

Pa i nije, ta cena je za 30 jura niza od cene privatnog vrtica...

jel te tero neko da se zazmnožavaš ? vidiš kako je ovaj daleko dogurao zato što nema decu i nije iz bgd. čak nam obezbeđuje i prajd.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1703813/Policija+%C4%87e+obezbediti+Prajd%2C+ako+ga+bude.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
HTC One
Citat

И та цена је социјална.

Cekaj, pa koliko onda kosta drzavni? Znam da dobar privatni vrtic (10-oro dece i na njih 3 vaspitacice) kosta 30.000 mesecno, nemam pojma koliko se krecu cene drzavnih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Apple 15
Putnici na liniji 17: Preživeli smo horor u autobusu!

M. Beljan   | 22. 09. 2014. - 15:02h | Foto: Lazar Đorić   |

- Kada je autobus skrenuo u centru Zemuna, "harmonika" se cela otvorila. Ljudi na ulici su se smejali, vozači automobila su se krstili, ali to je bio užasan prizor – priča Strahinja Đorić, čija je fotografija postala hit na društvenim mrežama.

Jezivo: Strahinja Đorić u autobusu u centru Zemuna
Đorić je sa još desetak fudbalera FK „Železnik“ 14. septembra ujutro krenuo na utakmicu u Zemun. Izašli su iz autobusa 88  i put nastavili "sedamnaesticom".  Vožnja tim autobusom je za njih, kako kaže, bila kao horo film.

- Bili smo sami u autobusu i hvala bogu što smo uopšte izašli nepovređeni. Ja sam ušao u srednji deo i video sam da nešto nije u redu. Autobus se na zadnjem kraju skroz savijao i lupao je. Kada je krenuo, zadnji deo kao da je propadao. Točkovi su škripali, a sedišta su bila iskrivljena. Na jednoj krivini "harmonika" se cela otvorila. Nismo smeli da prelazimo napred, do vozača, autobus je mogao u svakom trenutku da se prepolovi - priča Đorić koji je putovao sa bratom Strahinjom.

U GSP-u kažu da takvo vozilo ne bi smelo da se nađe na ulici i da ne znaju o kom autobusu konkretno je reč, ali da ga je vozač sigurno isključio iz saobraćaja kada je uočio problem.

- On sigurno nije takav izašao iz garaže. Moguće je da je "harmonika" bila napukla, pa se pocepala kada je udario u neku rupu ili ušao u krivinu. Vozač je ovaj autobus sigurno vratio u garažu kada je ugledao problem. Svašta može da se dogodi u saobraćaju, pa apelujemo na putnike da sve što nije u redu prijave vozaču - kažu u GSP-u.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Citat

И та цена је социјална.

Cekaj, pa koliko onda kosta drzavni? Znam da dobar privatni vrtic (10-oro dece i na njih 3 vaspitacice) kosta 30.000 mesecno, nemam pojma koliko se krecu cene drzavnih.

Па онда је око 26.000 динара месечно Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2014, 15:19:54 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.36 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.