Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 371352 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Meni je u celoj ovoj sprdnji oko BusPlus-a, neverovatna činjenica da za evo skoro 2 godine NIKO NIKADA (a ispravite me ukoliko grešim) nije izašao ispred BusPlusa da komentariše bilo koju situaciju-od pesničanja do ulaska na prednja vrata. Jedino što smo videli od njih to je da su davali nekakva saopštenja.

Zar nije pomalo čudno da svaki put kada BusPlus bude "prozvan" neko iz grada daje saopštenje za javnost?

Ima li ta firma, direktora, PR, bilo koga, ili su vlasnici zapravo gradski funkcioneri?  Smile

Ipak oni uzimaju milione, i potpuno je neverovatno da se sve vreme kriju iza gradskih većnika. A možda sam ja samo naivan pa se oni svi lepo tale i zato ih ovi iz Grada i Direkcije brane...  Smile

Ja bih ponovio pitanje za gospodina Bijelića i gradske čelnike. Zbog čega nešto što smo platili 8% od prihoda ponovo svi plaćamo iz džepova svih građana?
Da li taj neko ne radi posao za koji je plaćen?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Meni je u celoj ovoj sprdnji oko BusPlus-a, neverovatna činjenica da za evo skoro 2 godine NIKO NIKADA (a ispravite me ukoliko grešim) nije izašao ispred BusPlusa da komentariše bilo koju situaciju-od pesničanja do ulaska na prednja vrata. Jedino što smo videli od njih to je da su davali nekakva saopštenja.

Zar nije pomalo čudno da svaki put kada BusPlus bude "prozvan" neko iz grada daje saopštenje za javnost?

Ima li ta firma, direktora, PR, bilo koga, ili su vlasnici zapravo gradski funkcioneri?  Smile

Ipak oni uzimaju milione, i potpuno je neverovatno da se sve vreme kriju iza gradskih većnika. A možda sam ja samo naivan pa se oni svi lepo tale i zato ih ovi iz Grada i Direkcije brane...  Smile

Ja bih ponovio pitanje za gospodina Bijelića i gradske čelnike. Zbog čega nešto što smo platili 8% od prihoda ponovo svi plaćamo iz džepova svih građana?
Da li taj neko ne radi posao za koji je plaćen?
Jeсте Ђилас најодговорнији, али Вучићева апсолутна незаинтересованост говори да би и он радио исто, а вероватно и још горе.
Да се и после Видовдана ''дан д'' распишу избори, напредњаци би убедљиво освојили БГ.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0

Da,to sam i ja primetio još na početku.Samo mudro ćute.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Tebi je to lepa slika?

Ajde ponovo - gde je to sto si najavio da ce se videti na snimku?  Smile

Na stranu sve drugo, na stranu pozadinska prica o BP, na stranu da li mi je nea slika lepa ili ne... i na stranu izvrtanje price... gde je taj neprijavljeni skup i zakrcenje Bulevara?
De ti meni kazi sta tu vidis dobro sto niko ne vidi?

Opet izbegavas odgovor i zamenjujes teze.  Smile

Ne govorim ni o dobrom ni o losem... pitam gde je to sto si najavio da ce se videti na snimku? Valjda nije tako tesko pitanje?  Smile

Jeсте Ђилас најодговорнији, али Вучићева апсолутна незаинтересованост говори да би и он радио исто, а вероватно и још горе.
Да се и после Видовдана ''дан д'' распишу избори, напредњаци би убедљиво освојили БГ.

Vučić: Đilasa možemo da smenimo za dva dana, ali šta sutra?

Aleksandar Vučić izjavio je u sinoćnjem gostovanju u Utisku nedelje da bi Srpska napredna stranka mogla da za 48 sati na vlasti u Beogradu smeni gradonačelnika Dragana Đilasa, ali da nije siguran da li bi trenutno imala adekvatnu zamenu za njega.

Na pitanje da li su tačna tumačenje da će vanredni parlamentarni izbori biti raspisani 6. oktobra, da bi Vučić, kad već to nisu učinile demokrate, najzad doneo Srbiji "6. oktobar", Vučić je odgovorio da on razmišlja samo o tome šta je najbolje za građane.

On je rekao i "da to možda zvuči glupo, jer bi svaka druga stranka sa popularnošću kakvu ima SNS sigurno išla na izbore", ali da stoji pri tome kao što je stajao kada je isti stav iznosio i vezano za smenu vlasti u Beogradu.

- Da li vi mislite da Đilas ne može da bude smenjen u roku od 48 sati. Nije to problem, ali se postavlja pitanje šta možemo da ponudimo. Da li imamo toliki broj ljudi koji su pošteni i odogovrno mogu da vode posao na toliko mesta. U svakom trenutku mozemo da sklonimo Đilasa, ali šta sutra - kazao je Vučić.

Upitan da li to znači da naprednjaci nemaju boljeg kandidata za gradonačlenika, on je rekao da to nije tačno, ali da je potrebno više od 500 ljudi za sve funkcije, a da SNS možda ima 250.

Izvor: Blic

Svako ko zna da cita vidi da Vucic kaze - Djilas je sposoban, cestit i posten. Zasto ocekujete da smenjuje ili napada Djilasa? Pa ionako se vec pripremaju prevremni izbori i koalicija SNS-DS. Ako nekim cudom i odluce da takvu koaliciju odloze do sledecih izbora (nakon vanrednih, u sta sumnjam), videce se polako taj trend na lokalu. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Citat
Vučić: Đilasa možemo da smenimo za dva dana, ali šta sutra?

Aleksandar Vučić izjavio je u sinoćnjem gostovanju u Utisku nedelje da bi Srpska napredna stranka mogla da za 48 sati na vlasti u Beogradu smeni gradonačelnika Dragana Đilasa, ali da nije siguran da li bi trenutno imala adekvatnu zamenu za njega.
Ако и треба, кад је народ стока. Прво ови што неће да гласају, а онда и ови што гласају за уместо против.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
 Smile

Svako ko zna da cita vidi da Vucic kaze - Djilas je sposoban, cestit i posten. Zasto ocekujete da smenjuje ili napada Djilasa? Pa ionako se vec pripremaju prevremni izbori i koalicija SNS-DS. Ako nekim cudom i odluce da takvu koaliciju odloze do sledecih izbora (nakon vanrednih, u sta sumnjam), videce se polako taj trend na lokalu. Wink
Citat

Svako ko poznaje desavanja, zna da je Vucicev kum idejni tvorac bus+ i saradnik DJilasa. Hapsenjem DJilasa, Vucic bi opet morao da udari na kuma.

Pitate se odakle toliki kontrolori i ko ih plaća? POGAĐAJTE!

DIREKTOR DIREKCIJE ZA JAVNI PREVOZ ZAPOSLIO JE 700 NOVIH KONTROLORA O TROŠKU BEOGRAĐANA!

Pitate se odakle svi ti novi "kontrolori" sa majicama sa grbom grada Beograda?!! Naslućujete?!? U pitanju je još jedna milionska prevara kojom upravlja "gradska vlada" preko direkcije za jadni prevoz.

Genetski modifikovan organizam Zoran Šarac, bivši direktor Laste koji je naslednik Snežane Perović, bivše direktorke direkcije i takođe Laste koja je (na)vodila tender za uvođenje sistema naplate karata), sadašnji direktor direkcije za javni prevoz inače bivši vlasnik autoprevozničke firme "Braća Šarac" koju je prodao "Veoliji", je od danas o trošku Beograđana zaposlio 700 novih kontrolora u direkciji za javni prevoz iako je to obaveza nepoznatih vlasnika privatne fantomske firme APEX (Busplus) koji su ugovorom obavezani da vrše kontrolu karata zašta su samo u 2012 uzeli preko 1 MILIJARDE DINARA!

Pored zloupotrebe GSP-ovih radnika koje vd direktora GSP-a Nebojša Ćeran primorava da rade za busplus o trošku Beograđana ovo je nova prevara smišljena da se preuzmu obaveze privatnog preduzeća sa 500 evra osnivačkog uloga, koje je nameštenim tenderom došlo u poziciju da ima monopol na prodaju karata u javnom prevozu.

Više na: http://www.cins.org.rs/?p=10627
i još na: http://www.cins.org.rs/?p=13334
OKRENITE ŠARCA!

Zoran Šarac - funkcija: Direktor direkcije
- kancelarija 302;
tel: 011/275-3550 lokal 9153,
direktan broj: 3238-524
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 07:43:59 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
 Smile
Ti mora da si bio na tom konkursu i sad ti krivo sto nisi dobio tender umesto BusPlus-a!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Tvoje pretpostavke ostavi za sebe, ja iznosim cinjenice. A tebi iz kog razloga zelis da izvrces cinjenice-tvoj problem.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/996845_545368848853714_1321765241_n.jpg
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ja iznosim cinjenice.
Kao npr. kad su juce blokirali Bulevar!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 6630, valjda
Chek, al stvarno zar nije duznost busplusa da zaposli dodatne kontrolore? Ipak su oni zaduzeni za naplatu.
Dakle dolazimo do toga da je ceo sistem bio nepotreban, dolazimo do toga da je sistem sa kontrolorom po autobusu bio savrshen, chikica koji se prosheta posle svake stanice - naplata 100%. Al beshe da nisu imali novaca da ih placaju? Pa sad em placash busplusu proviziju em zaposhljavash kontrolore, dupla shteta...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.