Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 366823 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia krntija
Не кажем да је то правило без изузетка, али ја не познајем лика који је има овакву фризуру као овај комунални пандур што је покушао да туче дебелог, а да није дебилчина којој треба газити по лобањи.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 19:54:44 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia 
Jadni Crnogorac, napali ga genocidni Srbi, ocel babe u crnom da reaguju na ovo  Smile
..tvoja sarkazam nekad ume da bude jako ne ukusan!!!
« Poslednja izmena: 18. Sep 2012, 19:56:05 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Не кажем да је то правило без изузетка, али ја не познајем лика који је има овакву фризуру као овај комунални пандур што је покушао да туче дебелог, а да није дебилчина којој треба газити по лобањи.  Smile
Cek da vidim o kojoj je frizuri rec...

Dobro je nije ko moja!
Pravi marinac...puca ga kompleks previse! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Citat
..tvoja sarkazam nekad ume da bude jako ne ukusan!!!

Pijana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG G2
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Pa ne mogu da verujem da je putnik ovako zadrt ispao,
iako nije u pravu. Policajac mu je 10 puta ponovio da izadje.  Smile

Ti imas problem veliki... Prva stvar, sta ima komunalna policija sa njegovom kartom, drugo, zasta ga izbacuju iz vozila, ponudio je licnu kartu i neka mu pisu kaznu i cao... Neka bude da je sve to ok, odakle pravo idiotu maloumnom, retardiranom, seljackom da digne ruku na bilo kog putnika???? Sta je on? Koji je on kurac u svemu tome?
Ovaj lik sad treba sve da ih tuzi redom. Bus plus zbog kojeg su ovi tu, pa komunalnu policiju, pa gsp u cijem se vozilu napad dogodio i na kraju pojedinacno ove idiote komunalce... DA sve koje moze istrese iz gaca i da ga bole cose...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Nisam ja pricala o batinama, nego o tvrdoglavosti putnika.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Pa putnik koji ima prava da neizadje, jer za to nema potrebe. Zasto su oni hteli da ga izvedu? Zato sto nema kartu? Pa uzmas licnu kartu i napises kaznu, zar ne? A jel komunalci pisu kazne? Ne, sta ce oni onda tu? Po toj logici, sutra ako ne daj Boze ti negde izgubis strpljenje sa budalama i da kazemo teras inat, neces da te oteraju od negde vec oces da platis kaznu, treba da dodju da te prebiju?
Strasne stvari se ovde desavaju, a jos strasnije je sto ima ljudi koji ovo komentarisu kao nesto sto je ok i normalno... Ili kao sto sam video imaju posprdno retardirane komentare na dogadjaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Pa putnik koji ima prava da neizadje, jer za to nema potrebe. Zasto su oni hteli da ga izvedu? Zato sto nema kartu? Pa uzmas licnu kartu i napises kaznu, zar ne? A jel komunalci pisu kazne? Ne, sta ce oni onda tu? Po toj logici, sutra ako ne daj Boze ti negde izgubis strpljenje sa budalama i da kazemo teras inat, neces da te oteraju od negde vec oces da platis kaznu, treba da dodju da te prebiju?
Strasne stvari se ovde desavaju, a jos strasnije je sto ima ljudi koji ovo komentarisu kao nesto sto je ok i normalno... Ili kao sto sam video imaju posprdno retardirane komentare na dogadjaj...

Nije sigurno da je hteo da da LK...A kako drugacje da ga"kazni"? Po tebi ispade da ne sme nista da mu radi osim da ga pusti da se vozi besplatno. Bez obzira na to kako BusPlus radi, pravila se moraju postovati. To vazi i za crnogorce   Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Као што неко рече, може да буде и Тунгуз, нема везе. Постоји начин на који се то решава. Нудио је идентификациони документ који наша држава признаје, а ови су га потпуно без разлога тукли.

Evo da se ne bih ponavljao, čovek je lepo objasnio.
Kakve se ove poluinformacije ispaljuju, a sve priča sa Kalenić pijace. Znači za neupućene. Država je dozvolila (granična policija) da čovek uđe u zemlju samo sa linčom kartom, to znači da ima sva prava i obaveze koje važe u toj zemlji, i mora da poštuje njene zakone i da se ponaša u skladu sa zakonima koji se odnose na strane državljane.
Priča šta da rade sa crnogorskom lk??? Pa boli me ku*ac šta ćeš raditi sa lk, ako mi je država dozvolila da samo sa njom uđem u zemlju znači da mi je dovoljna. Napiši prekršaj i na granici neka jave da ne može da izađe dok ga ne plati-u čemu je problem? U glavama naravno.  Smile

Neki očigledno treba da se saberu malo  Smile
Ovde se spinuju stvari samo tako, gle sada su krivi šverceri, a nije kriv BusPlus što ne procesira prijave? Ja se švercujem ti mi piši prijavu, sud me kazni ako smatra da treba i u čemu je problem???? U glavama naravno.

Stalno se priča kako nešto treba građanin da uradi, i da gle građanin treba i zakon da poštuje, i da se ponaša moralno i da trpi poniženja, a firmama i mafijašima je sve dozvoljeno, oni mogu kako zamisle-govorim o BusPlus-u.
Dosta više spinovanja, probudimo se. Sudnji dan je došao, dani BusPlusa su odbrojani ovim potezom!  Smile

Evo da ponovim pitanje, sta ti konkretno zelis od gradskog prevoza?

Smile Ovo je neka žešća provokacija. Druže, vidim da pratiš broj strana, ali tekst izgleda slabo čitaš.
Znači, skoro svaki drugi moj post su pitanja na koja BusPlus nema i ne daje odgovore, ono što sam tražio i što očekujem od reformisanog sistema gradskog sobraćaja i to sve boldirano da lakše možeš čitati.

Ko je pominjao 400 autobusa? Ko je rekao da je SMS servis bio dobar dok je bio besplatan? Ja nisam, to je opet spinovanej sa tvoje strane.
Da li ti shvataš, a već sam napisao, al izgleda moram ponovo. Dobar sistem, da ne kažem savršen, mora da radi u 100% situacija. Sistem koji je uveden je takav da SVI moraju da se validiraju makar kupili oni kartu unapred za godinu dana. Ne postoji u svetu sistem poput BusPlusa u kome se SVI ne validiraju i to su oni pričali od starat. A sada kad su videli da je vrag odneo šalu popuštaju i sada kao ne moraj usvi da se validiraju. Aj da zanemarimo onu pretpostavku šta ako svi imamo mesečne karte-validatori onda služe kao lampe. Jer znam šta ćeš odgovoriti. Ali reci mi pošto vidim da se suva inteligencija u čemu je razlika između starog i novog sistema ako se validiraju samo oni koji kupuju pojedinačne karte? Šta to ima novi sistem više od starog-ekran u boji?

Neću da gušim ljude zbog dužine posta, za SMS servis potraži moj post sa 143. str. OVAJ i sve ti lepo piše. Ja nisam rekao da SMS ne treba da se plaća već da MORA da se plaća. Al da mora da bude omogućeno i besplatno da se dobije informacija jer sve to ulazi u procenat koji BusPlus dobija od prodaje karata.

Što se tiče zakona sutra ću da vam citiram, da ne izmišljamo više ovde da li komunalno policija može bilo koga da bije. Takođe, savetujem pametnima da pročitaju uputstvo za validiranje karata i način kontrole putnika na sajtu BusPlus pre nego ispaljuju neke informacija.
Boli mene ku*ac šta je Đilas rekao u vestima, neka napiše zvanično na papiru i u pravilniku jer to je ono što je važeće na sudu, da vidim koji će sudija da te oslobodi što ti u zakonu piše jedno a Đilas ti rekao drugo- to su budalaštine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.