Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li placate kartu u prevozu
Da , uvek
35%  (14)
Ne
35%  (14)
Ponekad
30%  (12)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BusPlus kontrola VS Šverceri i obrnuto  (Pročitano 22754 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Што онда овде долазиш на форум да се расправљаш са таквима и да будеш у њиховом окружењу?

Zanima me taj svet, nesto kao naucni rad. Ti mi dodjes kao laboratorijski pacov Smile

Citat
Посебно што ниси ништа оповргао од оног што сам написао.

Sta treba da opovrgnem, tvoje umece guglanja Ustava? Evo bravo, umeo si Ustav da izguglas Smile
A ti naravno svakako bolje poznajes tematiku i naravno si strucniji od komisje koja je iste te validatore pustila u upotrebu ali to je zato sto su potplaceni, je l da?

Kako tebe niko ne potplati za nesto mamicu im hostaplersku. Nije fer.

Citat
Можда си један од оних из унутрашњости, који жели самом себи да покаже како је урбан и културан, кроз ово моралисање?

Kulturan sam u fazonu dobar dan dobar dan. Retko idem u pozoriste i rodjen sam u pickovcu na Mlavi.
Jbg, lecim komplekse moralisanjem.

Ako smo zavrsili sa mojim poreklom, a malopre si se drznuo i da komentarises i moju finansijsku situaciju, je l mozemo dalje?

Citat
Како, па ево све време хистеришеп због шверцера. Ако ти је све потаман, шта ћеш ти на овој теми и расправљаш се овде са мном?

Tema je pocela tako sto sam se slozio da svercere treba izbacivati a oni koji se bune prebiti ko konje i volove. Jer za ljude i nisu. Dao svoje misljenje i nastavio dalje. I onda ti dolazis da branis te konje bezobrazne, pa rekoh aj da barnim ljudski rod.

I kako ja histerisem a ti ne histerises?

Citat
Чекај прво си тврдио да возило ГСП-а није јавно,  а сад постављаш питање да ли смеш да будеш у возилу без карте. Те две ствари немају везе једна са другом. Путник је дужан да поништи карту, али је превозник дужан да му обезбеди да те своје обавезе спроведе у складу са законом. Валидатори су неисправни, а превозник јавно крши закон. Институције које треба да их казне не реагују.

Bla bla bla. Krecemo od uslova. Ja ti kazem da je legalno usvojen po svim zakonima ove zemlje Bus Plus i validatori. Nije ovo prva tema u kojoj se o ovome raspravlja, ima jedna cak 100 strana, potrazi i nacices.

Tu je kompletna dokumentacija ugovora i sluzbenih objava istaknuta i tumacena. Eto da ti dam mali zadatak posto volis taj gugl vise nego leba da jedes.

Citat
Уосталом, већ је ван сваке сумње утврђено да превозник крши закон.

Nije.
Kazes ti. A ti si sta? Sud? Sudija? Opunomocen da dajes pravosnazne presude?

Nista od toga Smile

Citat
Утврдили смо да што се тиче теме, да је контролорка прекорачила овлашћења

Nismo. To si ti zakljucio na osnovu teksta u kome nista konkretno nemoze da se zakljuci i na nivou je njena rec protiv reci kontrolorke. Da li je kontrolorka bila napadnuta pre toga? Da li je prva uvrtala ili je neko nju uvrtao?

Znaci ama po nijednoj stavci nisi dokazao apsolutno nista.

Imas samo misljenje kao i ja, a misljenje je kao dupe...........znas dalje sam Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:01:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Koliko ja znam trenutno ne postoji zakon koji ti brani da snimas kontrolora na radnom mestu. Ako neko hoce da snima kontrolora ima puno pravo na to (dok god to zakon ne brani)

Kapiram ja da je to kjrajnje iritantno ali on ima pravo da snima kontrolora dok kontrolor nema pravo da mu to zabrani.

Bojim se da si sam sebi odgovorio.

A ja te sudije Dredove jos u zivotu nisam video. Ali drkadzije bez karte koji se kurce mali milion.
Sto ne znaci da ne postoje ali da su u debelo manjem procentu od ovih drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Sa ovim se povlacim (bar za nocas) sa teme jer ipak je 5 ujutro

Citat
Утврдили смо да што се тиче теме, да је контролорка прекорачила овлашћења

Citat
Nismo.

Apsolutno jesmo.

Iz prvog posta ove teme (malo podsecanje nece skoditi)

Citat
Kontrolorka gradskog prevoza je putnici koja je pokušala da joj pobegne zavrtala ruku i tako je zadržala dok nije došla policija, posvedočili su Beograđani koji su se u trenutku incidenta zatekli na stanici na Slaviji.

Ako ti nije dovoljno svedocenje Beogradjana evo ti i slicica kontrolorke koja se zanela i debelo prekoracila svoja ovlascenja

http://www.blic.rs/data/images/2013-11-06/397339_kontrolorka01rasfoto-zoran-ilic_f.jpg?ver=1383731717

Treba li po stoti put da se ponovi da kontrolorka nikako nema pravo da uvce ruku i da zadrzava bilo koga protiv njegove volje?

Citat
Koliko ja znam trenutno ne postoji zakon koji ti brani da snimas kontrolora na radnom mestu. Ako neko hoce da snima kontrolora ima puno pravo na to (dok god to zakon ne brani)

Kapiram ja da je to kjrajnje iritantno ali on ima pravo da snima kontrolora dok kontrolor nema pravo da mu to zabrani.

Bojim se da si sam sebi odgovorio.

A ja te sudije Dredove jos u zivotu nisam video. Ali drkadzije bez karte koji se kurce mali milion.
Sto ne znaci da ne postoje ali da su u debelo manjem procentu od ovih drugih.

Hoces da vidis sudiju Dreda? Samo skokni do prve stranice ove teme i eno ga jedan.

Sta sam sebi odgovorio? Da je iritantno? Znaci imamo pravo da sprecimo sve sto nam ide na jajca? Sto mi to ranije nisi rekao da se najebem nane svima koji me iritiraju. Jebes "sitnicu" da li oni imaju puno pravo da rade to sto rade ali meni su iritantni i valja tome stati u kraj.

Zakon prijatelju je tu kljucan. Moze on tebi da bude iritantan kolko hoces al dok ne krsi zakon mozes da mu pljunes pod prozor.

Mozes ti uvek da primenis silu da se izboris protiv onoga sto te iritira ali to sa sobom povlaci nove posledice.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:10:56 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Ja ovde vidim dve zenske osobe kako su se uhvatile u klinc. Nista manje ova nju ne drzi, po fotografiji. Dakle, ostajem pri svome. Smile

Citat
Treba li po stoti put da se ponovi da kontrolorka nikako nema pravo da uvce ruku

Po zakonu ne.

Ali svakako podrzavam. Treba menjati zakon.

Citat
Sto mi to ranije nisi rekao da se najebem nane svima koji me iritiraju. Jebes "sitnicu" da li oni imaju puno pravo da rade to sto rade ali meni su iritantni i valja tome stati u kraj.

Pa sto nisi? Pravo koliko god izgledalo egzaktno, fleksibilna je nauka a proces dokazivanj dug i tezak.

I ta debela nema pravo da se vozi bez karte, i duzna je da saceka policiju radi identifikacije. Po zakonu.
Valjda taj zakon vazi za sve majkumu ili ne vazi u slucaju gradjana? Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:17:05 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Pored vise nego ocigledne fotografije resio si da ignorises svedocenje okupljenih Beogradjana?

Citat
Po zakonu ne.

Ovim se zavrsava svaka rasprava

Citat
Ali svakako podrzavam. Treba menjati zakon.

Ne slazem se da treba menjati zakon ali imas apsolutno pravo da zelis takav zakon.

Da bi taj zakon postao bitan a ne samo tvoja zelja neophodno je da prvo bude izglasan u Skupstini.

Dok se to ne desi ta tvoja zelja ima tezinu ako moja zelja da se uvede zakon da sve policajke treba okolo da idu u toplesu jer bi se eto meni to tako svidelo.

Pa sto nisi? Pravo koliko god izgledalo egzaktno, fleksibilna je nauka a proces dokazivanj dug i tezak.

I ta debela nema pravo da se vozi bez karte, i duzna je da saceka policiju radi identifikacije. Po zakonu.
Valjda taj zakon vazi za sve majkumu ili ne vazi u slucaju gradjana? Smile

Sto nisam? Zbog sitnice da postujem zakone ove drzave. Deklarativno se zalazes protiv anarhije a ovamo mi predlazes da protivno zakonu izadjem na kraj sa svim sto me iritira? Ne navodi me na zlocin...

Citat
I ta debela nema pravo da se vozi bez karte

Slazem se

Citat
i duzna je da saceka policiju radi identifikacije. Po zakonu.

Ne slazem se. Voleo bih da mi citiras ovaj clan zakona.

Sve i da jeste duzna na njoj je da odluci da li ce da mu se povinuje. Ako ga je prekrsila jedino policija ima ovlascenja da je u tome sprecava a ne neka budaletina kojoj je neko nakacio znacku privatne firme na majicu.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:22:00 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Zanima me taj svet, nesto kao naucni rad. Ti mi dodjes kao laboratorijski pacov Smile

Како сад, када си у претходној поруци тврдио супротно?:

Ko vas je tako vaspitao ne znam, a vala niti zelim da znam. Sva sreca takve ljude nemam u okruzenju.

Час не желиш да знаш о нама, нити да нас имаш у окружењу, час желиш. Договори се сам са собом шта хоћеш.

Sta treba da opovrgnem, tvoje umece guglanja Ustava? Evo bravo, umeo si Ustav da izguglas Smile
A ti naravno svakako bolje poznajes tematiku i naravno si strucniji od komisje koja je iste te validatore pustila u upotrebu ali to je zato sto su potplaceni, je l da?

Ко ће га знати.. Smile

Tema je pocela tako sto sam se slozio da svercere treba izbacivati a oni koji se bune prebiti ko konje i volove. Jer za ljude i nisu. Dao svoje misljenje i nastavio dalje. I onda ti dolazis da branis te konje bezobrazne, pa rekoh aj da barnim ljudski rod.

Тема је почела са вестима у коме је контролорка напала путницу и одузела јој слободу. Ти овде си почео са тирадом која неме везе са животом и чињеницом да се инцидент догодио изван превоза. Значи путник је изашао, а ти подржаваш премлаћивање путника који су послушали контролоре, који су им приде конфисковали карту што не могу да раде.

Другим речима, тебе лично заболе брига за права и принципе, на које се позиваш у случају обавеза путника, јер те истоветне обавезе превозника не занимају. Важно је да грађани буду млаћени од институција реда, без обзира на стварне прописе, јер ти иду на нерве.

Како би ти убијао, само да можеш.  Smile

Bla bla bla. Krecemo od uslova. Ja ti kazem da je legalno usvojen po svim zakonima ove zemlje Bus Plus i validatori. Nije ovo prva tema u kojoj se o ovome raspravlja, ima jedna cak 100 strana, potrazi i nacices.

То што је усвојен, не значи да је легалан, јер противречи са другим законима, што смо видели. И Бриселски споразум је усвојен од владе Србије, па да ли је легалан?

Nije.
Kazes ti. A ti si sta? Sud? Sudija? Opunomocen da dajes pravosnazne presude?

А ко теби даје право да судиш шверцерима и да тврдиш да морају да поништавају карте? Ко си ти суд, судија? Одакле теби право да позиваш на физичко насиље против путника? Ја немам право да тврдим да ГСП и контролори крше законе и прекорачују правила, али ти имаш право да позиваш на линч. Није него, мајсторе... Smile

Nismo. To si ti zakljucio na osnovu teksta u kome nista konkretno nemoze da se zakljuci i na nivou je njena rec protiv reci kontrolorke. Da li je kontrolorka bila napadnuta pre toga? Da li je prva uvrtala ili je neko nju uvrtao?

Тако значи. Али ти и теби слични сте већ закључили да је путница крива по дефиницији, јер ти иду на нерве?

Smile

Уосталом, показао сам шта већ шта сам текст садржи, а то не иде у прилог контролорки, већ из саме њене тврдње.

« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:24:57 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Pored vise nego ocigledne fotografije resio si da ignorises svedocenje okupljenih Beogradjana?

Aha, i fotografija nije ocigledna Smile

Citat
Dok se to ne desi ta tvoja zelja ima tezinu ako moja zelja da se uvede zakon da sve policajke treba okolo da idu u toplesu jer bi se eto meni to tako svidelo.

Slazem se.

Ali zakon je cudna stvar. Evo debela ode kod sudije i izjavi "ja sam imala kartu ali nisam zelela da je pokazem jer je natpis bio na latinici", i nema ni kazne! Smile

Citat
Ne navodi me na zlocin...

Taman posla, ne bih ja...........

Citat
Ne slazem se. Voleo bih da mi citiras ovaj clan zakona.

U surotnom bi bilo znaci dozvoljeno da se vozis bez karte jer te zakon ne obavezuje niti da pokazes licnu dokumentaciju niti da sacekas lice koje tu identifikaciju moze da zatrazi? Da trazim zakon, zaista me mrzi, a ti kako ti volja.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:27:29 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Veruj mi da ako dodje do sudije kontrolorka treba mnooooogo vise da se plasi posledica nego omrazena ti debela.

Obe treba da plate u skladu sa ucinjenim grehom.

Debela  Smile treba da plati par hiljada dinara kazne

Procitaj ponovo ono sto sam ti citirao iz zakona sta kontrolorku moze da snadje.

edit: mozemo ovako do prekosutra...

Citat
U surotnom bi bilo znaci dozvoljeno da se vozis bez karte jer te zakon ne obavezuje niti da pokazes licnu dokumentaciju niti da sacekas lice koje tu identifikaciju moze da zatrazi? Da trazim zakon, zaista me mrzi, a ti kako ti volja.

1. Nije dozvoljeno
2. Kontrolorka ima pravo da ti naredi da napustis vozilo ako te zatekne bez karte. Nema pravo da te silom izbacuje. Nema pravo da ti naredjuje da cekas bilo koga jer time krsi tvoje pravo na slobodu kretanja. Nema pravo da te dotakne a kamoli da ti uvrce ruku i da te silom tera na nesto.

Citat
Da trazim zakon, zaista me mrzi, a ti kako ti volja.

Opet se vracamo na to da vazeci zakoni ove drzave imaju daleko vecu tezinu od zakona koje bi ti voleoa usput ne postoje.

Ja odoh da spavam, a ti kako ti volja.

Ako uspes da uvedes neki od zakona koje bi voleo molim te posalji mi pm da znam da ih se u buducnosti poridrzavam kao gradjanin pokorni.

Do tada cete i ti i kontrolorka morati da se pridrzavate zakona koji su danas na snazi. Svidelo vam se to ili ne.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:34:57 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
truc truc, ja guglao, truc filozofiram, truc

ajd od ovoga da krenem

Citat
Значи путник је изашао, а ти подржаваш премлаћивање путника који су послушали контролоре

Htela je da pobegne znaci nije poslusala. Ergo, podrzavam. Rekao sam to sto puta jbt.

Sta oces, da okajem grehe, da me nedo bog preobratis? Smile

Citat
Важно је да грађани буду млаћени од институција реда, без обзира на стварне прописе, јер ти иду на нерве.

:smorenismajlioddosade:

Citat
А ко теби даје право да судиш шверцерима и да тврдиш да морају да поништавају карте?.......tra la la boldovano jer je vazno i te fore recenica ide u nedogled

Citat
Imas samo misljenje kao i ja, a misljenje je kao dupe...........znas dalje sam Smile

Smile

« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:42:32 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
@katamaran

Postajes jako naporan keve mi, mislio sam da si iole zanimljiv ali bojim se da sam se prevario. Lepo napisem u polu saljivom tonu da je to moje misljenje covek meni meri neku tezinu.

Da, ja mrzim sve debele ljude i sve ljude po autobusima. Ajmo tako da zavrsimo da ne krenem ja tebi da lepim epitete sto nece dobro a ni uljudno da se zavrsi. Smile

Citat
Svidelo vam se to ili ne.

Verovatno si i lupio sakom o sto dok si ovo pisao, to daje na dramaticnosti mnogo!

Prosto forum uskracuje dosta od dozivljaja Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 05:41:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.