Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li placate kartu u prevozu
Da , uvek
35%  (14)
Ne
35%  (14)
Ponekad
30%  (12)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BusPlus kontrola VS Šverceri i obrnuto  (Pročitano 22442 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Tako on tebi moze da kaze da se iselis u neku finu drzavu gde svi placaju karte. Jos bolje neka drzava gde se ljudi pevajuci odricu svojih ljudskih prava. Severna Koreja mozda?

Kolko on mrsi muda mrsis ih i ti a vala i ja. Nisi ti vrhovni autoritet koji moze da sudi sta ima veze sa realnoscu a sta ne.

Ne, svakako je realnije i normalnije da se dzabe vozis gradskim prevozom. Jebem ti ja takvu normalnu logiku.  Smile

Ne svidjaju se racuni za struju, ne svidja mi se natpis u busu, ne svidja mi se ovo ne svidja ono. Ono sto ima kod nas nema na kugli zemaljskoj, keve mi. Tolike krivine i iszgovore za iste svet nije video od postanka.

Ja kazem, ajde lepo da napravimo anarhiju, niko nista ne placa i zabole nas kurac. Ko je jaci, prezivece.

I ja opet ponavljam o kojim bre vi ljudskim pravima pricate aman slusate li sebe? Severna Koreja? O pravu da te vozi neko po ceo dan i da prelazis kilometre za dzabe, to je ljudsko pravo? Smile

Aman slusas li ti sebe? (ako cemo vec tako da pricamo)

Samo jedno malecno pravo da ne moze zaposlenik neke privatne firme da ti zavrce ruku i protivpravno te lisava slobode. Samo toliko. Ako ne kapiras koliko je to ogromna povreda ljudskih prava onda jebiga... Ne verujem nin da je u Severnoj Koreji normalno da te radnik privatne firme prebija i zadrzava protiv tvoje volje.

Jesam li ja negde rekao da treba ljudi da se voze dzabe? Nekoliko puta pominjem sistem koji bi bio jeftiniji za grad a osigurao bi daleko vecu naplatu. Kome moze da ne odgovara takav sistem? Samo onom ko bi da krade nase pare.

Zamisli da sad recimo pekari rese da ukinu prodavce i da uvedu sistem pekar plus.

Jel ja treba da se brinem kako ce oni da osiguraju svoju naplatu u takvom sistemu ili oni? Mozda bi ga i uveli kada bi pomislili da ima bilo kakve sanse da normalno funkcionise.

Onda lepo po tvome zaposlis pekarsku kontrolu i das im ovlascenje da prebijaju i zadrzavaju ljude po svojoj volji  Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:12:39 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia krntija
дођите на шоу
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Ок, и ти имаш институције којима можеш да се жалиш што се људи шверцују. Просто и једноставно.

Ma boli me bre kurac za svercere, meni ni u dzep ni iz dzepa ali ne dozvoljavam da serete kako je to normalno kada nije. Ko vas je tako vaspitao ne znam, a vala niti zelim da znam. Sva sreca takve ljude nemam u okruzenju.

Citat
Па што ти онда кењаш по форуму? Зар то није још већи идиотизам?

Nije.

Citat
Ок, и ти имаш институције којима можеш да се жалиш што се људи шверцују. Просто и једноставно.

Nema potrebe da se zalim, meni prevoz savrseno odgovara.

Citat
Возило је јавно, како је регулисано Одлуком о јавном линијском превозу путника на територији града Београда.

Дужност власника јавног возила је да обезбеди правилно обављање права и обавеза грађана.

Kako je regulisano Odlukom o javnom linijskom prevozu? Prosvetli me. Gde u odredbi pise da smes da budes u vozilu bez karte? I gde pise da to pravilo ne vazi ukoliko imas zakonske dileme u vezi sa legalnoscu istog? Smile

Citat
Samo jedno malecno pravo da ne moze zaposlenik neke privatne firme da ti zavrce ruku i protivpravno te lisava slobode. Samo toliko. Ako ne kapiras koliko je to ogromna povreda ljudskih prava onda jebiga... Ne verujem nin da je u Severnoj Koreji normalno da te radnik privatne firme prebija i zadrzava protiv tvoje volje.

Pa nesto vas ne vidjam po temama kada uvrcu ruke i razbijaju glave istim tim kontrolorima, cudna stvar Smile

« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:21:37 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Citat
Ma boli me bre kurac za svercere, meni ni u dzep ni iz dzepa ali ne dozvoljavam da serete kako je to normalno kada nije. Ko vas je tako vaspitao ne znam, a vala niti zelim da znam. Sva sreca takve ljude nemam u okruzenju.

Jesam li ja negde napisao da je normalno svercovati se i voziti se dzabe? Naprotiv, predlazem sistem koji bi upravo eliminisao svercere.

Mi seremo a problem je do naseg vaspitanja?  Smile

Vazno da su tebe odlicno vaspitali.

Citat
Pa nesto vas ne vidjam po temama kada uvrcu ruke i razbijaju glave istim tim kontrolorima, cudna stvar

Jel ti ja mozda licim na nekog javnog zastitnika kontrolora? jel moj posao da o njima brinem (posebno besmisleno po forumima)

Jel ova mudrost trebala da insinuira da podrzavam upotrebu sile protiv kontrolora?  Smile

Kao sto on nema pravo da upotrebi silu na meni nemam ni ja (niti bilo ko drugi) da je upotrebi na njemu.

Ova stoka sto se pominjala u ovoj temi koja je prebila kontrolorku sa svojom ekipom treba da zavrsi na robiji.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:25:14 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Koncentrisi se na deo posta odgovoren konkretno tebi. Hvala.

Valjda vidis crtu i odvojeno istom ili i crtu moram da crtam? Smile

Citat
Jel ova mudrost trebala da insinuira da podrzavam upotrebu sile protiv kontrolora?  Smile

Kao sto on nema pravo da upotrebi silu na meni nemam ni ja (niti bilo ko drugi) da je upotrebi na njemu.

Ova stoka sto se pominjala u ovoj temi koja je prebila kontrolorku sa svojom ekipom treba da zavrsi na robiji.

Slazem se potpuno.

Ne samo maltretiranje i prebijanje vec slikanje, a bilo je na forumu ljudi koji su zagovarali i pracenje i snimanje kontrolora, pa kad ti se debil unese sa aparatom u facu jer radis svoj posao, zakonom treba propisati da mu se isti zabije u dupe javno po sred terazija.

« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:29:34 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Koncentrisi se na deo posta odgovoren konkretno tebi. Hvala.

Onda nemoj u mnozini da nas obavestavas da seremo. Hvala unapred.

edit: vidim crtu al vidim i ovo:

Citat
ali ne dozvoljavam da serete

Persiras njemu ili ipak smatras da obojica seremo?
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:27:24 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Stvarno mi ne pada napamet da ti sad u 15 postova objasnjavam a zasto i kako i na koga sam mislio, rekao sam ti jednom lepo a ti sad kontaj kako god oces, stvarno me ne zanima to preganjanje.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:31:45 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ma boli me bre kurac za svercere, meni ni u dzep ni iz dzepa ali ne dozvoljavam da serete kako je to normalno kada nije.

У оваквој земљи је сасвим нормално. А шверцери нису узрок, него последица.

Ko vas je tako vaspitao ne znam, a vala niti zelim da znam. Sva sreca takve ljude nemam u okruzenju.

Што онда овде долазиш на форум да се расправљаш са таквима и да будеш у њиховом окружењу?

Посебно што ниси ништа оповргао од оног што сам написао.

Можда си један од оних из унутрашњости, који жели самом себи да покаже како је урбан и културан, кроз ово моралисање?

Nema potrebe da se zalim, meni prevoz savrseno odgovara.

Како, па ево све време хистеришеш због шверцера. Ако ти је све потаман, шта ћеш ти на овој теми и расправљаш се овде са мном?

Kako je regulisano Odlukom o javnom linijskom prevozu? Prosvetli me. Gde u odredbi pise da smes da budes u vozilu bez karte?

Чекај прво си тврдио да возило ГСП-а није јавно,  а сад постављаш питање да ли смеш да будеш у возилу без карте. Путник је дужан да поништи карту, али је превозник дужан да му обезбеди да те своје обавезе спроведе у складу са законом. Валидатори су неисправни, а превозник јавно крши закон. Институције које треба да их казне не реагују.

Пошто су сви валидатори неисправни, нико не крши никакав закон јер не поништава карте на неисправним валидаторима. Да су они исправни, можда би твој аргумент имао неку тежину.

Уосталом, пошто је питање писма теби небитно и мени је небитно што људи не поништавају карте.  Smile

П.С

Уосталом, већ је ван сваке сумње утврђено да превозник крши закон. Утврдили смо што се тиче теме, да је контролорка прекорачила овлашћења. А вас гомила хистерише, што у једној Банана републици људи не поништавају карте?
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:39:01 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Slazem se potpuno.

Citat
Ne samo maltretiranje i prebijanje vec slikanje, a bilo je na forumu ljudi koji su zagovarali i pracenje i snimanje kontrolora, pa kad ti se debil unese sa aparatom u facu jer radis svoj posao, zakonom treba propisati da mu se isti zabije u dupe javno po sred terazija.

Oko maltretiranja i prebijanja se slazemo ali oko ovog drugog dela nikako ne.

Koliko ja znam trenutno ne postoji zakon koji ti brani da snimas kontrolora na radnom mestu. Ako neko hoce da snima kontrolora ima puno pravo na to (dok god to zakon ne brani)

Kapiram ja da je to kjrajnje iritantno ali on ima pravo da snima kontrolora dok kontrolor nema pravo da mu to zabrani.

Citat
zakonom treba propisati da mu se isti zabije u dupe javno po sred terazija

Ovaj zakon trenutno nije na snazi  Smile

Cimaj nekog poslanika da ga predlozi u skupstini pa ako ga izglasaju onda cu te apsolutno podrzati da vise ne treba snimati kontrolore. Nece mi se svidjati zakon ali cu ga postovati jer je to moja obaveza. Kao sto i kontrolori imaju obavezu da postuju sve zakone ove drzave a ne samo one koji im se svidjaju.

Inace ja kontrolore ne hejtujem. Uglavnom su to mucenici koji za minimalac rade jako zajeban posao i dok god su oni korektni ne pravim ni ja njima ni najmanji problem

Ali ako mi dodje bolid koji je umislio da je sudija Dred zato sto mu je neko nakacio legitimaciju privatne firme...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2013, 04:42:07 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Naravno da treba da se plati karta u autobusu.
I naravno da treba da im zavrcu ruke.
Ako udjes u diskoteku bez karte dodju dva lika koja su 3x3 i zavrnu ti glavu.

Dakle kao sto ni vi ne bi voleli da otvorite prodavnicu u kojoj se ljudi posluze i izadju tako ni ovi sto se bave prevozom ne vole.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.