Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ne znam kako ali mi se pojavilo da na prvoj stranici teme (svake teme) da mi je na prvoj strani zadnja poruka a na zadnjoj stranici prva poruka koja je postavljena na toj temi, umesto da mi je na prvoj stranici prva poruka a na zadnjoj stranici zadnja poruka. A da i idumi odozdo na gore kao na slici.
Kako to da ispravim???
nadam se da ste ukapirali moj problem
Evo i slika
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(135.38 KB, 949x769)
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 22:19:00 od Fantom_iz_Nisa »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!