Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti. Pravopis srpskog jezika
Pocelo je kao moja potreba da nadjem nesto cime cu se ozbiljnije baviti, sto bi mi skrenulo misli sa nekih problema... A kako se razvijalo... polako, ali sigurno... onako kako su okolnosti dozvoljavale...
U svakom slucaju hvala ljudima koji su bili deo tima foruma, i koji su to i danas, bez njih svega ovoga ne bi bilo...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mene interesuje sta je Euridicat i Cigla tel. nekako mi delovi foruma gde oni bili moderatori nisi vise isti. Izvinjavam se ako je pitanje na pogresnom mestu, ali nisam nasao adekvatnije mesto
a cigla ? nemojte pogresno da shvatite, dobri su i ostali moderatori, najverovatnije da bih pitao i za njih, ali su "tu" bar vecina i clanova i moderatora ciji su mi teme i postovi zanimljivi
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!