Kod mene 8 godina i jedno 88 conquiztador naloga i burek profila. Ko bi rekao, a kao juče da je bilo..Sve u svemu ja sam jedan od onih koje je conquiztador korisnički deo doveo ovde, a evo i ostavio. :ballbounce:
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!
Ja slavim ove godine u Avgustu "pola" punoletstvo ovde u forumu, ali pratim ga par godina duze, bio sam dugo "tihi citalac", sigurno od 2005 ili 2006-e godine. :mrgreen:
Pa zato evo vam cestitke i sa moje strane za vas 18. rodjendan! :flower: :flower: :flower:
PS: Ja sam moj 18. slavio daleke 1993-e godine i bila je tada jedna od mojih najboljih godina, pogotovo kada sam dosao letos u Srbiji koja je onda dozivela najvecu hiperinflaciju ikada. Koga se toga seti, zna o cemu govorim... :ballbounce:
« Poslednja izmena: 10. Apr 2020, 23:15:37 od Carletto »