Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:43:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek obdaniste  (Pročitano 459127 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

lepo ime za curicu... i ja sam razmisljala o tom imenu za iducu cerku  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
За све тате који имају или ће имати цурице...

FORMULAR ZA IZDAVANJE DOZVOLE ZA HODANJE S MOJOM KĆERKOM

Napomena: ovaj formular će biti nepotpun i bit će automatski odbačen ako kao prilog ne priložite:
a)   svoj životopis
b)   kompletan izveštaj o svom finansijskom statusu
c)   radnu knjižicu
d)   tvoje poreklo – porodično stablo do 10. kolena
e)   najnoviji medicinski izveštaj o zdravlju, potpisan od lekara

1.IME I PREZIME_______________________ _____DATUM ROĐENJA__/__/___
2.VISINA:____________TEŽINA:________________
3.KVOCIJENT INTELIGENCIJE:________________
4.ŽIVOTNO OSIGURANJE: DA       NE
5.VOZAČKA DOZVOLA:______________________
6.KUĆNA ADRESA:______________ GRAD:_________ POŠTANSKI BROJ:____
7.BROJ MOBILNOG:_____________ FIKSNI BROJ:_______________
   E-MAIL ADRESA: _______________
8. KOLIKO DUGO SU RODITELJI U BRAKU:_________________________
    AKO NISU, OBJASNITE:______________________________ ______________
10. IMATE LI AUTO? _______ MOTOR? ___________ KOMBI? ______________
      VODENI KREVET?_________DA LI NOSITE NAUŠNICE?________________
      PIERCING?______________ MINĐUŠU U NOSU?_____________________
      PROBUŠEN PUPAK?_______________
11.KAKVE WEB STRANICE POSEĆUJEŠ NA INTERNETU?________________

12.KORISTEĆI MINIMALNO 50 ZNAKOVA, OPISATI ŠTA TEBI ZNAČI REČENICA: „Ne pipaj moju kćer!!!!“ :

13. KORISTEĆI MINIMALNO 50 ZNAKOVA, OBJASNITI ŠTA ZATEBE ZNAČI POJAM ZAKASNITI: ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________

14. KORISTEĆI MINIMALNO 50 ZNAKOVA, OBJASNITE ŠTA ZA TEBE LIČNO ZNAČI POJAM „APSTINENCIJA“ : ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________

15.KOJE JE VREME U TOKU DANA NAJBOLJE DA KONTAKTIRAM TVOG OCA? ___________________ TVOJU MAJKU?________________________

Na sledeća pitanja odgovorite potpuno opušteno i slobodno. Svi Vaši odgovori su strogo poverljivi (to znači da ih ja neću nikome reći):

16.
    a)      DA ME UPUCAJU, POSEBNO NE BIH ŽELEO DA ME METAK
POGODI U ______________________________ ______________.
b)   DA ME PRETUKU, POSEBNO NE BIH VOLEO DA MI
SLOME_________________________ ______________________.
c)   ŽENI JE MESTO U ______________________________ .
d)   JEDINO PITANJE KOJE NE BIH ŽELEO DA MI POSTAVITE U OVOM FORMULARU JE____________________________ _____.
e)   KADA SAM PRVI PUT UGLEDAO VAŠU KĆER, PRVO ŠTO SAM PRIMETIO NA NJOJ JE____________________________ _ .
(napomena: ukoliko ovaj odgovor započinje sa slovom „S“ ili „G“, savjetovao bih da odmah prestaneš ispunjavati ovaj formular i počneš trčati ko da te vetar nosi, inače nećeš živ izaći kroz vrata)

POTPIS:

(napomena: svojim potpisom se zaklinjete da su svi odgovori u ovom formularu iskreni i točni. Ukoliko se kasnijim istraživanjem i detaljnom analizom ispostavi da je samo jedan odgovor bio neistinit ili lažan, svojim potpisom pristali ste da snosite sve posljedice, koje uključuju : mučenje, cipelarenje, ruski rulet i sl.)

ZAHVALJUJEM NA PAŽNJI.

P.S. AKO JOJ SLOMIŠ SRCE, SLOMIĆU ĆU TI NOGE!!!!!!!!!!!!!!!!!

NJEN OTAC

« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 13:47:31 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
sacuvacu ovaj formular  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ЧВАРАК је једино тело које се на топлоти скупља!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15954
Zastava Србија,бре
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@livingston,da ja mog malca ipak držim podalje... Smile

nikad se ne zna...  Smile
IP sačuvana
social share
Војвођанске паметарије :

1. Без табле сланине и балона воде - ни на таван се не пењи! Шта ако неко извуче мердевине...
2. Од свих војвођана,Сремцима је најгоре - ожењени су Сремицама...
3. Сланина је за све - да је једеш,на рану да је ставиш,у рату пушку да чистиш,на удицу да је метеш...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

vera,ljubav ,nada

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12731
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Tel.Me 
@livingston,da ja mog malca ipak držim podalje... Smile

nikad se ne zna...  Smile
samo napred prijatelju,ionako dok prodje kroz administraciju,procice vecnost,a doci unuci Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Beba ovan   

Spada u kategoriju prvih vatrenih znakova. On je borbena i prodorna beba koja zahteva bezuslovnu ljubav svojih najblizih. Vasem detetu obezbedite sto vise aktivnosti  jer vladar mu je vatreni Mars. Planeta koja im daje snagu. Ove bebe vole da spavaju i u ishrani su im potrebni vitamini C i E.

Beba bik   

Pripada kategoriji zemljanih zanakova. Mali bik je veoma osetljiv i zbog toga je potrebno da bude okruzen vasom ljubavlju. Obratite paznju na ishranu od prvih dana jer su skloni gojaznosti. Ukoliko udovoljite njenim zeljama postaje ubrzo mirna i umiljata beba.

Beba blizanac   

Ova beba je vrlo radoznala pa je smatramo velikim istrazivacem. Budite oprezni jer ce tako mala uspeti da vas testira u istrajnosti. Brzo uci ali ima osobinu povrsnosti.

Beba rak   

Je najosetljiviji znak u emocionalnom i zdravstvenom smislu. Ova beba ima osobinu stidljivosti ali vremenom sa odrastanjem postaje samostalna i odgovorna. Ova beba je neverovatni umiljata i mami osmehe svojih najblizih.

Beba lav   

Beba koja se odlikuje energicnoscu i zbog toga se ove bebe smatraju posebnim. Obozavaju da su u cenru paznje, druzeljubive su ali pod uslovom da budu dominantne. Dobrog su zdravlja. Ishrana treba da im bude obogacena ribom i namirnicama bogatim vitaminima C i E.

Beba devica   

U zvezdama je ova beba okarakterisana kao veoma osetljiva, brizna  i intelektom nadarena. Naklonjene su im sposobnosti za zanatstvo i pisanje. Ovaj znak zeli da ugodi svima, pa je moguce da se javi nervoza. Beba devica ce progovoriti u ranim mesecima u odnosu na svoje vrsnjake.

Beba vaga   

Ova beba ima izrazenu potrebu za interakcijom sa drugim bebama. Uziva kada se nalazi u okruzenju gde vlada harmonija. U zvezdama vazi za posrednika tako da ce se uslovno receno smesiti i vama i drugima da bi svi bili zadovoljni. Obratite paznju na ocuvanje njenog imunieta jer u zimskom periodu moguc je pad istog.

Beba skorpija   

Ovo je vodeni znak. Vladari Mars i Pluton cine ga ratobornim i tvrdoglavim. Vasa beba je velika spavalica. Stepen inteligencije kod ovih beba je velik stoga su oni licnosti sa izrazenim jacim karakternim osobinama od samog rodjenja. Kroz zivot joj nece trebai vodic vec samo podrska. Velika energija vlada ovim vodenim znakom.

Beba strelac   

Sve sto radi ova beba je u duhu pitalice 1000 zasto i 1000 zato? Zbog sklonosti da se veoma cesto ulenje vazno je kod ovih beba voditi racuna o zravoj ishrani. Radoznalost je osobina po kojoj se prepoznaju kao i hiperaktivnost. Malisani rodjeni u ovom znaku uzivaju u igri pa su i druzeljubivi.

Beba jarac   

Od najranijeg detinjstva ovim bebama je potrebno da budu okruzeni osobama vedrog duha jer su izuzetno osetljivi. Sa vasom bebom budite strpljivi jer su oni detaljisti od malih nogu. Burnim aplauzom i sirokim osmehom nagradite vasu bebu za svaki novi pomak u njegovom odrastanju. Oprezni budite kod bezazlenih prehlada.

Beba vodolija   

Ovo je era vodolija tako da od vase bebe budite spremni na puno iznenadjenja. Kod ovih beba ocevi imaju izrazeniji autoritet u odnosu na majku. Beba vodoija je uvek raspolozena i voli da uziva u slobodi. Pred kupanje je raskomotite i uvidecete sami. Druzeljubivi su sto ce se videti vec u prvim danima provedenim u kolektivnom smestaju - jaslice ili vrtic.

Beba riba   

Zvezdani put riba okarakterisan je sa dosta neznosti, i ljubaznosti. Za ribe kao i svaki vodeni znak unosenje tecnosti je veoma bitna stavka u dnevnoj ishrani. Ribe su stidljive, osecajne ali i psihicki nestabilne. Uzivaju u hrani tako da im spremajte omiljene obroke. Prva zvecka neka joj bude u obliku svog vodenog znaka.

Izvor: Moja beba (da ne dodje ponovo do zabune, odnosi se na casopis "Moja beba" Smile )
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.3
Ja se izvinjavam al stvarno je jace od mene Smiley Gospodjice Oblachak kao sto sam vam vec rekao na nekoj drugoj temi prestani da filozofiras i radjaj decu bre Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Gospodjice krompiruso, drzi se ti teme i ne brini o tome kad ce ko da radja!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Mislim da "gospodjica" nije gospodjica, nego pita...  Smile

btw, mozda i nije daleko od teme...ko zna...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I kao sto rekoh  Smile deca su ukras sveta  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 13:41:39 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:43:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.