Ja sam siguran da ste vas dvojica jedan drugom jasni... i siguran sam da vam je obojici jasno zasto je to o cemu vi od pocetka pricate vazno za ovu temu..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A to gledate na osnovu toga da li svaki dan dolaze? Ok, ne dolazi ni jedan. Da li imaju odredjeni broj postova? Ima ljudi koji dolaze vec par godina a imaju par ili nijedan post.
Dakle pravi korisnik burek foruma je onaj koji ovaj forum voli... koliko postova ima i koliko cesto dolazi zaista nije bitno. Dolazi koliko hoce i moze, kod nekih je to ceo dan, kod nekih je jednom u 6 meseci.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Forum služi ljudima da se informišu i da se međusobno ispomažu. Sad da li će diskutovati o nekim temama njihova je stvar. Mada je to prvobitna namena foruma . Nego, tema je kao Niš. Pa Burek će postati srpski brend. Ne samo srpski već globalni.
Kada budemo naišli na neke vanzemaljce iz svemira samo kažemo Burek, a oni će nama: "Pa raspitajte se malo o prijateljima foruma!"
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix