Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:17:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek ekskurzija  (Pročitano 74812 puta)
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
Ideja je super kao i uvek.Svaka cast  Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6130
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
braaavo eeeee Smile Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
oblachak
smeskala sam se sve vreme
odlicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Oridzinalno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IV deo

Za to vreme… mladjo je i dalje pokusavao da se iskupi kod Pahuljice zbog neuspelog pokusaja “jutarnje kafice” i narusavanja netaknute prirode, obecavajuci da ce se, nakon zavrsetka ovog putovanja, prihvatiti pegle i ispeglati sve svoje kosulje, kao i da nikada vise nece zavirivati u dekolte komsinice Mice iz susedne zgrade, da ce zaobilaziti apoteku (to je, odacu vam tajnu… bilo najteze sto je obecao, jer je u pomenutoj radila nova zanosna apotekarka) i upisati se u biblioteku citajuci lagane (vikend ljubavne) romane. U ocima mu je, na trenutak, zaiskrila nada… medjutim, ne lezi vraze! Pahuljica je zapanjeno gledala iza njegovog ramena, suzdrzavajuci se da ne prasne potpuno! Mladjo se nesigurno, potpuno lagano okretao, prateci Pahuljicin pogled, pitajuci se “O Boze, da li ove zene ceo svoj zivotni vek provode u PMS rezimu?!” Gotovo da je ogluveo, cuvsi Pahuljicin zvucno/umilno/piskav vrisak: “Zar Nefeli nismo ostavili kod tvoje majke?! Mladjo! Pa pogledaj ovo nase dete! Kakav otac, takva cerka! Pogledaj je samo sta je obukla! Nefeli, svesta dolazi ovamo!” Njoj… Nefeli... ni na kraj pameti nije bilo da poslusa, veselo se smeseci, zadovoljna svojom mindzusom.

Ne tako daleko, krouli je objasnjavala srdjanuk i Dutchu: ko kosi, a ko vodicu nosi… ili ti cija majka black vunicu prede… “Lako je tebi” rece srdjank “ne baratam ja oklagijom svaki dan u kuhinji!” – “Nije to oklagija sine, ona katanu koristi kada cisti krompir!” rece zadihano Dutch.

Kao i obicno, nisam mogla da odolim, a da ne zapevam ponesena veselim cvrkutom pticica (kao da meni treba povod…). Priznajem, pre samog polaska na ekskurziju, pogledala sam “Pirate sa Kariba”, jer mi nesto provider toga dana nije radio bas kako treba. Kako me ostali ne bi culi, ipak jos uvek nisam uvezbala pesmicu, a i telefon sam zaboravila prilikom iskrcavanja (veoma cudno), vratih se na kratko na brod. U pocetku mrmljah, a onda totalno opustih ovaj moj “divan” glas (pa niko me ne cuje): ispij case, kameradi, ju-hu, ju-hu, ju-hu… piratski je zivot za me… iznudjujemo, kraduckamo, drpuckamo, pljacuckamo… dakle, nista pogresno ne uradih, vec se utopih u nastalu situaciju… ali, avaj… CyberCow-a niJesam primetila u blizini (on je inace zaboravio ciste carape na brodu): “Zlu kob donosi zena na brodu, posebno ona koja peva bez prestanka i koristi tako siroki repertoar!!! Aj` skaci Oblachak, ukoliko budem imao srece, naletece neka ajkulica!“ – “Cow, mozes da lajes, mozes da rezis, mozes da ostanes, a mozes i da bezis!” otpevusih ja, skakucuci po dasci.

“Ne gledaj me tako, puppykin! Ja bar ne izmisljam ribolovacke price kao vi! U ostalom vise sam za varijantu recne ribe… tako da cu ipak otici u lov na divljac. Sta sve zena mora da uradi… kada vec nema muske ruke ovde!” rece milosava i raspolozeno ode u lov, sigurna u dorucak.

staristric je, malo sumnjicavo, posmatrao nebo. Vedro nebo bez oblacka, dovodi u sumnju. Bez obzira na svoja razmisljanja, potrudio se da maksimalno iskoristi tajne nesesera svih devojaka ovog putovanja. Cudom se cudio zasto li Mikica013 nosi ranac umesto nesesera, veoma brzo je ustanovio da je pored rumenila i ruza za usne, spakovala i svog plisanog medu, kao i dve zvecke… kod Zmajcice je pronasao, izmedju ostalog, tri litre benzina (piromanka jedna), a kod Sacred_heart dve boce ulja za kocnice… “Bolje da ne gledam dalje, mozda naletim na krokodile!  Smile ovo sto sam do sada pronasao ce mi dobro doci za utapanje u okolinu” – pomisli on.

Ostali gde su bili i sta su radili, saznacete uskoro. Kao sto se da videti, svako se od budnih zabavljao na svoj nacin, a oni usnuli… e o njima malo kasnije. Dan je bio lep i obecavao je mnostvo iznenadjenja. A tek noc… pa noc... noc donosi svasta nesto (necemo detaljisati sada)... ali na ovoj ekskurziji... suton, magla... xe xe xe

« Poslednja izmena: 11. Dec 2005, 16:58:20 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Oblachak
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
Svaka cast  Smile ...vazno da ja imam medu i zvecku  Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ludnica totalana,ingeniozo Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:17:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.38 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.