Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bullying: Što motivira osnovnoškolske zlostavljače?  (Pročitano 23451 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
To je bila kritika.
A i ne volim da se salim sa tim stvarima. Ne valja ti poredjenje.

Nije ni meni bilo do sale prosle godine kada sam se vracao kuci u pola noci i kada me grupa fukara napala s ledja na prepad. Gledao sam samo kako da izvucem zivu glavu.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Okreni stranu iza,napravio sam to poredjenje  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Da i taj mentol te sutra doceka sa nozem i jos troicom sta onda

Pazi ovako, taj sto ce nekoga da ubode nozem, sipkom ili necim trecim sto moze da dovede do bas ozbiljne povrede, ne maltretira slabije od sebe. Ti koji maltretiraju slabije od sebe su obicno pickice, kojima je dovoljno da pokazes jednom zube i onda dolazi kraj.

Nije uvek tako.

Daj obrazlozi, kako je?
Pa npr tebe napadne neko tada mnogo jaci od tebe(i stariji) ti ga roknes ciglom i on te posle 3 puta gadja istom i ide na tebe sipkom  .. Imas brate i takvih ludaka..

Pa on oce da kaze a i ja se slazim da taj dovoljno lud da tebe vija ciglom nece maltretirati slabije od sebe.
Pazi-krenuo je da maltretira slabijeg-slabiji je uzeo ciglu i odbranio se-on je posle tog slabijeg 3 puta gadjao ciglom.Slabijeg fizicki,kapiras?Imas ludaka,svuda ima izuzetaka...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pogledao...

Inace, bolje da sejemo humor nego nasilje Smile

edit:
Pa dobro sad, neko to nasilje i zasluzuje
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 23:40:13 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Tu dolazimo do vecite cinjenice da su beogradjani najjaci na svetu   Beogradjanin kad dodje u Uzice obicno ga ceo lokal gleda popreko cak i ako ga niko celo vece nije pogledao on je ubedjen da su ga svi gledali popreko...  To sto ti ne znas sta se desava ovde sigurno nije pokazatelj da je u nekom bloku ludje ili zajebanije.... Beograd ima mnogo vise ludaka kolicinski jednostavno ima 30x vise stanovnika logicno je da ima kolicinski bar 20x vise ludaka u beogradu ima mnogo vise ljudi kojima zivot ne znaci apsolutno nista i koji bi taj zivot bacili u kurac tek tako, to je jedina razlika.... A to da su navijaci van Beograda smesni je smesno  Raspitaj se odakle je vecina momaka u grupi u kojoj si ti ili u kojoj si bio  Ako si jos u kontaktu sa nekim...

E vidis, u tome se razlikuje Beograd po siledzijstvu od ostalih gradova. Gde god Beogradjanin da ode danas, on je osudjen da se na njega gleda popreko i da se cima na njega iako on nikoga nije cimao prvi.

A ovde moze svako da dodje, bez problema da ce biti prebijen, gledan popreko ili nesto slicno. Sem ako nisi Crngororac ili Bosanac, posto je opste poznato da se oni najvise kurce kada dodju u BG.

Sto se tice drugih ljudi, nema problema.

Citat
A to da su navijaci van Beograda smesni je smesno  Raspitaj se odakle je vecina momaka u grupi u kojoj si ti ili u kojoj si bio  Ako si jos u kontaktu sa nekim...

Matori ja sam od 14 god u navijacima, prestao sam da idem na tekme sa 18, tj odem ponekad, ne vise bas na svaku kao pre, ali idem na derbije ili slicno.

U grupi u kojoj sam ja ima likova sa strane, ali vecina je iz Beograda, procentualno gledano 80% prema 20%.

Citat
PS: ovde ne tvrdim da je ovde gore nego u beogradu ali tvrdim da ne trebate da umisljate da zivite u bronksu kad ste i sami svesni da to nije tako

Ja ne umisljam da zivim u Bronksu ili slicno, ja zivim u Beogradu.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
koja je to tuga, ti koji si normalan, ti koji imas devojku, porodicu, decu, kuce, mace ... da te nekad neke budale nateraju da se spustis dole i rizikujes sve to dok on nema sta da izgubi
Pa ?
Ja bi se spustio i polomio bi mu Pi*ku.
U svakom slucaju rizikujes u zivotu sve pa sto da ne i to ???
Ja sam napravio hiljdau puta sranje na korak od cilja..Tipa trpim profesora , trpim,trpim a onda mu kazem da cu da ga unistim i sta se desava..Usere se  Smile
Da se nije usrao ja bih ja najebo.
Moras da rizikujes takav je zivot.

Pa ti si u stvari jedan napaljeni tinejdžer, sad mi je jasno! E najveće paljevine na svetu su tinejdžeri... Živi dokaz da pamet sa godinama stiže.
Smešno mi je kad kažeš da mora da se rizikuje, verovatno nikad nisi rizikovao nikad ništa što uopšte nešto vredi - ovaj tvoj primer za rizik je krajnje smešan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Kad ti tako kazes  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prosto....

sve je manje onih koji imaju i hrabrosti i zelje (roditelji,vaspitaci ili slucajni prolaznik svedok sranja na pomolu) da pridju...uhvate za uvce ili ruku i pocnu sa:

"hajde malo da ti pojasnim kako stvari funkcionisu...".....

apsolutno efikasno...jos ako se krenulo na vrijeme....jos u onom uzrastu kada se igraju u blatu sa kanticama,pa cim se javi zelja da istu sabiju drugom klincu u usta...ne protumacis to ,kao sto sam imala prilike da cujem i vidim kako tumace neki roditelji,kao osobina vrlo pozeljna u surovom svijetu koje ih ceka...vec kao ponasanje koje valja sankcionisati...

moje iskustvo vrlo jasno govori da na kraju ti mali gladijatori kojima na vrijeme nisu sugerisane neke stvari...tu istu kofu nabiju ponosnim roditeljima u lice...

svijet jeste surov...svakako...
ali taj isti svijet se ne okrece oko nikog posebno...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
E vidis, u tome se razlikuje Beograd po siledzijstvu od ostalih gradova. Gde god Beogradjanin da ode danas, on je osudjen da se na njega gleda popreko i da se cima na njega iako on nikoga nije cimao prvi.

Beogradjani se razlikuju sto misle da su najjaci i onda dodju na zlatibor nalete na crnogorca i crnogorac izvadi utoku i napravi mu sest rupa na glavi, ako ima srece u stomaku.... Pre nekih godinu dana moj drugar iz Beograda je dosao u Uzice sa nekih 5 drugara isto iz Beograda i bili su celo vece u lokalu sve je bilo normalno niko nije ni znao da su oni sa strane niko nije ni obracao paznju da bi on meni sutradan rekao da su ga svi gledali popreko a kad sam ja prisao za njegov sto njegovi drugari koji me nisu znali su svi skocili na mene da me biju jer eto ja prilazim za njihov sto.... U beogradu nemas problem zato sto je grad glomazan i jednostavno si samo jedan u masi...

Citat
U grupi u kojoj sam ja ima likova sa strane, ali vecina je iz Beograda, procentualno gledano 80% prema 20%.
Bice da si zamenio procente, odnosno procenti su obrnuti u korist ljudi iz ostatka Srbije Wink Osim ako u Beogradjane ne racunas sve koji zive preko 5 godina u beogradu Smile

Kontam ja da ti ceo zivot zivis u ubedjenju da je Beograd geto da je u Beogradu mnogo zajebano i da se svi plase Beograda ali to stvarno nije istina...

Jednostavno nije istina da su navijaci van beograda smesni jer vecinu na tvojoj tribini cine ljudi koji su odrasli van istog, nije tacno da je u Beogradu veca sansa da budes izboden ili prebijen nego u Uzicu a tek o Cacku da ne pricam a i beograd kao Beograd je grad u kome ima najmanje ljudi koji imaju vise od 2 generacije tu rodjenih Wink

Isto tako sam siguran da i tamo ima ljudi koji itekako muce i maltretiraju klince i da im niko ne kaze bilo sta povodom toga....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Beogradjani se razlikuju sto misle da su najjaci i onda dodju na zlatibor nalete na crnogorca i crnogorac izvadi utoku i napravi mu sest rupa na glavi, ako ima srece u stomaku...

Ko je kome to pucao u glavu, uostalom kakve veze ima Zlatibor sa bilo cime u ovoj prici? Smile

Citat
Bice da si zamenio procente, odnosno procenti su obrnuti u korist ljudi iz ostatka Srbije  Osim ako u Beogradjane ne racunas sve koji zive preko 5 godina u beogradu

Pre bih rekao da je ovako kao sto sam ja napisao.

Citat
Kontam ja da ti ceo zivot zivis u ubedjenju da je Beograd geto da je u Beogradu mnogo zajebano i da se svi plase Beograda ali to stvarno nije istina...

Matori mi se ne poznajemo toliko dobro da bi ti rekao koje je moje ubedjenje, dal ja mislim da se svi plase Beogradjana i da je ovde mnogo zajebano. Ti to jednostavno ne mozes da znas.

Ja ti lepo pricam kako je ovde, sto ti takodje ne mozes da znas jer ovde ne zivis.

Nemoj ovo da shatis kao prepirku, vec kao diskusiju. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.