Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bullying: Što motivira osnovnoškolske zlostavljače?  (Pročitano 23507 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800
Citat
Ajde matori, reci iskreno, koji je to ludak koji maltretira klince? Ovde bi ga razvukli po svakom kraju grada da tako nesto uradi. Posebno ako to radi iz "hobija", pa ja bi mu prvi pocepao glavu.

I brate moj, iskreno da ti kazem, Uzice i jedan kraj u Beogradu, tipa 61 Blok, ne mogu da se porede, a kamoli sa celim Beogradom.

Ne bih rekao, nije Bg baš tolika cvećka što se toga tiče... Ima ovde dosta maltretiranja koje prolazi ''nekažnjeno'' ali slažem se da ima baš puno starijih likova koji brane slabije odnosno zapamte ko je taj koji maltretira slabije pa njega maltretiraju.

Citat
Tipa moj najbolji drugar koji je ludak samo takav bukvalno ima hobi da maltretira te klince koji bukvalno beze kad ga vide (klinci od 16,17 godina poneki i od 15) to je izvrtanje ruku, cuske i sl. e 1000 puta je neko tim klincima rekao udri ga ciglom sta on tebe muci ali taj klinac zna ako ga on udari da posle nece smeti da izadje u grad do 25-te godine

Smile Svaka ti čast... Družiš se s likom koji maltretira klince i izbo' bi nekog klinca da mu ovaj vrati kojim slučajem...

Valjda ako je čovek, treba da čestita klincu što je pokazao muda jebiga... To se ceni...

Al jebiga, nema više časti tu. Danas kažeš nekom aj na fer, i ako ga prebiješ kako valja on ti sutra (ili čim ustane sa zemlje) dođe sa nožem... Ne vidim šta je tu fer...

U stvari ima, prisustvovao sam jednoj ugovorenoj fer tuči i ok je ispalo na kraju, lik je završio sa podlivom ispod oka i nije se posle gubio sa pričama tipa "izbošću ga sutra'' ili ''namestiću mu batine, j*baću mu kevu''
Al takvi su samo 5% ljudi...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 21:36:40 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ko je rekao da bi ga izbo Smile  jedno je ako se klinac suprotstavi i pokaze stav a drugo je kad klinac uzme ciglu i razbije ti glavu... Mislim da smo predaleko otisli sa tim, ti sto prde da ce nekog da kolju ne bi smeli da izbodu ni kisnu glistu a ako bi se slucajno desilo da nekog izbodu overavali bi 10 dana koliko su se ukenjali od straha...

Vadili su na mene noz, flasu, stanglu, ciglu, blok jurili me sa kockom od puta i tako to al brate necemo sad da pricamo da ce bilo ko tek tako da izbode nekoga... Ovde ne racunam pajdomane i slicne...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 23:01:21 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
koja je to tuga, ti koji si normalan, ti koji imas devojku, porodicu, decu, kuce, mace ... da te nekad neke budale nateraju da se spustis dole i rizikujes sve to dok on nema sta da izgubi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
koja je to tuga, ti koji si normalan, ti koji imas devojku, porodicu, decu, kuce, mace ... da te nekad neke budale nateraju da se spustis dole i rizikujes sve to dok on nema sta da izgubi
Pa ?
Ja bi se spustio i polomio bi mu Pi*ku.
U svakom slucaju rizikujes u zivotu sve pa sto da ne i to ???
Ja sam napravio hiljdau puta sranje na korak od cilja..Tipa trpim profesora , trpim,trpim a onda mu kazem da cu da ga unistim i sta se desava..Usere se  Smile
Da se nije usrao ja bih ja najebo.
Moras da rizikujes takav je zivot.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ytp
sve si rekao Smile I kad god budes mislio da si na vrhu uvek to treba da ti bude u glavi, makar je to moj stav.... U svakom trenutku nesto ili neko moze da pokvari tvoj normalan zivot samo zato sto je bednik nesposobni i zato sto nema sta da izgubi! E zato treba biti pametan Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Pa valjda uvek treba biti svestan svojih postupaka i uvek treba da znas sta gubis ? Ulazes koliko smes da izgubis
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 23:13:27 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Pa ?

cenim da se drugacije pricati sutra kad neko bude zavisio od tebe, nece biti bas tako prosto

ja priznajem da sam kukavica, par puta sam popustio nekim lokalnim krimosima ko klinac, u principu mogu vise da progutam dok sam ja u pitanju .. al nemoj da mi diras u moje nikad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pa ?
Ja bi se spustio i polomio bi mu Pi*ku.
U svakom slucaju rizikujes u zivotu sve pa sto da ne i to ???
Ja sam napravio hiljdau puta sranje na korak od cilja..Tipa trpim profesora , trpim,trpim a onda mu kazem da cu da ga unistim i sta se desava..Usere se  Smile
Da se nije usrao ja bih ja najebo.
Moras da rizikujes takav je zivot.
Imas srece sto te nije izbo nozem i nastavio sa ispitivanjem lektire
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pa gledaj situaciju imas nekog poznanika tu iz prolaza znate se ceo zivot al je uvek za tebe bio indijanac... Ti imas normalan zivot on sljaka za bednu nadnicu trosi sve pare na gudru nema ni kuceta ni maceta. E zamisli slucajno se nadjes u njegovom drustvu i on pocne da te omalovazava i da te vredja... E sad pitanje je kako reagovati otici i iskulirati i biti mis i u svojim ocima a i u ocima svih oko sebe ili reagovati tada ili neki drugi dan i dovesti sebe u rizik da izgubis sve sto si do tada stekao?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
@yt
Brate..to jesi upravu ?!Ako je neko jaci,povuces se i cekas priliku

Citat
Ulazes koliko smes da izgubis

#vigilant
Vidim sejes humor na sve strane..
Samo sam napravio poredjenje.

Citat
pa gledaj situaciju imas nekog poznanika tu iz prolaza znate se ceo zivot al je uvek za tebe bio indijanac... Ti imas normalan zivot on sljaka za bednu nadnicu trosi sve pare na gudru nema ni kuceta ni maceta. E zamisli slucajno se nadjes u njegovom drustvu i on pocne da te omalovazava i da te vredja... E sad pitanje je kako reagovati otici i iskulirati i biti mis i u svojim ocima a i u ocima svih oko sebe ili reagovati tada ili neki drugi dan i dovesti sebe u rizik da izgubis sve sto si do tada stekao?

Ne treba biti paljevina covece !
Ne mozes regovati nasiljem na svaku uvredu i kad god te neko podstrekne na tucu da ti odma reagujes i da prebijes nekog ?!
Danas su tuce svedene na minimum..Danas savako moze da kupi noz i da te izbode ..Jel to tesko? Ides gradom naidju dva lika,izbodu te i idu da spavaju.
Ja samo kazem da ne mozes na svaki izazov da se povlacis.Ja nisam..ne verujem ni da si ti.
Tukli su me,tukao sam..povlacio sam se,povlacili su se.Predpostavljam i ti.
Uvek ce se neko naci jaci i od tebe i od mene i od janka i od petka..Uvek ce se naci ludji i tako dalje..Ti ako se povlacis od svih..veruj mi ne cinis sebi uslugu..
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 23:25:26 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.