Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 15:17:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бугари  (Pročitano 24917 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ето видиш замршено до јаја. А рецимо ја сам једном кад сам ишао у Солун имао прилику да се уверим колико Македонаца живи у тој Егејској Македонији. Једно чудо људи говори македонским језиком, а има грчка имена и презимена. Имам друга на факсу који је Егејац. Дечко се зове Јоргос а Македонац је. Доста закукуљена ствар.
А Бугари опет врше невиђену асимилацију да Македонци у Пиринској Македонији лагано нестају.
Знају Бугарштине шта раде, банда је то. Праве се фини а олако забоду нож у леђа. Што би реко мој деда - префригани су!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Па увек бројнија група људи на једном простору врши асимилацију. Било, биће и остаће.

Грци имају један чудан метод који им успева, а не звучи логично уопште - "Славофони Грци".

Велик део словенског становништва по Македонији у потпуности прихвата тај идентитет, а не да су неки посебан народ.

Наравно да и грчка опседнутост себе самих од ране младости, игра одређену улогу.

Неки мали словенски Македонац, који иде у школу и који је бомбардован историјом ће свакако себи поставити питање, жели ли се прикључити већини и припадати народу с најстаријом културом у Европи, чији су припадници били Хомер, Одисеј, Леонида, Александар или ће бити тамо неки Скопјанац, кога нико од друштва неће ни погледати. Smile

То је притисак околине, који уме бити тежи од сваке државне репресије.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 01:52:05 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Тачно тако. Типичан пример смо ми Срби, расипамо се ко нико. Туга, ма муљ!
Док Бугари с друге стране јачају свој национални идентитет. Па ај пробај да их поколебаш. Требаће ти исто онолико времена колико је требало и Титу да од нас направи Југословене, па онда нисмо успели да се снађеми кад је "југословен" несато и кад је требало бити Србин поново.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 02:19:07 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Македонци имају један аргумент који ја не могу ни да оповргнем ни да потврдим. Наиме они кажу да је споразумом после Првог светског рата Македонија подељена на 3 дела: један Грчкој(Егејска Македонија), један Бугарској(Пиринска) и један Србији(Вардарска). И све је ту ОК с тим што они тврде да у том договору стоји да је Македонија дата на управљање тим земљама на следећих 100 година, јер је била у јако лошем економском и сваком другом стању, те да је циљ био да се опорави како би могла самостално да функционише. Још кажу и да поседују тај документ па сад......

Македонија је подељена тако јер су Срби били "победници"... Иначе мало више од пола Македоније је требало да припадне Бугарима после 1. балканског... Линија поделе је била Крива Паланка - Струга отприлике... Северозападни део са данашњом северном Албанијом је требао да припадне Србима а југоисточни Бугарима... С обзиром да су нас зајебали "савезници" и направили шиптарију Србија је силом узела целу Македонију... Бугари пробали војно да постигну циљеве и попушили... Онда су се окренули префињенијим методама...  Smile
И они то одлично раде... Мењају страну док трепнеш, улазе у ЕУ и НАТО, потписују уговор са Русима, гурају своје циљеве... Исто раде и са ВМРО од оснивања... То је тако подло и препредено деловање да је то страшно... Нису нимало наивни... много паметнији и државотворнији народ од нас комплексаша Срба... Ми мислимо да једном освојена слобода не мора више да се брани и да ће заувек постојати...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Oni rade da bi dobili ono sto hoce a sta mi radimo mi smo jedina zemlaj u Evropi kojoj ze zvanicni javni servis zove servis evropske Srbije.
Pa dobro moze i tako bice i ostace servis neke Srbije samo sto ce imati jako malo pretplatnika sta ces rasula se Srbija ali je bitno da je u Evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Бугари пробали војно да постигну циљеве и попушили... Онда су се окренули префињенијим методама...  Smile
И они то одлично раде... Мењају страну док трепнеш, улазе у ЕУ и НАТО, потписују уговор са Русима, гурају своје циљеве... Исто раде и са ВМРО од оснивања... То је тако подло и препредено деловање да је то страшно... Нису нимало наивни... много паметнији и државотворнији народ од нас комплексаша Срба... Ми мислимо да једном освојена слобода не мора више да се брани и да ће заувек постојати...  Smiley 1
Још један такав пример су Шиптари који су зацртали један циљ и остварили га после мноооого година. Ми смо љигави што не можемо да се договоримо око циљева! Па јебему матер, ево рецимо узмеш за циљ нпр. Велику Србију и поставиш себи да се то оствари 300-350 година. Значи не одмах ратови непријатељства клања (храна за НВО) већ лаганица јачаш себе и своје позиције у свету и после оствариш то што си зацртао.
А ми смо ето проклети што свака таква иницијатива буде одмах осуђена од еуропејаца кажу ма тоје нереално и шта ти ја знам и као то је гледање на историју и незнам то све није више српско..... ајд онда да за циљ поставимо Румунију например. Нисмо заробљеници историје, гледамо право у будућност где је Румунија у Србији. Ел мож тако?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Па зато ја подржавам Гарашанина... Човек је имао визију и методе остваривања циљева...
Напомињем да је Начертаније био тајни документ и није био намењен јавности... Значи, упутство врху Србије шта и како по њему треба радити...

Иако многи наши "бивши" виде у њему злог брадатог великосрбина и у њему траже доказ "великосрпске агресије" човек је био визионар...
Визионар у смислу да је цео Балкан био под окупацијом осим тада слободне Србије. Визионар у смислу да је знао да само Срби тада могу да освоје слободу за све друге и да само Срби као ујединитељски фактор могу да створе велику и јаку државу...
Наравно да би таква држава могла да постоји он је планирао асимилацију и постепено мењање идентитета неких у српски...

Јебеш ти нас ако сада немамо тајне планове за следећих 100 година. У том случају стварно ми је свеједно шта ће бити са нама...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne samo da nemamo planove za narednih 100 godina nego nemamo planove ni za sledecu sedmicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
А гаса нисмо имали ни за три дана. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Па зато ја подржавам Гарашанина... Човек је имао визију и методе остваривања циљева...
Напомињем да је Начертаније био тајни документ и није био намењен јавности... Значи, упутство врху Србије шта и како по њему треба радити...

Иако многи наши "бивши" виде у њему злог брадатог великосрбина и у њему траже доказ "великосрпске агресије" човек је био визионар...
Визионар у смислу да је цео Балкан био под окупацијом осим тада слободне Србије. Визионар у смислу да је знао да само Срби тада могу да освоје слободу за све друге и да само Срби као ујединитељски фактор могу да створе велику и јаку државу...
Наравно да би таква држава могла да постоји он је планирао асимилацију и постепено мењање идентитета неких у српски...

Јебеш ти нас ако сада немамо тајне планове за следећих 100 година. У том случају стварно ми је свеједно шта ће бити са нама...

Pa Albanci nisu i ne kriju njihov plan
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 15:17:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.