Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:04:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Budvanski festival od 23. do 25. juna  (Pročitano 18883 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
15.Aleksandra Pileva
22.Tanja Banjanin

Od celog spiska evo koga postujem Smiley

E sad, ono sto sam zapamtio sta ste rekli:

Jelena Tomasevic je pored Cece Slavkovic, Mada Piano i mozda Ivane Negativ trenutno najolji glas na nasoj sceni! Takodje smatram da bi se mozda i bolje probila da nije sa Zeljkom. I najvise bih voleo da nijedan srpski pevac ne ode na festival a pogotovo ne Banjanin za koju sam slusao sta sve prica protiv zirija iz nase bivse savezne republike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Sf, kao i obicno si pogodio poentu i stvarno ti svaka cast sto mozes da se "raspravljas" iznova i iznova... Wink

Jelena Tomasevitj ima odlican glas, ali se debelo zeznula prvo sto je napustila Georgieva, a drugo, neko je to vetj spomenuo, sto je "napustila" biber... Vreme tje to pokazati i najbolji primer tje biti album Tijane Bogitjevitj Shanene koja peva Vladi pratetje vokale, koja je strpljiva, ostala je uz njega i zbog toga tje dobiti odlican album za koji niko netje motji da joj kaze da je seljanija kao sto tje to biti slucaj sa Jeleninim albumom kad joj uradi Zeljko i ko vetj...

i samo da dodam za Parni Valjak... nazalost vise ne postoji Smile ostatje njihove pesme, ali je steta da kad su vetj pokazali sa poslednjim cd-om da jos uvek mogu i znaju da se raspadnu... mada bolje i to nego da su napravili krs cd i zastranili, to bi me def. vise dotuklo...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
pa to i jeste njegov glavni problem,sto misli da je u oblacima i da ima pravo da se prepucava sa svima i da isnosi svoje stavove kao cinjenice. forum nije mesto za takve gluposti.
njega da stvarno ne interesuje taj festivali i "pacenici" koji tamo nastupaju ne bi obracao paznju na njega.
i da ponovim.. kich postoji samo zato sto postoji kich covek..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
wampir.. oladi malo...
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
pa to i jeste njegov glavni problem,sto misli da je u oblacima i da ima pravo da se prepucava sa svima i da isnosi svoje stavove kao cinjenice
Slobodno dokazi da makar jedna stvar koji sam rekao nije cinjenica.
Citat
forum nije mesto za takve gluposti.
Forum je mesto za razmenu misljenja.
Citat
njega da stvarno ne interesuje taj festivali i "pacenici" koji tamo nastupaju ne bi obracao paznju na njega.
Ne obracam paznju na njega, obacam paznju na temu kao na socioloski fenomen - Muzicki festival.. jer je obicno ono sto se desava pre i posle, daleko interesantnije od onoga sto se dogadja u vreme trajanja istih.
Ne intersuju me mnoge stvari pa ih silom prilika znam jer me njima sa svih strana bombarduju, pa logicno, imam i neko misljenje o njima
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 22:02:10 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Festival u Budvi: Favorit pesma o SCG
Petak, 23. jun 2006. 23:16

Tradicionalni Muzički festival u Budvi, na kojem učestvuju pop pevači iz svih bivših jugoslovenskih republika, otvoren je ispred zidina Starog grada i trajaće četiri dana. Prve dve polufinalne večeri biće predstavljene 44 kompozicije, od kojih će se samo 24 numere naći u trećoj, finalnoj večeri, a svake noći, nakon takmičarskog dela, biće organizovan revijalni program.

Medju izvodjačima koji će učestvovati u takmičarskom programu su: Goca Tržan, Knez, Arijana, "Zana", Deen, Emina Jahović, "No name", Tamara Todeska, "Valentino" i Henda.

U revijalnom delu festivala nastupiće: Sergej Ćetković, Toše Proeski, Tijana Dapčević, Karola, Severina Vučković, di-džejevi Deep i Femme Fatale i drugi.

Prema pisanju beogradskog "Blica", favorit ovogodišnjeg, 13. muzičkog festivala u Budvi je "Ljubavna pesma" koju izvode glumci Mima Karadžić i Andrija Milošević i bivša članica grupe Mobi Dik, Aleksandra Perović.

Već na generalnoj probi, trio na bini ispred Starog grada pozdravljen je aplauzom turista, a stihovi su izazvali smeh. "Ovi će da pobede!", bio je najčešći komentar. "Ljubavna pesma" zaista govori o ljubavi, ali ne izmedju muškarca i žene, već o ljubavi izmedju Srbije i Crne Gore!

U pesmi Aleksandra, Beogradjanka, kaže Crnogorcima da jedva čeka da ih isprati kući. Oni joj odgovaraju: "A, dje bi išla ti na plažu, ima l’ idje ljepšeg mora?", a ona će: "U, jake ti plaže, sve bi stale u pola mog lavora!" Pita ona njih i: "A gde će školovati decu kada sidju sa planine?", a oni će: "Niko od škole vajde im’o nije".

Autor pesme Dragan Brajović Braja kaže da su Mima Karadžić i on još pre referenduma rešili da naprave ovakvu pesmu. "Dva dana nakon raspada države, kao čovek koji se ponosi svojim crnogorskim poreklom i ponosi se pripadništvom srpskom narodu, preneo sam svoje emocije. Stvarno nije važno kako nam se kuća zove ako se mi i dalje volimo", rekao je Brajović, a prenosi "Blic".

Direktor festivala Vukić Raspopović rekao je novinarima da će manifestacija koštati par stotina hiljada evra, a sredstva su obezbedili sponzori. Opština Budva učestvuje u finansiranju 13. muzičkog festivala s 50 hiljada evra, a zadužena je i za organizaciju smeštaja učesnika festivala.

Festival će pratiti oko 400 akreditovanih novinara iz bivših jugoslovenskih republika i inostranstva.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Pa evo, nakon 2 večeri, ništa posebno. Po meni, jedino što vredi od pesama koje sam čuo (ne od izvođača) su pesme koju izvode Goca, Arijana i nije mi loša Knezova pesmica. Tipujem da će pobediti neki crnogorac, ili NoName, ili oni, kako se zovu, nešto kao "crnogorski singersi", ili slično, jer su napravili nekako turističku pesmicu, polu naški polu engleski, taman u skladu sa promocijom Jadrana u Crnoj Gori  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
sinoc je najjaci bio Cobi koji je pevao na plejbek...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko zna tekst pesme koju peva Tanj Banjanin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ma bre to je najadniji festival koji postoji. Nemam pojma cemu sve to, da bi gledao face sa domace scene? NE!! Pa pre cu da gledam Majkla Dzeksona neko ove idiote
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:04:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.