Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:18:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Budvanski festival od 23. do 25. juna  (Pročitano 18930 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
Jelena Tomasevic???

ma ta nema blage veze

ne slusam nista nase ali mi mora uci u uvo makar u prolazu ta riba je dosla tu gdje jeste na push od strane Seljka(citaj Zeljka)

izduvala za evroviziju i to je njen vrhunac!

btw smara do bola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odgovorih gore SF.

A ako Tomasevicka ne zna da peva, ne znam ko zna. I mene smara Vlado Georgiev, pa to opet ne znaci da covek ne pravi dobru muziku, naprotiv, ma koliko ne znao da peva i on (jer ono sto on radi nije pevanje, to mogu i ja).

Da, gde nadjoh Jelenu Tomasevic, pa se odmah hvatate za Zeljka?
Samo kazem da to da li znas da pevas ili ne ne odredjue onaj ko ti je otac/majka, vec se tako rodis. Ivana Pavlovic se rodila sa divnim glasom i to iskoristila, Goca isto. Njima nije tata Kornelije Kovac niti bilo ko slican. Iz sasvim obicnih porodica su.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 00:56:14 od stoperka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
jbg tvoj ukus i misljenje ali mislim da si u manjini Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovde mozda, malo sire, ne bih rekla Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple 15
Mislim da je Jelena Tomasevic pogresila sto nije ostala uz Biber... ali.. ova nova devojka rastura...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ti si rekao za jedan CD, a ja mogu da ti nabrojim mnogo vise pesama, evo sastavicu spisak sutra, pa ti dostavljam ovde. A navedene pesme su za proteklih godinu dana!
Ja ostajem pri tome da je to jedan cd jer to o cemu ti pricas za mene nisu kvalitetne pesme koje cu slusati posle 5-6 godina.

Citat
dalje,
nisi rekao doslovce tako, ali kad procitas izmedju redova izvuces takav zakljucak, uopste stav vam je takav..
Ajde nemoj da tumacis slobodno sta ja kazem nego reci konkretno kada sam ja to rekao, ako nemas citati onda zaboravi na to jer ako ja krenem slobodno da tumacim sta ti pricas, sitacija ce postati komicna.

Citat
Znas i sam koliko je malo ljudi koji rade autorske pesme. Bog im je dao glas, oni bi da pevaju, ali ne znaju da napisu pesmu, sta da rade-moraju da kupe, to kosta i to mnogo. Ovako im festival plati i svi srecni i zadovoljni, nikog ne interesuje nagrada.
Pop scena je na zalost propala i sve se svelo na puko prezivljavanje (cast izuzecima), tako da svaka pesma za dzabe dobro dodje!
Ko nema para da se necim bavi neka se time ne bavi.
Ko nema znanja da se necim bavi, takodje, neka se time ne bavi.
Pa nije to za svakog... Znam konobaricu koja peva bolje od svih njih koji imaju mame i tate i onih koji ih nemaju, i nikad u zivotu nije nista snimila... ali kad pusti glas.. straota..

Citat
Goca ce imati zanimljivu pesmu, ne glupu. Zasto ne bi moglo da se malo izadje iz sablona?! Nisi je jos ni cuo, nisam ni ja, ali sam sigurna da nece biti bezveze.
Dovoljan mi je i tekst da procenim da li nesto valja ili ne valja... Uz takav tekst moze da ima najlepsu mogucu melodiju, pesma ce biti trash.
Goca bi mogla malo vise da peva a malo manje da eksperimentise, posto nema posao u laboratoriji nego se bavi muzikom.
To sto ona ima dobre.. odlicne glasovne mogucnosti ne znaci da to sto peva nije cesto bezze.
Pa Marija Mihajlovic je mozda nas najbolji vokal.. pa kad sam je video pre par godina na nekom festivalu valjao sam se od smeha Smiley

Citat
A Zana ima sjajan novi album, po pesmama koje sam cula, nisu jos zavrsili snimanje, ali tu su, mislim da se polako vracaju na stare staze. Ne brini, nece se obrukati
Recimo to ovako.. Zana postoji 20-30 godina.. Kazaliste postoji 20-30 godina.. Valjak postoji 20-30 godina....
Kazaliste je oduvek verno svom zvuku... Valjak ubija svakim albumom a takodje ostaje ono sto je u srcima fanova vec 30 godina... Zana... well.. Imali su oni 5-6 pesama koje su stvarno bile dobre.. i trajne.. i poslednja je bila jos dok je Radovan bio sa njima... Ovo sve ostalo je cista konfekcija... sjajan celofan a unutra kurac Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mene bas zanima definicija izraza pacenici kojim si ti generlizovao citav jedan festival..
i pitam li se zasto se ova tema pretvorila u chat nekolicine modova koji cak neznaju ni pristojno da se ponasaju. mada im onakav recnik i pristaje..
i izgleda da vecina vas i dalje ne shvata da je muzika odavno postala biznis,i da se od dobrog glasa ne zivi vec od dobre (citaj hiticne) pesme. i da kich postoji samo zato sto postoji kich covek koji to trazi ili koji obraca paznju na to.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 12:25:02 od wampirBRE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
mene bas zanima definicija izraza pacenici kojim si ti generlizovao citav jedan festival..
Neko ko se prijavi za odredjeni takmicarski festival bez ikakvih ambicija da pobedi je pacenik.
Neko ko se prijavi samo ako mu je zagarantovano da ce pobediti na takvom festivalu je pacenik.
Neko ko je od pocetka svestan kako ce biti ali kada se sve zavrsi pocne da pljuje po televiziji i novinama sto bas on nije pobedio je pacenik.
[Edit:] Neko ko je pre 20 dana pljuvao po No-Name-u a danas ide na njihov teren da se "takmici" i ni ne razmislja o prethodnim izjavama je pacenik.. a i to je blag izraz..
Razumem i postujem samo one koji se prijavljuju iz cistog zezanja...
Citat
i pitam li se zasto se ova tema pretvorila u chat nekolicine modova koji cak neznaju ni pristojno da se ponasaju. mada im onakav recnik i pristaje..
Zato sto nikog drugog ni ne zanima taj festival. Kao ni bilo koji drugi.
Citat
i izgleda da vecina vas i dalje ne shvata da je muzika odavno postala biznis,i da se od dobrog glasa ne zivi vec od dobre (citaj hiticne) pesme. i da kich postoji samo zato sto postoji kich covek koji to trazi ili koji obraca paznju na to.
Mani me te price...
On / ona ce da kupi hit za 500e, onda ce da da jos 500 na krpice i par hiljada da je neko probije i karijera je pocela.
E zato ce neke pesme ostati za sva vremena a neke ce trajati mesec dana.. a da li ce biti hit kod nas ili ne, ne zavisi preterano od pesme... vise od toga koliko ljudi po televizijama i radijima poznajes...
Hit je pesma koja se slusa godinama... ovo sto iskoci ko cupavac iz kutije i vrti se po televizijama je za jednokratnu upotrebu.
Bajagi ne treba da ga niko nigde probija (iako nisam neki preterani fan.. posebno ove njegove filozofsko umetnicke faze), Vladi Georgijevu ne treba brus i gacice od 500e sa brilijantima, Nevernim Bebama ne treba provokativna pesma... Ima ljudi koji 10 godina nisu snimili ni sekundu zapisa pa su i dalje legende i, i dalje bi bez razmisljanja napunili 3 puta veci prostor od ovih sa hitovima.
Muzika jeste biznis... ali nije isto biti Elvis od koga i dan danas 30 i kusur godina nakon smrti ni jedan zivi pevac ne zaradjuje vise godisnje, i biti Pola dolara koji ne ume ni pricati a kamoli pevati i koji koristi trenutni vakuum ne bi li se ugrabio koji milion od retardiranog dela populacije.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 12:41:05 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
zanimljiv nacin razmisljanja,ali isfraziran i odavno zaostao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple 15
nista.. ugradicemo mu nitro pogon Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:18:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.366 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.