Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:25:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Budvanski festival od 23. do 25. juna  (Pročitano 18920 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ju stopy pa nemoj tako,znas oni su fensy. oni ne slusaju nista domace,to je out. bitno je kopirati druge,sada je rock,rap,techno tako in sve ostalo je shit

...da ja sam bash fensi. to mi je srednje ime

aj da ne otezemo opet iste rasprave...povlachim se

I najcrnje je ... zavrsila se Beovizija.. onako.. sa svim onim sto se desilo.. I nasi idioti ce ipak da idu da pevaju na nekom novom festivalu sa istim onim koji su njima i njihovim kolegama smestili da ne odu na Eurosong...

...mediokriteti...to je to..treba im paznja ljudi koji su u stanju to da progutaju

pozzz
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
Citat
imaju probe po cjeli dan po onom suncu

cek.. sad hoces da okrivis Sunce za njihovu tupost, a ne genetiku.. hm.. ne slazem se  Smile Smile

nesam skolovao tj nisam strucan za procjenu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bilo je i dobrih pesmica .. ali to sve za poslednjih 10 godina moze da stane na onaj jedan audio CD..
Mozda to neko i moze da slusa.. i voli da slusa.. ne branim.. ima ljudi koji vole i Grand i uopste ih nije malo..

Cekaj, hoces da kazes da je "Karta za jug"-Aleksandra Radovic, "Jutro"-Jelena Tomasevic, "Znam ja da si tu"-Goca Trzan, "Kao so u moru"-Aleksandra Radovic, "Lazarica"-Ivana Jordan, "Bol do ludila"-Marija Serifovic, "Slobodna"-Goca Trzan, "Krila"-Leontina Vukomanovic, "Anatema Ljubavi"-Maja Odzaklijevska........... i da ne nabrajam vise, mrzi me da kucam... kazes da su te pesme za ljude koji vole Grand?!

Onda mi poznajemo razlicite ljude.

Ne razumem ljude koji su u fazonu-sve sto je nase ne valja, a tudje (sad da ne lupam svasta) valja.

drugo
to da se na nasim festivalima malo paznje obraca na pesme, a vise na to KO izvodi tu pesmu stoji. i to je ono najgore. ALI. To je najbolji put za izvodjace da promovisu novu pesmu i to za dzabe. Znaci dobije pesmu za DZ, dobije reklamu za DZ i gde ces vise! Mnogi ne idu da bi se takmicili, vec da bi tu pesmu, za koju smatraju da valja, predstavili publici.

I ne radi se o tome da li si fancy ili ne, ja naravno slusam svasta, ali nemogu da kazem da nista na nasoj sceni ne valja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple 15
Pa, ajde to ovako da iznesemo ... nasa novija muzika nista ne valja, kao ni sto strana novija muzika nista ne valja...

Mislim.. od kada je klan joksimovic-vukmanovic-tucakovic preuzeo domacu scenu, sve je otislo u honduras...

jednostavno... ne valja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I ne radi se o tome da li si fancy ili ne, ja naravno slusam svasta, ali nemogu da kazem da nista na nasoj sceni ne valja!

...ne slazem se....sistem je truo do srzi...pa i muzika
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Muzika jeste bezveze, vecina, ali opet kazem ne SVE!

Singl Aleksandre Radovic i novi album Maki Kovac to najbolje dokazuju! Ako mi sad neko kaze da ni to ne valja, onda nesto definitivno nije u redu sa mojim usima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple 15
Aleksandra Kovac je cerka Bate Kovaca.. ne neka seljancica nabedjena da zna da peva...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Cekaj, hoces da kazes da je "Karta za jug"-Aleksandra Radovic, "Jutro"-Jelena Tomasevic, "Znam ja da si tu"-Goca Trzan, "Kao so u moru"-Aleksandra Radovic, "Lazarica"-Ivana Jordan, "Bol do ludila"-Marija Serifovic, "Slobodna"-Goca Trzan, "Krila"-Leontina Vukomanovic, "Anatema Ljubavi"-Maja Odzaklijevska........... i da ne nabrajam vise, mrzi me da kucam... kazes da su te pesme za ljude koji vole Grand?!
Rekao sam, moze da se skrpi za jedan audio cd za svih 10 godina.. Imam cak negde neki slican cd.. ili sam imao...
Citat
Ne razumem ljude koji su u fazonu-sve sto je nase ne valja, a tudje (sad da ne lupam svasta) valja.
Citiraj gde sam to rekao ili bilo ko drugi na ovoj temi.
Citat
to da se na nasim festivalima malo paznje obraca na pesme, a vise na to KO izvodi tu pesmu stoji. i to je ono najgore. ALI. To je najbolji put za izvodjace da promovisu novu pesmu i to za dzabe. Znaci dobije pesmu za DZ, dobije reklamu za DZ i gde ces vise! Mnogi ne idu da bi se takmicili, vec da bi tu pesmu, za koju smatraju da valja, predstavili publici.
Dobroj pesmi ne treba 3 minuta na pateticnom festivalu koji ima duplo manju gledanost od bilo cega drugog sto bi se moglo prikazivati u tom terminu. Najvece pesme u nasoj skorijoj muzickoj istoriji, uglavnom nisu imale nikakve veze sa festivalima.
Glupu pesmu dobar izvodjac ne cini boljom. Glupoj pesmi nema spasa, zato obicno i pored silovanja po medijima ima rok trajanja otprilike kao sveze meso.
Citat
Ko prica o sceni? Pricamo o festivalima.. da, na njima nista ne valja. Iz mnogo razloga...
1. Festival gubi svaku poentu ako pobednici glasove dobijaju po kljucu.
2. Takmicarski festival je besmislen ako ljudi nisu dosli da se takmice i vec znaju ko ce koju nagradu dobiti.
3. Maltene svi oni koji zaista nesto vrede, nikad i ni pod kojim uslovima nece se pojaviti na tom festivalu.. pa ni da odsviraju pesmicu ili dve i uzmu neku nagradu za bend / pevaca / pevacicu godine i sl.
Etc...

Vredni pomena:
12.Massimo Savić
19.Goca Tržan
20.Zana
21.Mima Karadžić, Andrija Milošević + gost iznenadjenja
22.Tanja Banjanin
23.Ivan Milinković, Oliver Njego i Marko Kalajanović
36.Vladimir Savčić Čobi
39.Valentino

I ponovo..
Goca ce imati glupu pesmu (Realno.).. Tanja ce imati glupu pesmu... Cobi ce imati zastarelu pesmu... Valentino je izduvao pre 20 godina, samo jos nije svestan toga (Milic i drugari isto tako).. Zana bruka ono sto su radili pre deceniju i vise...
I sta ostaje... Mima + Andrija.. to ce biti interesantno... mada verovatno nista posebno.. Massimo koji ce ipak iz pristojnosti doci sa nekom pristojnom pesmicom (jer hrvati uprkos svemu, obicno dodju sa ok pesmama) i Ivan i Njego od kojih realno ocekujem jako mnogo, a koji sigurno nece pobediti...

Citat
Singl Aleksandre Radovic i novi album Maki Kovac to najbolje dokazuju! Ako mi sad neko kaze da ni to ne valja, onda nesto definitivno nije u redu sa mojim usima!
Odlicno.. dodaj tome Georgijeva, Neverne Bebe i mozda jos 2-3 albuma.. od 1000 koliko je prosle godine u svim produkcijama izaslo i kad podvuces crtu.. ako si realan.. ozbiljan.. a pre svega posten/a prema sebi, videces da komotno mozes da kazes da je sve djubre.. jer procentualno.. ovi ljudi koji ok rade spadaju u statisticku gresku.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa sta sto je cerka Kornelija Kovaca, nije predodredjena da zna da peva zato sto je njegova cerka! Devojka bi pevala i da nije njegova cerka zato sto ima glas!

Cija je cerka Jelena Tomasevic? Mamina i tatina, sasvim nebitno, ali devojka rastura kako peva! Cija je cerka Ceca Slavkovic? Isto tako...

Ja samo hocu da kazem da ima nade za nasu muziku, pa makar to bilo i par ljudi! Precistice se olos vrlo brzo, jer to ne moze dugo da traje.

@SF
Ti si rekao za jedan CD, a ja mogu da ti nabrojim mnogo vise pesama, evo sastavicu spisak sutra, pa ti dostavljam ovde. A navedene pesme su za proteklih godinu dana!

dalje,
nisi rekao doslovce tako, ali kad procitas izmedju redova izvuces takav zakljucak, uopste stav vam je takav..

Znas i sam koliko je malo ljudi koji rade autorske pesme. Bog im je dao glas, oni bi da pevaju, ali ne znaju da napisu pesmu, sta da rade-moraju da kupe, to kosta i to mnogo. Ovako im festival plati i svi srecni i zadovoljni, nikog ne interesuje nagrada.
Pop scena je na zalost propala i sve se svelo na puko prezivljavanje (cast izuzecima), tako da svaka pesma za dzabe dobro dodje!

Dobra ti je lista, iste bih i ja izdvojila + jos par njih.

Goca ce imati zanimljivu pesmu, ne glupu. Zasto ne bi moglo da se malo izadje iz sablona?! Nisi je jos ni cuo, nisam ni ja, ali sam sigurna da nece biti bezveze.

A Zana ima sjajan novi album, po pesmama koje sam cula, nisu jos zavrsili snimanje, ali tu su, mislim da se polako vracaju na stare staze. Ne brini, nece se obrukati Wink

pozz
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 00:50:15 od stoperka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa sta sto je cerka Kornelija Kovaca, nije predodredjena da zna da peva zato sto je njegova cerka! Devojka bi pevala i da nije njegova cerka zato sto ima glas!
Devojka ne bi imala kucno vaspitanje, obrazovanje, a verovatno ni priliku da nesto zapeva da nije njegova kcerka. Kornelija izuzetno cenim, nju takodje. Ne mislim da joj otac pomaze direktno, ali indirektno... pa da li stvarno mislis da drugima nije bitno cija je ona kcerka? Inace.. sto se pevanja tice.. sasvim je prosecna.. sto se tice pisanja muzike.. definitivno je odlicna...

Citat
Cija je cerka Jelena Tomasevic? Mamina i tatina, sasvim nebitno, ali devojka rastura kako peva!
Kcerka Zeljka Joksimovica.. da je on nije probio onom pesmom i dalje bi pevala pratece vokale kao i stotine drugih devojaka koje imaju odlicne glasove.

Citat
Ja samo hocu da kazem da ima nade za nasu muziku, pa makar to bilo i par ljudi! Precistice se olos vrlo brzo, jer to ne moze dugo da traje.
Ne moze da traje? Zasto?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:25:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.