Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:47:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buduci odnosi Srbije i Crne Gore  (Pročitano 93662 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
"Srbe na vrbe", pevalo se na Cetinju!?

Šta se skandiralo na Cetinju tokom utakmice ženskih reprezentacija Crne Gore i Srbije? Srpska lista tvrdi da je publika vređala srpski narod.

Slavlje crnogorskih košarkašica posle pobede nad Srbijom (foto: Pobjeda.me)

Većina crnogorskih medija danas izveštava o sjajnoj atmosferi i podršci publike na Cetinju crnogorskoj ženskoj reprezentaciji u meču protiv Srbije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crnogorke, pojačane Amerikankom Ešajom Marfi, igrale su bolje i pobedile 85:68, ali su se u tamošnjoj javnosti uzburkale strasti zbog tvrdnji o šovinističkom skandiranju dela publike.

Lider crnogorske opozicione stranke Srpske liste Dobrilo Dedeić objavio je saopštenje u kojem ističe da su se na utakmici u crnogorskoj prestonici čuli povici "Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji" i "Srbe na vrbe".

On je najavio da će Srpska lista tužilaštvu dostaviti snimak sa utakmice u očekivanju nedvosmislene reakcije, prenosi Tanjug.

"Video zapise prosledićemo i ambasadama Srbije, Rusije, SAD, Kine, Velike Britanije, Nemačke i Francuske u Podgorici i postaviti dokaze - snimke na YouTube kanalu", najavio je Dedeić.

On je izrazio uverenje da će srpska ambasada adekvatno reagovati i da je zvanični protest najmanja moguća reakcija na presiju kojoj su bile izložene srpske košarkašice i navijači, ali i svi pripadnici srpske zajednice u crnogorskoj državi.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung SGH-E590
Mogu samo da nam se sagnu i kako Englezi kazu:

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia krntija
Ма то су гарант нека шиптарска говњива копилад скандирала
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
U Igalu pretučeni Novosađani

U tuči koja se dogodila u diskoteci Pandora u Igalu trojica mladića iz Novog Sada teško su povređena. Prema njihovom kazivanju, napadnuti su bez povoda.

Pretučeni su Nemanja Petković (19), Igor Džudžak (19) i Aleksandar Golubović (19).

Svi oni zadobili su teže telesne povrede, Petkoviću i Džudžaku polomljene su nosne, a Goluboviću jagodična kost.

Oni su podgoričkim medijima kazali da ih je u diskoteci Pandora, bez povoda, napala veća grupa momaka iz Herceg Novog.

Mladići su srpski državljani, pa su o svemu obavestili konzulat Srbije u Herceg Novom.

Svi akteri tuče u Pandori dali su izjave u policiji, a zbog nano[enja teških telesnih povreda protiv Saše Markovića iz Herceg Novog podneta je krivična prijava.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
jebiga ove pretuku u igalu,a ovima zapale ferarija i dignu u vazduh,pa ovi ne kmece.
ide zivot dalje,bice batina i tamo i vamo,nasi smo,ko se bije taj se voli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
pitam se zasto oni koji su poreklom SRBI se trude da nas najvise vredjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Njeguši: Izbacio Srpkinje iz restorana

Vlasnik Etno sela Kadmi na Njegušima Milo Kadija izbacio je iz svog restorana Veselinku Rajković iz Podgorice i njeno petoro maloletne dece, kao i jednu monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske.

Kako je objasnio, to je učinio jer ne podnosi Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC).

Rajkovićeva je "Vijestima" rekla da je sa decom i njihovom verskom učiteljicom, u povratku iz posete manastiru na Prevlaci, svratila u restoran Kadmi u Etno selu na Njegušima, ali im je prišao Kadija i rekao da za njih u tom lokalu nema obroka.

"Prvo smo pomislili da se šali sa nama. On je, međutim, upitao monahinju da li radi za srpsku crkvu, na šta mu je ona kratko potvrdno odgovorila, da bi Kadija nakon toga kazao da za nas u restoranu nema hrane, jer je tu sve crnogorsko", navela je Rajkovićeva. Kadija je, prema njenim rečima, potom zatražio da napuste restoran.

Kadija je "Vijestima" potvrdio da je izbacio iz svog restorana monahinju i majku sa petoro dece. On je kazao da je to uradio, jer je crnogorski nacionalista i da Srbi ne mogu da jedu u njegovom restoranu.

"Napišite da sam crnogorski nacionalista i da Srbi ne mogu da jedu kod mene", rekao je Kadija "Vijestima" , nakon čega je, kako se navodi, upitio niz pogrdnih naziva za sveštenike SPC.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 6300
Кадија, аутохтоно црногорско презиме. Види се да ће му бизнис бити успешан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Alcatel 
Кадија, аутохтоно црногорско презиме. Види се да ће му бизнис бити успешан  Smile
Ali je Milo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Revoltiran i razočaran
Putnik bez karte: Prvo me tukli, sad mi smeštaju

Crna Hronika,
06:00, 20.09.2012.

Autor: Zvezdana Milovanović,Foto: Nebojša Mandić

Komunalci juče saopštili da je Dražen C. (31) izazvao novi incident, a Dražen za Kurir tvrdi da je to neistina

Dražen rekao da će tužiti policajca koji ga je napao

BEOGRAD - Revoltiran i razočaran!
Komunalni policajci krenuli su u otvoreni rat protiv Dražena C. (31) iz Berana, koga su u utorak ujutro pretukli zbog toga što nije hteo da napusti autobus u koji je ušao bez karte! Samo 24 sata posle ovog incidenta, u komunalnoj policiji kažu da se dogodio novi, a akter je, kako tvrde, opet bio Dražen C.!

- On je ponovo pokušao da uđe u autobus na liniji broj 95 na stajalištu „Branko Momirov“ na zadnja vrata. Kad su ga radnici „Bus plusa“ usmerili na prednja vrata, on je počeo da vređa kontrolorku, a zatim je pokušao i fizički da se obračuna s njom i njenim kolegama - saopštila je Komunalna policija.

Dražen C., apsolvent Pravnog fakulteta „Union“, u razgovoru za Kurir negirao je ovaj navodni incident!

- Potpuna je neistina da sam vređao i tukao kontrolore! Ja sam juče ujutro otkucao kartu i seo, posle čega je ušao isti kontrolor s kojim sam dan ranije imao problem. Proverio je kartu putniku pored mene, a mene nije ni pogledao. Apsolutno nikakvog incidenta u sredu ujutro nije bilo - tvrdi Dražen C.

On je dodao da će tužiti komunalnog policajca koji ga je triput udario u stomak, a razmišlja da tuži i grad Beograd!

- U utorak ujutro sam u Krnjači pokušao da uđem na zadnja vrata autobusa, ali zbog velike gužve nisam uspeo. Krenuo sam ka srednjim vratima, ali me kontrolor „Bus plusa“ vratio objašnjavajući mi da moram da uđem na zadnja vrata - opisao je prekjučerašnji događaj Dražen C.

Njihovu raspravu videli su i komunalni policajci.
- Ušli su u autobus i vođa patrole je počeo da viče na mene: „Šta hoćeš, šta misliš ko si?“ Ponudio sam im dokumenta i tražio da mi napišu kaznu, ali je on rekao da to ne može i počeo je da me vuče za ruku. Ja sam se držao za šipku i rekao da ni fizički neće moći da me izbaci, što ga je isprovociralo. Tada me je triput udario u stomak. Onda mi je vođa patrole rekao da krenem s njim u policijsku stanicu u Borči - ispričao je za Kurir Dražen C.

U policijskoj stanici je protiv Dražena C. podneta prijava zbog sprečavanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju dužnosti, a saslušan je i komunalni policajac, koji je tvrdio da Dražena C. nije udarao!

Reagovalo tužilaštvo

Policija je juče dobila nalog Prvog osnovnog tužilaštva da prikupi informacije o prekjučerašnjem incidentu. Tužilac Ljubomir Đorđević izjavio je da je Tužilaštvo formiralo predmet odmah po saznanju za incident.

- Odmah po prikupljanju potrebnih informacija pokrenuće se postupak protiv osoba koje su izazivale nasilje i kršile zakon - izjavio je Đorđević.

Komunalci: Nije sve na snimku

Komunalna policija saopštila je juče da se ispituju sve okolnosti pod kojima se desio incident.

- Prema izjavama svedoka, putnik Dražen C. prilikom ulaska u vozilo GSP, što se na objavljenom snimku ne vidi, podigao je kontrolora i praktično ga izbacio iz autobusa kako bi ušao na vrata koja za to nisu predviđena! Prethodno je kontrolora napao verbalno, a onda ga udario u prepone - saopšteno je iz Komunalne policije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:47:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.