Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:12:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buduci odnosi Srbije i Crne Gore  (Pročitano 93995 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mi imamo posla sa hibridom... Smile
Samo da prekopamo Njegosa, i zatvorimo granicu sa Dukljanima... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tiger, cuvas li ti otpad u kuci, ili ga bacas?
Bacam....sto pa nije valjda da su ti otpad i Crnogorci...
Nisu oni svi isti. Imaš crne i gore.  Smile

Ajde ajde nemoj tako Simonce...sta fali Crnogorcima i narodu kao takvim....isti su kao svi drugi samo sto imaju svoje musice a tko to nema....

Ja se sijecam prije referenduma su Srbi u glavnom govorili, joj samo da se vise otarase od nas da sve im placamo mi,zive na nas trosak...a eto oni se osamostalose i opet nevalja...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Tiger, cuvas li ti otpad u kuci, ili ga bacas?
Bacam....sto pa nije valjda da su ti otpad i Crnogorci...
Nisu oni svi isti. Imaš crne i gore.  Smile

Ajde ajde nemoj tako Simonce...sta fali Crnogorcima i narodu kao takvim....isti su kao svi drugi samo sto imaju svoje musice a tko to nema....

Ja se sijecam prije referenduma su Srbi u glavnom govorili, joj samo da se vise otarase od nas da sve im placamo mi,zive na nas trosak...a eto oni se osamostalose i opet nevalja...
Ako me ozbiljno pitaš naravno da se narod ne može generalizovati. Ali ima mnogo kulturoloških karakteristika koje kod njih ne volim. Pre svega ti njihovi klanovi. Prava cosa nostra. Onda imaju kult muškarca grubijana. Koliko god se neko civilizuje kad se sastane sa braćom u Crnu Goru odmah postane brđanin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Eto imam prijatelje ovdje crnogorce,i mogu ti reci da se nista ne razlikuju od drugih osim da su svi dosta veliki i krupni...naravno svaki narod ima neke karakteristike ali ne moze se ici tako kako Raven kaze da trebaju se samo dobri odnosi imati zbog Srba koji tamo zive...pa ja mislim da se treba imati dobar odnos sa svim drzavama, prvo jer su susjedi a drugo jer ima tamo i vaseg naroda tamo...sto bolji odnosi Srbija bude gradila sa Crnom Gorom to ce biti bolje i Srbima u njoj...

Da ti vidis Simijon kako izgleda ovdje ta Cosa Nostra u Frankfurtu zacudila bih se, kako nema crnogoraca,hrvata,srba,bosnjaka...kao da ih je ista majka rodila toliko se vole i suradjuju!  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hajde, hajde, znam da su vama Hrvatima simpaticni Crnici... Pa i otac moderne crnogorske nacije, Sekula Drljevic je bio zagrebacki dak u njegovom najvecem uzletu i prosperitetu na pocetku 40-tih godina proslog vijeka...
« Poslednja izmena: 19. Jan 2008, 14:43:48 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Hajde, hajde, znam da su vama Hrvatima simpaticni Crnici... Pa i otac moderne crnogorske nacije, Sekula Drljevic je bio zagrebacki dak u njegovom najvecem uzletu i prosperitetu na pocetku 40-tih godina proslog vijeka...

Pa naravno da su nam simpaticni, isto kao i Srbi i Bosnjaci... Ajde Ravene nemoj zezati pa ucini nesto da budemo svi dobri jedni prema drugima...svi imamo drzavice i super...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Bolje receno, svako ima svog tutora koji mu daje tu drzvavicu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bolje receno, svako ima svog tutora koji mu daje tu drzvavicu...

Pa uglavnom svi smo u svojim granicama...nema veze tutor ili ne, tako smo htijeli...neznam jesili jucer gledao na RTSu TITO dokumentaciju...eh to je bio djek! Kada vidim kako je su ga prije postovali a kako danas na sve nas na Balkanu gledaju...razlika nebo i zemlja...ali uglavnom buduci odnosi treba da se poboljsaju kod svih nas..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To ti je dokumentarac "Crveno i crno". Pa Tile se najbolje vodio po onoj: "Drzava, to sam ja"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Tiger , super svako ima svoju državicu , pustili smo krv jedni drugima, pa ajde da se volimo. Mani ljubavi svako use i u svoje kljuse. Nekad sam letovao na Jadranu, trebalo mi je da se raspadne Jugoslavija pa da shvatim da ima lepših i tolpijih mora , a da ne pričam o ostalom. Kamo sreće da nikada i nismo imali zajedničku državu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:12:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.