Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:25:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brzina stupanja u brak  (Pročitano 3755 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pa ne znam bas, sto sam stariji sve vise podsecam na caleta. Mislim da pola uzimamo od nasih roditelja..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ima jedna izreka:
Ozeni se na brzinu, kajaces se natenane.
U potpunosti je podrzavam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ne bih se bas slozio - postoji pravi trenutak i prava osoba - ostalo je sve na tebi da se za nesto boris ili ne. Nema kajanja uvek imas izbor - ostati ili otici.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Pa... to zavisi od osoba.... znam brakove koji su sklopljeni posle xyz godina zabavljanja i koji su  Smile i neke sklopljene na brzaka koji su  Smile .. tako da...
Ja sam u vezi sa ovim deckom vec 4 godine, tako da povremeno na red dodje i ta tema, ali kad je on u pitanju, najveci problem je stan, a u mom fakultet, posao, stan... tako da... klasicni srpski problemi u 20-21. veku  Smile
Sto se tice samog braka, nisam protiv papira... ali mi je nesto najgadnije sklapanje braka zbog njene trudnoce... ne znam... to je tako... malogradjanski... ispravljanje jednog "Ups!"...mislim... sta se dobija time... da su se ti ljudi voleli, uzeli bi se i bez bebe na putu... izgovor "Pa, to nas je samo pozurilo u odluci", kod mene ne prolazi...
Takodje, kapiram i ljude koji zive zajedno bez papira.... npr. moja tetka... ima dete, "muza" i sta joj fali.. nista... mada, mislim da je ona manje sputana nego moja mama... ponekad taj bracni papir visi nad glavom kao Damoklov mac...osecas odgovornost prema nekome koji je sve sanse potrosio i ostala je samo cinjenica da ti je muz\zena....

Da rezimiram... ja bih najvise volela da prvo resim svoje stambeno pitanje (a, valjda smo na dobrom putu.. kuc, kuc, kuc, kuc), pa par meseci provedem sama i onda odlucim da li cu da se udajem ili ne... Kao sto je receno... brak je sasvim OK, ali moze i da se zivi bez toga... s druge strane, to nije samo papir vec dvoje ljudi koji zive zajedno i ostvaruju neki sebi zacrtani cilj... U svakom slucaju... bez bele vencanica (ako je moguce bez vencanice) i velike svadbe... ne volim, bre, rodjake koje vidim prvi i poslednji put u zivotu  Smiley 1
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

pa evo da ja rezimiram svoj slucaj...
znamo se 5-6 godina. stop. zabavljali se pola godine. stop. ziveli zajedno pola godine. stop. vencali se. stop.
...
nesto nisam od onih koji veruju u ljubav na prvi pogled (doduse, svako ima neku svoju predstavu o tome, pa ja eto verujem u neku zainteresovanost na prvi pogled)
za ovog momka, tj. mog dragog, mogu samo konstatovati da je te zainteresovanosti od pocetka bilo... postojalo je nesto, hemija, fluid, prepoznavanje, boga pitaj sta, ali smo u to doba kad smo se upoznali oboje bili zauzeti... ja samo znam da moj tadasnji momak ocima nije mogao da ga vidi  Smile
i ne samo to : iz ove perspektive je jasno da tada nije bio ni pravi trenutak... svako od nas je bio u nekim svojim pricama, ali, cudno, stalno smo se sretali...  Smile rekao bi neko, sudbina umesala prstice  Smile
a onda se doselio u moj kraj, na 700m od mene...  Smile  Smile
pa se ispostavilo da neki ljudi koje ja znam svracaju cesto i kod njega... ma splet okolnosti je totalno filmski  Smile
doduse, on je kasnije priznao da je malko pomogao nekim okolnostima da se dese, ali... psssst necemo o tome  Smile

sto se braka i teme tice, vazno je razluciti da li ga ljudi zele, ili odlazu...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2006, 11:18:50 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Kako se oni u filmovima brzo vencaju pa im nista ne fali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile e toj ti je problem sa bajkama... zavrse se brakom, a sta je posle bilo...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pa ziveli su srecno do kraja zivota  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa da... u par reci receno, kao da je brakom sve reseno  Smile
a zivotna zurka tek pocinje  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ispada da je lakse izboriti recima kako se junak obracunao sa azdajama, nego ispricati pricu 'sta je bilo posle' umesto onog ziveli su srecno... Smile

Mudri matorci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:25:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.