Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brutalno prebili radnicu zbog 8.000 dinara!  (Pročitano 28821 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Zašto onda osećaš potrebu da ubeđuješ druge u svoje stavove ako je istina to što si rekao?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Daj mi ti dobar primer

Nemacka, Holandija

Citat
Framling jesi li čitao nekda čiku koji se zvao Žan  Žak Ruso. Ako nisi idi čitaj pa se vrati za jedno 5 dana kad pročitaš i shvatiš. Ako je većina nezadovoljna onda nisu ispunjeni uslovi društvenog ugovora.

ja sam citao i prvi i osnovni problem sa teorijom drustvenog ugovora je to sto ona zvuci kao bajka i netacna je, na primer u pogledu toga kakvo je stanje pre konstituisanja drustva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Zašto onda osećaš potrebu da ubeđuješ druge u svoje stavove ako je istina to što si rekao?  Smile

zbog ne sigurnosti u sebe.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
I kakvo je dobro narkomanija donela Nemačkoj i Holandiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ništa im nije gore nego nama.
Ovde ima mnogo više kriminalnih dela na godišnjem nivou počinjenih od strane narkomana nego u Nemačkoj i Holandiji.

Nikog ja ništa ne ubeđujem. Ovo je forum. razmenjujemo različita mišljenja. Nismo se okupili da bi se ponašali kao ovce. Mada većina to radi...
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Ovde ima mnogo više kriminalnih dela na godišnjem nivou počinjenih od strane narkomana nego u Nemačkoj i Holandiji.

Kačila sam statistiku pre nekoliko dana, potpuno suprotno ovde ima 10 puta manje krivičnih dela nego u Nemačkoj iako je tamo veća tolerancija ka posedovanju droge. To samo znači da nemaju savesne novinare kao Pera Luković, Dejan Anastasijević i Teofil Pančić koji bi informisali javnost o problemu, nego ga zataškavaju.

Citat
ja sam citao i prvi i osnovni problem sa teorijom drustvenog ugovora je to sto ona zvuci kao bajka i netacna je, na primer u pogledu toga kakvo je stanje pre konstituisanja drustva

Znači ti si protivnik demokratije i zagovornik otuđenja vlasti  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 19:28:12 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Znači ti si protivnik demokratije i zagovornik otuđenja vlasti  Smile

vlast treba da pripadne radnickoj klasi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Radnička klasa je termin industrijskog društva, mi danas živimo u društvu informatike i uslužnih delatnosti. Zašto vlast ne bi pripala domaćicama ima ih više nego radnika?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kakve veze ima mesanje krvi sa cinjenicom da su dva Srbina odvalila od batina Srpkinju...  Smile

ima veze zato shto je kod nas to josh uvek vest za zgrazavanje . u "multikulturalnim" zemljama je sasvim uobichajeno da pretuku ili ubiju prodavca u nekoj manjoj radnji . zato su mnoge prodavnice i opremljene pregradama koje odvajaju mushterije od zaposlenih ,kao npr ovo u velikoj britaniji :

http://videosift.com/video/Retractrable-Bulletproof-Wall-Robber-gets-owned
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat

Kačila sam statistiku pre nekoliko dana, potpuno suprotno ovde ima 10 puta manje krivičnih dela nego u Nemačkoj iako je tamo veća tolerancija ka posedovanju droge.

To je bila izmišljena statistika. Demantovao sam te pravom i veoma preciznom statistikom.
http://www.visionofhumanity.org
Nemačka je veoma bezbedna kako za svoje građane tako i za turiste. Srbija je tek na 90. mestu.
http://www.visionofhumanity.org/gpi-data/#/2010/scor/DE/detail
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 21:08:30 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.