Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bruka u Novom Sadu ~ Đinđić bez ulice, Miloševiću bulevar  (Pročitano 18458 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne treba da daju ni jednom ali ni drugom. apsolutno ne zasluzuju. treba bre da daju ime glavnoj ulici po lokalnom heroju koji je zivot dao za grad a ne nekom svojeglavcu i siledziji kao sto je milosevic, ili nasmikanom seratoru kao sto je djindjic.
ja samo znam da su se neki "mozgovi" - bogalji usudili da daju u mom rodnom mestu glavno ime ulici po zoranu djindjicu. i dali su joj ime, ali su ga skinuli za manje od mesec dana zato sto je narod posizeo, jer taj bogalj apsolutno nista nije uradio za moju varos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K310i
Treba napraviti zakon da nema menjanja ulice, trgova, ... makar dok ta osoba po kojoj bi nazvali nešto nije mrtva makar 10 godina. Da prođe malo vremena da se osećanja ka toj osobi smire i da se vremenom vidi koliko je ta osoba stvarno dobra donela narodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Joester to sto si rekao treba istetovirati svakom politicaru na celo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne treba da daju ni jednom ali ni drugom. apsolutno ne zasluzuju. treba bre da daju ime glavnoj ulici po lokalnom heroju koji je zivot dao za grad a ne nekom svojeglavcu i siledziji kao sto je milosevic, ili nasmikanom seratoru kao sto je djindjic.
ja samo znam da su se neki "mozgovi" - bogalji usudili da daju u mom rodnom mestu glavno ime ulici po zoranu djindjicu. i dali su joj ime, ali su ga skinuli za manje od mesec dana zato sto je narod posizeo, jer taj bogalj apsolutno nista nije uradio za moju varos.

bogalj...hmmm

bravo...a shta, jeli trebao da dodje sa lopatom do tvoje divne kucice i
naliva beton

shta ste vi uradili za svoje dobro?
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

bogalj...hmmm

naliva beton

ti sad stvarno preterano kenjas znas.  Smile
sve bitne ulice u gradu nam se zovu po ljudima koji su se kroz zivot apsolutno trudili da doprinesu dobrobiti naseg kraja, ili koji su ulagali u grad ili koji su poginuli u ratovima braneci grad,...
a sasvim je sigurno da se nikada ali bas nikada ulicama i trgovima nce davati imena po maloumnim ljudima koji nogom tu nisu krocili u zivotu. u tu grupu spada i dileja djindjic. ovo je misljenje vecine ljudi i znam da ce uvek biti misljenje vecine, a vi njegovi obozavaoci mozete samo da vasim kerovima ili govedima dajete ime po njemu. toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Đinđić je prolazio ulicom koja je nazvana po njemu, radio je na fakultetu što je odmah tu iza ćoška.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

bogalj...hmmm

naliva beton

ti sad stvarno preterano kenjas znas.  Smile
sve bitne ulice u gradu nam se zovu po ljudima koji su se kroz zivot apsolutno trudili da doprinesu dobrobiti naseg kraja, ili koji su ulagali u grad ili koji su poginuli u ratovima braneci grad,...
a sasvim je sigurno da se nikada ali bas nikada ulicama i trgovima nce davati imena po maloumnim ljudima koji nogom tu nisu krocili u zivotu. u tu grupu spada i dileja djindjic. ovo je misljenje vecine ljudi i znam da ce uvek biti misljenje vecine, a vi njegovi obozavaoci mozete samo da vasim kerovima ili govedima dajete ime po njemu. toliko od mene.

Misljenje vecine - tako mislim ja, ja, ja, moji brat, deda, pokojni rodjaci i nekoliko ortaka i to je vecina. Po ovom principu zakljucujes ili si pravio nepristrasnu anketu na ovu temu? Ako nisi, samo lupas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Како вас није срамота живите у земљи у којој је најјача странка СРС, а желите Ђинђићеву улицу и још овај се пита "какво мишљење већине".
Алоооооооооо, па сви да се скупите са спс-ом, питање је да ли ћете изаћи на крај са СРС.
Какви лицемери, па то је страшно.
Грађани су подељени зар ви не видите то , зашто желите сукобе?
Руку на срце, Срби нису подељени већина је за СРС.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma jok, 30% nikad nije bila vecina...  Smile

Samo kazem da ljudi jako slobodno koriste tu rec vecina, onako odokativno, kako im odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Gambino, kakav ti je rezon da Djindjic ne moze da ima ulicu jer je vecina za SRS? Kakve to ima veze sa bilo cim?

Sto se mene tice, ne treba mu ulica, kao ni vecini koji su je dobili. Treba da prodje mnogo vise vremena, da istorija da svoj sud o nekoj osobi, pa tek onda davati ulice zasluznima.

Ja Djindjica nikada nisam voleo, ali necu da ga pljujem. Dovoljno je reci da za mene on nije bio nikakva posebno vazna licnost, i zasto da trosim reci, a usput da palim vatru sa ljudima koji ga postuju? Pa svako ima pravo na svoje misljenje.

I za kraj, ako ista mrzim to je novi trend (ili bolje receno noviji, od kada je Djindjic ubijen). Iako ga ne volim, postujem ljude koji su ga oduvek postovali i ostali verni sebi. Ali ova velika vecina koja ga ranije nije volela, ili je bila ravnodusna prema njemu, a koja sece vene pri pomenu njegovog imena tek od kada je ubijen, i prave kult licnosti, e to me izludjuje. Kao, tek kada je umro, shvatili su kakva je velicina bio? Smesno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.