Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 20:43:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brojanje novca čini ljude srećnijim  (Pročitano 50341 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.725.0
mob
Nokia C5-00
Теп... срећа је делимично универзална, али више индивидуална..
Ипак.. кад причаш о скали, ајде да то поставимо овако :

Човек коме је примаран новац, добије на лото-у.. велике паре, пре тога је био релативно сиромашан.. На његовој скали среће, тај моменат је пробио плафон.. Нема даље, нема више...

Други пак коме новац није примаран. Чека да му се жена породи, прође све лепо, дете је здраво, онда угледа то дете по први пут. Његово дете... Тај моменат је пробио врх на скали среће, нема даље...

Е сад, без обзира што је срећа индивидуална, када би постојао неки универзални мерач среће, без обзира што су обе ствари врхунац на индивидуалном нивоу, који би измерио све "невидљиве" промене у твом организму, и њихову разлику у односу на неко стање пре тога, "лучење хормона среће" (небулоза, али ајд..).. Прилично сам сигуран да би мерач измерио мнооооого више у другом случају, иако је глупо о томе причати...  Поредити није глупо, јер има оних којима се живот врти око новца, и које породица не занима, а на децу гледају као на досадна деришта, па би се радије определили за 1000 долара, него да имају своје дете...

Мени је куповина било чега задовољство, не срећа... Задовољство које држи онолико дуго, колико ти је било потребно труда да то себи приуштиш... Када имаш много новца, то је временом прилично смањује, и твоја вила постаје еквивалент мојој чоколади... Нови моб.. у врх екстра.. Други дан : е добар ми телефон, трећи дан : имам кул телефон.... 14 дан : јбт ја сам скоро као купио телефон, а сад га ни не гледам...
Већа количина новца мени представља материјалну сигурност, и недостатак бриге о нечему, то опет не сматрам срећом, можда једним елементом који би се свртао у лагодан живот без брига, али дал је то срећа, или једини аспект среће, или најважнији, или мање битан.. то је индивидуално...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 16:50:33 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Coda brate, idem sad na trcanje pa cu posle procitam... da ne pomislis da sam iskulirao Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Mule i ja te jaaako gotivimo zato si pile...da nije tako nazvale bi te konjem  Smile Smile

Ne znam za tebe ali ona me je i tako zvala Smile Smile i sta sad ja da pomislim Smile

A posto me jaaako gotivite, kliknite na po jednu zastavicu ispod i tu vas vodim Smile

Idem svuda.

E a sada.....dosta sam se zajebavala.
Cime placate racune? Cime se placa hrana, lekovi,uzitak,porok...devojka? Da dobro ste culi devojka se itekako placa znate vi to najbolje, izlazak, pice, pokloni....mozda vam ona kaze kako ne zeli poklone i kako joj nije bitan novac...laze...svaka zena voli poklon i voli da ode na neko lepo mesto da pojede nesto i popije a ne da se non stop seta pored neke vode  Smile..na nekom keju .... Smile
Sem toga jbm muskarca koji nema ambicije i ne moze da zaradi bar za veceru jednom mesecno.
Dakle ja jako volim novac. Volim sve ono sto mojim novcem ,mogu da kupim i zelim jos. Zelim da mi pukne film od Srbije i da sednem u privatni Jet i odletim na Mauricijus ili Babados bez icega samo tange na meni i tamo kad sletim da odem u Pradu i obucem se komplet ...a odakle da odletim direkt u hladnu Rusiju pa nazad u Afriku ...je l sada jasno koliko volim novac i koliko mi treba novca ....

Da ovo je za moje licno zadovoljstvo...
A dalje...ne zelim da mi treba 20000e za operaciju srca pu pu pu daleko bilo, nekome mome a da moram da prodajem svoje nekretnine ...
Ili da mi jednog dana dodje vesticara snajka koju cu morati da trpim i gledam svaki dan u svome stanu umesto da kupim sinu da se odvoji...
Ili da moram ,ato sam rekla, da dajem pola penzije sinu i cerki jer pored skole ne mogu da se zaposle nigde...pffff pa ne pada mi napamet.

E sada ako se Sandra nije obezbedila onda, jbm mu mater, ne znam ko nije. Malo li je  Smile

Nego...samo vi...ja cu i dalje da gledam kako da zgrnem sto vise kako bi kasnije "matori" i ja obilazili planetu  Smile

A ako mi neko postavi hipoteticko pitanje: zdravlje ili novac , moj odgovor je : i jedno i drugo. Moze!!  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
Skupa pička stvarno, baš ortak pre neki dan kuka. Svaki drugi treći dan iz Lazarevca za Beograd, 2000 dinara za gorivo, izvedi je na večeru, piće, kupi kondome, vino, čokoladu... bez Jovanovića ne kreće  Smile

Paris i Kim lepe?  Smile

Ma nisu one lepe nego je Marko na LSD-u  Smile

Citat
prevodim jebeni tekst o kastraciji na španski
Nije kastracija nego lustracija  Smile

Smile

Pa V.. Vla... Vlad.. Vladanee...  Smile

Kastracija brate... jebala me večita težnja za originalnošću  Smile Što ne mogu ko sav normalan svet da uzmem tekst o Real Madridu, nego moram da sviram kurcu...  Smile

« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 17:28:08 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Теп... срећа је делимично универзална, али више индивидуална..
Ипак.. кад причаш о скали, ајде да то поставимо овако :

Човек коме је примаран новац, добије на лото-у.. велике паре, пре тога је био релативно сиромашан.. На његовој скали среће, тај моменат је пробио плафон.. Нема даље, нема више...

Други пак коме новац није примаран. Чека да му се жена породи, прође све лепо, дете је здраво, онда угледа то дете по први пут. Његово дете... Тај моменат је пробио врх на скали среће, нема даље...

Е сад, без обзира што је срећа индивидуална, када би постојао неки универзални мерач среће, без обзира што су обе ствари врхунац на индивидуалном нивоу, који би измерио све "невидљиве" промене у твом организму, и њихову разлику у односу на неко стање пре тога, "лучење хормона среће" (небулоза, али ајд..).. Прилично сам сигуран да би мерач измерио мнооооого више у другом случају, иако је глупо о томе причати...  Поредити није глупо, јер има оних којима се живот врти око новца, и које породица не занима, а на децу гледају као на досадна деришта, па би се радије определили за 1000 долара, него да имају своје дете...

Мени је куповина било чега задовољство, не срећа... Задовољство које држи онолико дуго, колико ти је било потребно труда да то себи приуштиш... Када имаш много новца, то је временом прилично смањује, и твоја вила постаје еквивалент мојој чоколади... Нови моб.. у врх екстра.. Други дан : е добар ми телефон, трећи дан : имам кул телефон.... 14 дан : јбт ја сам скоро као купио телефон, а сад га ни не гледам...
Већа количина новца мени представља материјалну сигурност, и недостатак бриге о нечему, то опет не сматрам срећом, можда једним елементом који би се свртао у лагодан живот без брига, али дал је то срећа, или једини аспект среће, или најважнији, или мање битан.. то је индивидуално...

Lepo si to objasnio i slazem se. I ja bih bio mnogo srecniji kako gledam svoje malo dete koje se tek rodilo (zivo i zdravo) nego da dobijem na Lotou... mada, opet... kad pogledam malo bolje i razmislim... meni se ni jedno ni drugo jos uvek nije desilo pa ne mogu o tome da pricam. U svakom slucaju, bio bih jako srecan u oba slucaja.

Ali ja ne pricam o tome. Sve sto hocu da kazem je to da bi sa parama bio daleko srecniji nego sto si trenutno. To je sve. E sad, ja ne mogu bas da shvatim kako mene niko ne razume Smile Smile

Ma ajde... ne bi voleli da dobijete makar sesticu na Lotou Smile

P.S. Bravo Sandra Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 18:45:42 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Off obrisan. Žene, imate žemsku kafanu pa tamo ćaskajte... Mušarci, vi... ma za vas me baš briga.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 67
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Људи којима новац представља све у животу су, по мојим схватањима, прилично неиспуњени. Знам неколико таквих, и све им се у животу своди на то шта ће купити и колико новца тренутно имају у новчанику. Smile
IP sačuvana
social share
Очистимо Србију заједно!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Људи којима новац представља све у животу су, по мојим схватањима, прилично неиспуњени. Знам неколико таквих, и све им се у животу своди на то шта ће купити и колико новца тренутно имају у новчанику. Smile

A tebi se zvivot svodi na prolece..mirisanje ljubicica,poeziju i umentost ?

Svima se nama zivot svodi na to..sta da kupimo,koliko imamo..i na kraju ukapiramo da nam se ne isplati da zivimo  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@Jasikasi Au kakav si, samo na pare mislis!? C c c

@Kristina roso u ocima, pusti ti ove karijeriste i osobe bez imalo osecanja i romantike sto misle da mogu sve novcem kupiti. Evo mene si raznezila svojim pogledom na svet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Davno nisi ,a? Vidi se...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 20:43:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.