Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:43:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brojanje novca čini ljude srećnijim  (Pročitano 50361 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Recimo ovako... Tepachenko je bogat. Ima brdo para. Upoznao je ženu ekvivalentne lepote kao Dženifer Konoli na primer. Zavede ga i oženi je. Tepachenko je srećan, on pored sebe ima ribetnu.

Ja sam takođe bogat. Imam podjednako veliko brdo para. Upoznao sam ženu ekvivalentne lepote kao Šarliz Teron. Zavede me, jebem je, ne oženim je. Zašto?

Zato što kučka hoće moje pare, a ne mene.  Smile Ne bih bio srećan.

Jednostavno imaš ljudi i to veliki broj ljudi koje novac čini srećnijim nego bilo šta drugo. Donald Tramp je u braku sa onom Slovenkom, mlađa je od njega 35 godina i izgleda ko avion. Sigurno nije sa njim zbog njegove kose...
Ali Trampa to očigledno čini srećnim čim ju je oženio. Njegova stvar.

Takođe, malo pre sam otišao po cigare do trafike. Dao sam 170 dinara za kent 8. Bio sam zadovoljan.
A onda sam izašao sam na terasu, seo na stolicu, ispružio noge i uživao u suncu i vetriću. Bio sam srećan.

Da se kladimo?  Smile

Ta opklada ne moze da bude isplacena... da bi se ostvarila, jedno od nas mora da pandrkne... Smile

znam, zato sam i stavio zeleni smajlić  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Recimo ovako... Tepachenko je bogat. Ima brdo para. Upoznao je ženu ekvivalentne lepote kao Dženifer Konoli na primer. Zavede ga i oženi je. Tepachenko je srećan, on pored sebe ima ribetnu.

Ja sam takođe bogat. Imam podjednako veliko brdo para. Upoznao sam ženu ekvivalentne lepote kao Šarliz Teron. Zavede me, jebem je, ne oženim je. Zašto?

Zato što kučka hoće moje pare, a ne mene.  Smile Ne bih bio srećan.

Jednostavno imaš ljudi i to veliki broj ljudi koje novac čini srećnijim nego bilo šta drugo. Donald Tramp je u braku sa onom Slovenkom, mlađa je od njega 35 godina i izgleda ko avion. Sigurno nije sa njim zbog njegove kose...
Ali Trampa to očigledno čini srećnim čim ju je oženio. Njegova stvar.
Problem je sto nikada ne bi znao da li te hoce zbog para ili neceg drugog. Zato se obicno i bogati zene takodje bogatima. A i ni Sarliz ni Dzenifer nisu bas siromasi Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
tepice iskulkiraj pile, nije valjda da mislis da ljudi pisu ono sto stvarno misle ? Smile

Naravno da ne mislim tako... to sam vec napisao negde... ali u tom slucaju jos gora stvar Smile

I zasto i ti imas uticaj Munke u sebi reci miiiiii Smile Smile kakvo bre pile vas spopalo Smile

Citat
Takođe, malo pre sam otišao po cigare do trafike. Dao sam 170 dinara za kent 8. Bio sam zadovoljan.
A onda sam izašao sam na terasu, seo na stolicu, ispružio noge i uživao u suncu i vetriću. Bio sam srećan.

Ne govorim ja o sreci u datom trenutku... imas naravno i trenutaka (recimo da si siromasan i nemas para) kada ne razmisljas o parama koje nemas ali generalno gledano si nesrecan sto si siromasan i voleo bi da imas novca za normalan zivot.
Ti si kupio sebi Kent, seo na terasu i pusio... bio si srecan do skale 90 recimo... a da nisi kupio cigare i samo seo na terasu i ispruzio noge, bio bi srecan do skale 60. O tome ja sve vreme pricam. Ili ne bi?

Citat
Upoznao je ženu ekvivalentne lepote kao Dženifer Konoli

Prcaj me, prcaj Smile

@Simijon naravno da smo tu da bi diskutovali o temama i meni je super da procitam dosta razlicitih stavova i misljenja ali ne i da me neko nazove kozom ako se ne slazem sa njim sto se iskreno nadam nece desiti  Smile

A izvini... zasto bi te neko nazvao kozom? Dobro, mozda i hoce... ali od mene to ne ocekuj jer na ovom forumu nikad nikog nisam uvredio Smile

pile je od milja, paranojo  Smile

Ma pile se koristi za nesto drugo Smile

P.S. A ovde, vidim... pocele i uvrede da sevaju... lepo, lepo Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 15:37:04 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Citat
Ti si kupio sebi Kent, seo na terasu i pusio... bio si srecan do skale 90 recimo... a da nisi kupio cigare i samo seo na terasu i ispruzio noge, bio bi srecan do skale 60. O tome ja sve vreme pricam. Ili ne bi?

Ne brate, nisam pušio tada. Pušim sada dok sedim za kompom, prevodim jebeni tekst o kastraciji na španski i gledam vas kako me nervirate  Smile

Citat
A i ni Sarliz ni Dzenifer nisu bas siromasi

Pa zato i kažem ekvivalentne lepote ko one, ne one same  Smile

Citat
Problem je sto nikada ne bi znao da li te hoce zbog para ili neceg drugog

Pa upravo zato se ne isplati biti toliko bogat  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
prevodim jebeni tekst o kastraciji na španski
Nije kastracija nego lustracija  Smile

Citat
Pa zato i kažem ekvivalentne lepote ko one, ne one same
Aham  Smile Pa onda nadjes nekoga ko je kao Paris ili Kim (i lepe i bogate) i mirna bacva  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Paris i Kim lepe?  Smile

Avaj, odoh ja odavde, vreme mi je.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobro, samo Kim Smile Uglavnom, poenta je da su i bogate  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Ne brate, nisam pušio tada. Pušim sada dok sedim za kompom, prevodim jebeni tekst o kastraciji na španski i gledam vas kako me nervirate

Onda imas izvinjenje moje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Mule i ja te jaaako gotivimo zato si pile...da nije tako nazvale bi te konjem  Smile Smile

btw....danas videh nesto sto kosta jaaaako mnogo a ja nemam para za to  Smile
I sada to nije tragedija? Jok  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Mule i ja te jaaako gotivimo zato si pile...da nije tako nazvale bi te konjem  Smile Smile

Ne znam za tebe ali ona me je i tako zvala Smile Smile i sta sad ja da pomislim Smile

A posto me jaaako gotivite, kliknite na po jednu zastavicu ispod i tu vas vodim Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 16:37:48 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:43:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.