Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Број Срба У Хрватској???  (Pročitano 25495 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Interesantno je da se sada pokusava sa opravdanjima sto tako malo Srba ima.

Pa da, Velika Srbija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Cmelka odustani od dokazivanja neceg sto se zna i za sto postoje na desetine relevantnih izvora na netu a to je "broj Srba u Hrvatskoj"....Odgovor na naslov je dat u prve tri stranice a ostalo je izivljavanje vecine nad manjinom  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
Interesantno je da se sada pokusava sa opravdanjima sto tako malo Srba ima.

Pa da, Velika Srbija.

Ako si supermoderator budi human i konstruktivan , ne moraš biti ciničan . Ja sam iz iste te Hrvatske proteran , i znam zašto su i kako ljudi stradali , a lično sam to i osetio na svojoj koži .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
Citat
E mulac ja sam svoje frustracije i nacionalni naboj ispraznio još prije 15-ak god.dok si ti možda počinjao drk...!!...zaboli me ona stvar za Franjom,a još više za Slobom...Al da ne idemo previše u off koji si ti započeo,jel' ti misliš šta napraviti po tom pitanju???? :-kIl se misliš nadr...... tipkovnicom..Pa ako si pravi Srbin kao i oni 91' koji su za razliku od tebe bar imali muda uzmi ganu i ciganku pa dođi povedi novu pobunu,uradi nešto po"Srpskom pitanju u RH"... 8)Ja da mrzim Srbe i da je moj moto kao što mi ti prebacuješ"Ubij zakolji...."nikad u životu ne bi pristupio ovom cijenjenom forumu,na kojem za razliku od tebe postoji još uvijek odrasli diskutanti... Smile

P.s To tvoje bolje  Smile je nekad moglo proći u jugi,danas je 'bemu bar neka demokracija... Smile

Znam da  si izbacio svoje frustracije 90-tih godina.Verovatno  si pucajuci po civilima dokazivao koliki si junak.Jel ti mozda parola bila"Za dom spremni"Ne sumljam da je to za tebe dobra parola.  Smile Mene ne zanima rat i novi uzasi za razliku od tebe.Ja nisam pozivao nigde na ratove i sukobe.Ti stalno mases sa oruzjem i pretis ovde nama na forumu.Slobodno stavi kapu sa slovom U i kreni na Srem da osvojih teritorije koje tvoj poglavnik Franjo nije uspeo osvojiti  Smile
Prvo niti znam di je Srem,niti me zanima di je,a još manje me zanima osvajanje tuđeg,tuđe je kažu prokleto..Ako već želiš biti komičan sa tim prebacivanjem ustaštva na moj račun daj budi malo originalniji .. BTW moja je parola bila"odhebi četnike" iz Hrvatske.. Smile
Nikad nikome nisam prijetio na ovom forumu,a najmanje tebi kojem je Hrvatska trn u oku...Al'kažem ti jošjednom ako imaš recept za riješavanje Srpskog pitanja u RH samo dođi...Podjeli to sa nama... Smile
P.S Nisam ja hrabri  šerif Mile pa da puca na civile...
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
@Cmelka,

Smiri tvoju plavu uzavrelu krv. Ne provociraj na svakoj temi i ne palamudi vise o velikoj Srbiji. Drzi se teme, ako je neko ovde isfrustriran, to si ti.

Ova tema se nece lokovati. Demokracija.

Da ko mi reče ...mrzitelj svega što ima predznak HR... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Cmelka odustani od dokazivanja neceg sto se zna i za sto postoje na desetine relevantnih izvora na netu a to je "broj Srba u Hrvatskoj"....Odgovor na naslov je dat u prve tri stranice a ostalo je izivljavanje vecine nad manjinom  Smile....

Pa jasan je dokaz.Franjo je hteo etnicki cistu drzavu i zato je iskoristio akciju "oslobodjenja" Oluja da ostvari svoj pakleni plan.Imao je srecu pa je crko a nije zavrsio u zatvoru  Smile Samo Srbija nije ispratila svog kasapina kao vi.Kod nas nije sahranjen u aleji velikana i nije plakala cela Srbija.Vi ste koljaca i ubicu ispratili kao junaka.Junak koji je sprovodio Pavelicev testament i  jadnicak nije mogao da ostvari svoj san a to je osvajanje Srema.Bas ga zalim zaista.Stvarno je dosta sr.. da je samo Sloba bad guy a vi ste svi super.Sloba jeste bio zlo koje je Srbiju snaslo ali vi stalno svoje zlo opravdavate.Dokle god to budete radili bice mrznje i nema pomirenja  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Citat
Cmelka odustani od dokazivanja neceg sto se zna i za sto postoje na desetine relevantnih izvora na netu a to je "broj Srba u Hrvatskoj"....Odgovor na naslov je dat u prve tri stranice a ostalo je izivljavanje vecine nad manjinom Smile....

Pa jasan je dokaz.Franjo je hteo etnicki cistu drzavu i zato je iskoristio akciju "oslobodjenja" Oluja da ostvari svoj pakleni plan.Imao je srecu pa je crko a nije zavrsio u zatvoru Smile Samo Srbija nije ispratila svog kasapina kao vi.Kod nas nije sahranjen u aleji velikana i nije plakala cela Srbija.Vi ste koljaca i ubicu ispratili kao junaka.Junak koji je sprovodio Pavelicev testament i jadnicak nije mogao da ostvari svoj san a to je osvajanje Srema.Bas ga zalim zaista.Stvarno je dosta sr.. da je samo Sloba bad guy a vi ste svi super.Sloba jeste bio zlo koje je Srbiju snaslo ali vi stalno svoje zlo opravdavate.Dokle god to budete radili bice mrznje i nema pomirenja Smile
"Oluja"'=1995.......Sta se desavalo do tad ????.......Jel meni Franjo bacao bombe po glavi 4 godine ?????????
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...sve prave su ljubavi tuzne!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 5431
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2

Citat
"Ubi zakolji da Srbin ne postoji"

Da bas tako...
Licno sam cula onu:
"Srpska deca jure zeca, ubi decu pomogni zecu"

Kako kazu: u ratu je sve dozvoljeno, niko tada nije bio cvecka, da se ne lazemo... Smiley 1

IP sačuvana
social share
-How do you call you're loverboy?
-Come here loverboy...
-And if he doesn't answer?
-Oh loverboy...
-And if he still doesn't answer?
-I simply say...Baby, oh baby, my sweet baby, you're the one...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Cmelka odustani od dokazivanja neceg sto se zna i za sto postoje na desetine relevantnih izvora na netu a to je "broj Srba u Hrvatskoj"....Odgovor na naslov je dat u prve tri stranice a ostalo je izivljavanje vecine nad manjinom  Smile....

Pa jasan je dokaz.Franjo je hteo etnicki cistu drzavu i zato je iskoristio akciju "oslobodjenja" Oluja da ostvari svoj pakleni plan.Imao je srecu pa je crko a nije zavrsio u zatvoru  Smile Samo Srbija nije ispratila svog kasapina kao vi.Kod nas nije sahranjen u aleji velikana i nije plakala cela Srbija.Vi ste koljaca i ubicu ispratili kao junaka.Junak koji je sprovodio Pavelicev testament i  jadnicak nije mogao da ostvari svoj san a to je osvajanje Srema.Bas ga zalim zaista.Stvarno je dosta sr.. da je samo Sloba bad guy a vi ste svi super.Sloba jeste bio zlo koje je Srbiju snaslo ali vi stalno svoje zlo opravdavate.Dokle god to budete radili bice mrznje i nema pomirenja  Smile

Naravno...A Sanader je kriv što se smanjio broj Srba na Kosovu i što će Kosovo možda biti neovisno..Mesić je kriv što se CG odvojila od vas..Jebi ga..Uvijek je neko drugi kriv za tvoje frustracije u životu... Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Prvo niti znam di je Srem,niti me zanima di je,a još manje me zanima osvajanje tuđeg,tuđe je kažu prokleto..

Majku mu, pitam se ko zivi u Srpskim kucama sirom lijepe vase .... vanzemaljci mozda? Ali ne, naravno da se mozemo vratiti, pa to nam se i preporuca, ne?

Nije tema o Kosovu, niti o CG, imate te teme pa tamo mozete ostaviti komentar.
Tema je Број Срба У Хрватској, milioniti put. Ne prepucavajte se i ne vredjajte. Koje isfrustriran a ko nije mozete utvrditi kod cika doktora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.