Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brisel: Eksplozije na aerodromu, ima žrtava  (Pročitano 12343 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
A zašto smo se toliko navikli na to i prihvatili to kao normalno stanje da se više ni ne potresamo?
Dobro pitanje. To je i ideja. Prosecan covek se danas propagandom drogira sa vise straha za jedan dan, nego njegov vrsnjak pre 50 godina za 20 godina.

Citat
"JA SAM BRISEL" Društvene mreže preplavljene porukama podrške Belgiji
V. Filipović | 22. 03. 2016 - 12:07h
Jel postoji smajli koji kenja?

Citat
Čitav svet solidariše se sa Belgijom nakon terorističkih napada u Briselu u kojima je jutros poginulo barem 23 ljudi.
Vidite kako je ovo sugestivno? "citav svet se solidarise", dakle, prave se tabori. Cekaj, koji to "citav svet"?
Sa jedne strane "normalni, civilizovani svet", a sa druge neki tamo "teroristi". Time se direktno opravdavaju svi prjavi poslovi "civilizovanog zapada" i manipulacije koje rade, pravdajuci sistem koji podsicu kao "dobar i napredan".
« Poslednja izmena: 22. Mar 2016, 12:34:27 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Preneće možda... potrešće se teško. U najboljem slučaju bih se nadao komentarima poput: "Danas se desilo u Srbiji, sutra može u nekoj bitnoj zemlji" ili tako nešto. Jedino mi večito brinemo tuđu brigu i sekiramo se zbog tuđih žrtava... dobro vanredno stanje nismo proglasili i dan žalosti.

A kao cela Srbija se potresla, evo kod mene ljudi placu ulicama pice reke suza....ne sprdaj se. 90% ljudi ni ne zanima a jos manje zna i gde je taj neki Brisel.
10% su ljudi koji zive samo da budu u centru prizmi pa bi okacili i sliku govna na svom profilu da bi bili in ako zatreba.
Ali kod nas se svaki matrak preuvelicava puta 300, anyway idu izbori...glasajte za Dveri i Radikale mozda narede da bude neradan dan i proslava po ulicama  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Citat
Čitav svet solidariše se sa Belgijom

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
A kao cela Srbija se potresla, evo kod mene ljudi placu ulicama pice reke suza....ne sprdaj se. 90% ljudi ni ne zanima a jos manje zna i gde je taj neki Brisel.

Pa ja ni ne pričam o tih 90%, nego o ovih 10% koji su se potresli kao da im je najrođeniji umro. Zato sam ih i nazvao vikend liberali.

I o šugavom RTS-u kod kojih Dnevnik traje već pola sata kao da se nešto desilo kod nas, a ne u Belgiji. Počeli su sa Briselom, onda nas nakratko obavestili gde je trenutno premijer i šta radi, a onda su se vratili na Brisel. Alo rođaci, dajte reprizu serije od sinoć, nikog nije briga za usrani Brisel (i usranog premijera).

Citat
glasajte za Dveri i Radikale mozda narede da bude neradan dan i proslava po ulicama

Ne bih se nadao ničem manjem od toga.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Medijske kuce ne zanima gde se sta desilo, vec prate svetske trendove. Svi prenose od Rusa do Kineza...i trajace jos malo i cica mica gotova je prica. Ne vidim tu nikakvo zlo...daljinski u ruke i pusti se PinkMusic  Smile
Kao da se nikada nista nije desilo...mada meni je takvo stanje odavno.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Ovde ako je poginulo 10 ljudi onda su veoma srecni

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Kladim se da će medijsko ludilo da traje još najmanje nedelju dana, isto kao kad je bilo ono sranje u Parizu. A dotad ja mogu da se pozdravim sa reprizom serije.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
Samsung 111111
Koliko je EU jadna, bedna i nesposobna majko moja  Smiley 1

Jebiga to nije nas rat, a gradjani EU su duzni da osete na svojoj kozi rat koji vode Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
LG Nexus 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Trenutno na forumu 5 clanova boli kurac za desavanja u Briselu, mene koji je totalno ravnodusan...cekamo Maradica i Systema da bude neki balans. I krene rasprava pravim putem  Smile Smile Smile

@Crowz
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.