Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:27:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Branimir Glavas  (Pročitano 22041 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
je a demokracija je i vladavina prava

ako netko ima imunitet od pritvora onda ne ide u pritvor dok god ga ima Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neznam jeli to važi i za ratne zločine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
šta jel važi? imunitet? nitko nema imunitet za ratne zločine
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
neznam jeli to važi i za ratne zločine  Smile

Zastupnički imunitet štiti od kaznenog progona. Točnije - protiv osobe koja ima imunitet ne može se pokrenut kazneni postupak, niti poduzet bilo kakva procesna radnja. Nije bitno zbog kakvog kaznenog djela se vodi taj postupak.

Zastupnički imunitet je sličan kao, na primjer, imunitet kakav uživaju diplomatski predstavnici u stranim zemljama (diplomatski imunitet)
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Herem se na zastupnicki imunitet ! Nije mi samo jasno kako je mogao ucestvovati u trci za izbore kada se vodi postupak protiv njega a još je bio i u pritvoru ! Ali neka meni je to sve drago jer to je dokaz da se u ime prava može raditi šta se hoce ...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2008, 17:34:58 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...нарочито у лијепој њиховој  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Herem se na zastupnicki imunitet ! Nije mi samo jasno kako je mogao ucestvovati u trci za izbore kada se vodi postupak protiv njega a još je bio i u pritvoru !

Zato što ne postoji zakon, propis, zabrana, odredba... kojom bi se zabranilo osobi protiv koje se vodi kazneni postupak da se kandidira na izborima.

Vjeruj mi, ista je stvar i u Srbiji. Ista je stvar u svim zemljama.

Protiv nekoga može se pokrenit 245.887 kaznenih postupaka, ali ako nema pravomoćne osuđujuće presude, nitko toj osobi ne može zabranit da se kandidira na bilo kojim izborima

Kužiš?

Jer, da to nije tako, onda bi vlast prije svakih izbora mogla pokrenut postupke protiv vodećih opozicijskih ljudi, na taj način ih onemogućit da se kandidiraju, i fino dobit izbore.

Kužiš?

Ali neka meni je to sve drago jer to je dokaz da se u ime prava može raditi šta se hoce ...

Kako je to dokaz da se u ime prava može radit šta hoće? Kako?
« Poslednja izmena: 15. Jan 2008, 18:11:15 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Нисмо ни сумњали да је то дозвољено, али је врло неморално да се један ноторни убица и садиста уз подршку јавности кандидује на изборима и тако избегава одговорност за злочине...ал тако је то ваљда у хрватској
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Nigdje nije ni utvrđeno ni potvrđeno ni dokazano da je dotični Glavaš ni ubojica, ni sadista.

Upravo oko toga vodi se ovaj kazneni postupak - da se pred sudom utvrdi je li ili nije ubojica.

Dok se to ne utvrdi pravomoćnom sudskom presudom, Glavaš je nedužan.

To se, ako nisi znao, zove presumpcija nedužnosti. I postoji u svim zemljama. Pa tako i u Srbiji.

A za Glavaša glasa onaj tko želi. Ja osobno za njega nisam glasao. A ako netko želi glasat za Glavaša, neka glasa. Ja tu ne mogu ništa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Лицемерно је рећи да је он невин само зато што није осуђен. Чуо сам ја за пресумпцију невиности, али зна се шта је Главаш радио. Ако ви нисте спремни да осудите тако нешто, па још један такав човек може да се кандидује и буде изабран за посланика онда то говори да хрватско друштво одобрава његове поступке.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:27:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.