Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brak? Ne hvala, još je rano…  (Pročitano 2005 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Ne, hvala jos je rano?
Ja se posljednjih nekoliko dana cudim bas tom pitanju braka... Ali ne tome sto ljudi sve kasnije stupaju u brak.
Neki dan, odem ja sa prijateljicama iz osnovne na trac-partiju (cisto radi orjentacije, upravo smo zavrsili srednju skolu), kad ono... Ova se udala, onaj se ozenio... Nisam mogla doci sebi. Pola moje osnovne je u braku, neki vec imaju djecu, a neki se spremaju na taj korak. E, dajte vi sad meni objasnite sta je pozitivno u tome da neko stupi u brak kada je i sam jos dijete. Jos gore-djeca dobijaju djecu, djeca odgajaju svoju djecu. Ok, ako je neko sa 19 godina zreo, ako neko ima posao, svoj zivot, ako neko zivi sam. Ali, ovi ljudi to nemaju. Kod njih svadba ide po kontu "ok, bice zurka, a kasnije cemo mojoj ili tvojoj kuci".
Slazem se da nece postojati pojam braka koji danas postoji, ali da li tome doprinose oni koji brak i porodicu zasnivaju, a nisu svjesni sta je to porodica, ili oni koji ne trce u brak?
Po meni, normalno je da osoba ima nekoliko partnera prije nego sto stane na "ludi kamen". Bar zna sta je ceka. Zalosno je to sto ove curice ovdje, kod mene, smatraju da ce im brak ponuditi samo jednom u zivotu...
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 238
Zastava Srbija i Crna Gora
@ljut 123
Jesi crnjak! Smile   Smile Ako je tako onda svi vec sada mozemo polako na tavan medj' shunke- da se 'besimo...

IP sačuvana
social share
It's better to be hated for something you are,then to be loved for something you are not.
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Hahahahaha...e sad si me bas nasmejao Mladjo Smile Smile Smile ehheheeh ne mogu da zamislim tu kombinaciju ja i brak ahahahh pa vidi bre kakva mi je frizura,gde cu bre pred oltar s njom? :Dhahahah ja i brak....

i meni je rano,iako imam toliko godina...e'bga moras da budes dovoljno zreo za takvu odluku...a one price 'vreme ti je' su mi najgore.nemam nameru da pravim gluposti i radim nesto sto ne mislim da je prava stvar. Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2005, 19:46:12 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 238
Zastava Srbija i Crna Gora
That's the spirit! Smile
IP sačuvana
social share
It's better to be hated for something you are,then to be loved for something you are not.
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Žurka bez mene,a?  Smile

'vako..postići sve zacrtane ciljeve u životu (za mene su to fakultet i neki fini posao) + pronaći osobu koja će vas voleti,poštovati,razumeti,podržavati..kao i vi nju = dobar brak tj. dobar budući život sa voljenom osobom. To je moj recept  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
I dok tako cekamo sve sto smo zamislili, prodje vreme! Onda se jedno jutro probudimo okruzeni sa deset macaka, ili jos gore sami i kazemo onu cuvenu: E, gde prodjose godine! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Poenta je u sticanju iskustva pre nego sto stupis sa nekim u brak.

Kojih ? pošto ovo može da se protumači na više načina .. pa da izbegnemo one negativne .. ili pogrešne ..
Ništa logičnije od braka .. za dvoje zaljubljenih koj su u vezi i skroz se kapiraju kako treba.
Više je tu pitanje odgovornosti i spremnosti da se ista prihvati kako za sebe tako i za potomstvo.
Narvno .. uvek će neko pre sazreti .. neko kasnije, samo je problem što vreme prolazi i nije ga moguće vratiti.

Pitanje je zašto danas omladina stupa u veze .. da li im je zaista želja da upoznaju partnera ili je interes u pitanju.
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
I dok tako cekamo sve sto smo zamislili, prodje vreme! Onda se jedno jutro probudimo okruzeni sa deset macaka, ili jos gore sami i kazemo onu cuvenu: E, gde prodjose godine!

Pa možda u tvom slučaju Smile
To što sam napisla nije nerealno.
Neko je na putu da to ostvari, neko je već ostavrio a neko neće nikada jer ne zna za onu staru ''sve se može kad se hoće''  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
I da , Svitac slažem se sa tobom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Brak=Smrak
Legalna udruzenja placjaju poreze. Bolje na crno.  Smile
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.