Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bračni par oboleo od HIV-a dobio potvrdu da je nepoželjan u svom mestu  (Pročitano 2088 puta)
01. Maj 2016, 10:44:26
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Bračni par oboleo od HIV-a dobio potvrdu da je nepoželjan u svom mestu

Od nas svet beži kao da smo vampiri, tvrdi bračni par Lidija i Jugoslav Bančić iz sela Kacabać kod Bojnika, kod kojih je ustanovljeno prisustvo HIV virusa.

Osmočlana porodica Bančić jedina je romska porodica u tom selu sa oko 350 domaćinstava. Dok se Jugoslav (40) i njegova supruga Lidija (35) nisu razboleli, sa svojim komšijama Srbima živeli su u slozi.

Pakao nastaje istog momenta kada se kroz selo, pre 10 godina, proneo glas da se Jugoslav razboleo, a da je Lidija nosilac virusa.

- Od tada pa do danas živimo u potpunoj izolaciji. U prodavnicu ne smemo jer nas gađaju kamenjem, a prodavci čim nas vide zaključaju vrata. Mleko i hleb kupujemo čak u Leskovcu, tamo gde nas ne poznaju. Deca su nam izolovana u školi, zdravstveni radnici takođe beže od nas.  Pre neki dan doktor na dečjem odeljenju u leskovačkoj bolnici me izbacio iz ordinacije i nije hteo da kaže od čega mi je dete bolesno - priča Jugoslav koji je kao i Lidija pod konstantnom terapijom.

- Mi smo jedina bolesna porodica u Srbiji čija se deca nisu zarazila HIV virusom ni u majčinom stomaku ni posle rođenja. Sledili smo uputstva lekara, prošli sve obuke, a ja sam dobio i sertifikat predavača. Ali, našim seljanima ne može da se objasni da se sida prenosi seksualnim kontaktom - objašnjava on.

- U pola noći kamenicama su nam porazbijali sve prozore. Jednog dana mi je dozlogrdio život pa sam sa 500 lekova pokušala da se otrujem. Na sreću ili nesreću spasli su mi život - priča Lidija.

Bančići su dobili i zvaničnu potvrdu da su nepoželjni u selu, koju je potpisao starešina Kacabaća. Svaki fizički napad su prijavljivali policiji, ali napadači nikada nisu pronađeni.

Link
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.110
Citat
Jednog dana mi je dozlogrdio život pa sam sa 500 lekova pokušala da se otrujem. Na sreću ili nesreću spasli su mi život - priča Lidija.

Циганска посла Smile

Па ко ти је спасио живот ако здравствени радници беже од тебе? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
pa vucic ko bi drugi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Qtek 小米
Ем цигани, ем сидаши  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Da smo zadrti glupani - jesmo. Ovo, ako je istina, je realno dokaz o retrogradnoj evoluciji u pasivnim krajevima medju stanovnistvom koje je mahom retardirano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.5.2564.88
mob
Sony 
Pokušala da se otruje sa 500 lekova i preživela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Oni su rekli da su zarazeni.

Ali se pitam koliko jos njih cute koji su dosli u sexualini dodir s njima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
- Od tada pa do danas živimo u potpunoj izolaciji. U prodavnicu ne smemo jer nas gađaju kamenjem, a prodavci čim nas vide zaključaju vrata.

Avganistan hebo te  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Em ganci, em sidasi, to gore po njih. Zatucano stanovnistvo. Zatvaraju prodavnicu klucem kad ih vide, razbijaju prozore.  Smile Za decu i izbegavanje mogu da skapiram, nahuskaju ih neuki roditelji, decije zafrkancije, ali prodavci....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Alcatel OT Telenor Smart
А и ово с 500 лекова је нереално, плус не верујем да баш и доктори беже од њих. Фора је цигани (већина њих) лажу ненормално (отуд и она изрека "Лаже ко циганин")
Мада, верујем да овде има и доста истине, јер где ћеш ти сељанима да објасниш неке ствари.

И да, исправка једна, сида се, колко ја знам не преноси само сексом али стојим иза тога да хив позитивне особе не би требало да буду дискриминисане у друштву.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.