Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Braca Makedonci? ~ Makedonija će posle SAD i EU priznati Kosmet  (Pročitano 34631 puta)
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Tema je neiscrpna , ali je zaključak opšti Makedonija kao suverena demokratska zemlja , zarad razvijanja partnerskih odnosa u skladu sa regulativama i standardima EU , će podržati predlog Martija Ahtisarija , koji je garant mira i bezbednosti u regionu .  Smile
Svaka cast brate, uspeo si da prepises nebulozna objasnjenja, izgovorena 80000 puta tokom protokolarnih
izjava za medije........ja se licno nadam da si se samo salio.....

I po osmi put: mi Srbi zivimo u Srbiji, vi Makedonci zivite u FYROM

Drago mi je , ali ja nisam Makedonac . Markoski nije moje prezime , uzeo sam ga čisto onako . Da si čitao neke moje postove , jasno bi ti bilo da je ono ironija .
Pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ja samo kazem da:

garantujem ti da u slucaju da su Makedonci bili protiv nezavisnosti Kosova, ovi "srpski extremisti"  Smile na forumu bi na sav glas vikali "Makedonija je stara drzava, imaju dugacku istoriju, svoj jezik, najbolji prijatelji"  Smile Smile Smile

seci me ako ne bi bilo tako  Smile

dakle ne bi bilo na ovom svetu i univerzumu naroda koji su bolji, lepsi, pametniji, drustveniji, duhovitiji, sa najlepsim osmehom itd sve na naj  Smile

srpski mentalitet je cudo, treba da se menjate pod hitno

Makedonci, ja bih vam preporucio da se primirite sa izjavama, jer ako priznate Kosovo, mozda nasrnu i na vas....pusti u p.m. Smile
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 335
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1.4)
 Okupatori, pa naravno, meni je to baka pricala, da Srbi nisu je ostavljale da prica makedonski. pa sad kome da vjerujem, nje ili na svetska istorija.

A sto se tice moje neznanje kako ti kazes, pa pitaj ti Srpski filolozi, mislim nije to tajna da su makedonci imali svoj jezik, to je samo tvoja neinformiranost i meni e zao zbog toga. 

A sto se tice teme, ja stvarno sam nekompetetna to govoriti, nikad nisam ni glasala, i tako smatram da sam oslobodjena svih posledici od nasi politicari koi nepostujem bas najvise. Ne osjecam se kao da mogu nesto promeniti i necu naprazno da pricam.
Eto tu vas napistam, vracam se svoju filozofiu   Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Drago mi je , ali ja nisam Makedonac . Markoski nije moje prezime , uzeo sam ga čisto onako
Ma to sam skapirao, a po cvecu sam video da nije ozbiljno, ali ipak sam morao da prokomentarisem
jer mi se ta recenica stvarno vise smucila........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Што се тиче изјаве око признавања Косова, они то раде јер мисле да им је то у интересу. Ако Америка и Европа признају и они ће. Логично наравно.

С друге стране мисле и да ће на тај начин примирити Шиптаре, бар на неко време. Е ту већ мало греше, јер су Шиптари пси, што значи да када нањуше рањен плен, неће посустајати док га не оборе. Мада опет и немају други избор. Да кажу "не признајемо Косово", тек би онда имали фрку са Албанцима.

Од два зла изабрати мање. Они су очигледно решии да купе мир бар на неко време.

Односи са Србијом њих не брину превише. У Србији је ДС тренутно на власти, а и за очекивати је да и на следећим изборима опет узму највише гласова од свих демократских странака. Иако жути то не желе да признају, сасвим је јасно да је њима улазак у ЕУ много битнији од питања Косова и Метохије. Управо на то рачуна македонска власт. Рачунају да неће покварити осносе са Србијом због Косова, јер и наша власт на крају крајева, нема неку амбицију да га задржи, иако тренутно причају неке бајке око тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Cim se u neku temu umesa picopevac, znas da ce da se pretvori u raspravu o najnizim ljudskim nagonima...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
picopevac  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Okupatori, pa naravno, meni je to baka pricala, da Srbi nisu je ostavljale da prica makedonski. pa sad kome da vjerujem, nje ili na svetska istorija.

A sto se tice moje neznanje kako ti kazes, pa pitaj ti Srpski filolozi, mislim nije to tajna da su makedonci imali svoj jezik, to je samo tvoja neinformiranost i meni e zao zbog toga.

A sto se tice teme, ja stvarno sam nekompetetna to govoriti, nikad nisam ni glasala, i tako smatram da sam oslobodjena svih posledici od nasi politicari koi nepostujem bas najvise. Ne osjecam se kao da mogu nesto promeniti i necu naprazno da pricam.
Eto tu vas napistam, vracam se svoju filozofiu   Smile Smile Smile

И мени је моја бака причала како су је терали да мења презиме. И још много прича сам чуо. Само ти причај македонски ја све то разумем. Није проблем.

За ово окупатори немам речи. Не дај боже да икада више будемо са вама ако тако нешто мислите. Страшно је шта је за 16 година успела да уради ваша власт од вас. Страшно.

Ајд поздрав.

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
@bbb108

Budite realni i recite vec jednom da vam je Tito dao drzavu.Mozete vi sada da kopate sta god hocete i ja vas razumem jer je Makedonska nacija izmisljena.Ako te mrzi da citas istorijske podatke bar pogledaj fim o Aleksandru pa ce ti sve biti jasno.Nemoj samo da citas vasu istoriju nego procitaj sta kaze svetska istorija o tome.To je realno da ne bude posle:"to Srbi izmisljaju"Mozda je neko mogao da izmisli i Spartu kao drzavu pa da se naziva Sparatancem i da kaze da nikad nisu imali veze sa Grckom.Grcka vam sa razlogom ne da ime Makedonija.Za Srbiju se vi nemojte brinuti i ja ne znam ni 1 Srbina koji ima pretenzije na vasu zemlju(mozda neke budale koje lupetaju).Sto se tice Kosmeta vreme neka pokaze koliko ce dobiti Makedonija sa priznavanjem ne Kosmeta nego velike Albanije.Ja sam procitao i cuo od ljudi iz Makedonije da Albanci u mestima gde su vecina teraju vas i kupuju zemlju i kuce.Takodje imaju oruzje skriveno u kucama i veruj mi spremaju se polako za rat.Ti mi nemoj verovati i to je zaista tvoj problem.Ti si rekla da je to greska Makedonskih politicara.E pa jeste greska zato sto su kao Srbi sedeli i gledali kako se nacionalna majina naoruzava i nsiu nista preduzeli.Cak i da je istinita Albanska bajka o ugrozenim ljudskim pravima i ostalim sr kako ce oni da objasne da je legalno napadati policiju i vojsku suverene zemlje i kidnapovati civile.U Americi i zemljama EU se jasno zna kako se ophodi prema terorizmu.Svaka nacionalna manjina ima pravo da preko legalnih organa trazi svoja prava koja su im garantovana ustavom a ne nasilnim putem.Znaci u Makedoniji je isti recept kao na Kosmetu i Jugu Srbije.Ako ne verujes da je isto onda slobodno idi u CG i poseti Ulcinj ili Tuzi(malo mesto pored Podgorice) pa ce ti sve biti jasno  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Koliko sam ja upoznat Aleksandar Veliki je bio Srbin i prezivao se (ako se ne varam) Karanovic.

Ako se prezivao Karanović, onda je bio Turčin.   Smile

Karanović, Karadžić, Karađorđević itd. su prezimena sa turskom osnovom kara (crno).

Ja sam čuo da se Aleksandar prezivao Filipović i da je bio Bošnjak, predak poznatog bošnjačkog akademika Muhameda Filipovića Tunje.  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.