Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:10:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boziji Narod  (Pročitano 35131 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Bog koji bira svoj narod je Nacista a samim tim i djubre, ma koji narod bio u pitanju.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Bog koji bira svoj narod je Nacista a samim tim i djubre, ma koji narod bio u pitanju.
Bog je covek koji se rodio kao i svaki drugi, Isus ga je u prici o njegovom dolasku nazvao "Sin Coveciji" a nijedan covek nije birao svoj narod, pa tako ni Bog nije birao svoje fizicke roditelje. Isto tako nije birao narod u kojem se
Isus rodio - jevreje.
Isto tako da ti ponovim jos jednom, "Boziji narod" je narod Bozije narodnosti, a "Boziji Narod" su ljudi koji ce vecno ziveti sa Bogom, i ti ljudi nisu pripadnici jedne narodnosti, nego svih postojecih narodnosti.
Ne bi bilo svrhe, logike, razuma  praviti sve ove predivne zene raznih boja i onda ih sve poubijati zato sto nisu
one narodnosti koja je Bozija.
Bog nista nije kreirao uzalud, bez smisla i svrhe.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bf_109_g_6
da si srbin ,shvatao bi srpsko poimanje boga i tradiciju srpskog naroda .
Vise nego ocigledno da ti neces da shvatis da je tvoje ponasanje protiv pravila foruma i da
ti nemas pravo da ispiras usta sa drugim clanovima i njihovim poreklom.
Ne postoji "srpsko poimanje boga", ono je preuzeto od jevreja koji su stvorili religiju koju su Srbi preuzeli.
Ne postoji "srpska religija", Srbin je narodnost i nema nikakve veze sa religijom, bas kao i sto jevrejstvo nema veze sa judaizmom.
Odavno sam shvatio sta je svaka religija ukljucujuci i tu koju praktikuju neki Srbi. Ako ti mislis da su
Srbi religiozni ljudi onda ti ne znas sta je religija. Pomodarsko krstenje i odlazak u Crkvu jednom u dve godine su
verovatno za tebe znak duboke religioznosti.

Citat
pa naklonjen si bozanstvu koje je u mnogome slichno tebi samom  Smile
Sta ovo uopste znaci i odakle ovakva neistina dolazi ?
Nigde nisam govorio o nikakvom 'bozanstvu' niti sam rekao da sam ja slican Bogu niti bilo sta slicno.
Govorio sam samo o onome sto pise u prorocanstvima i prorocanstva ne govore o nikakvom 'bozanstvu' koje je Bog, nego o obicnom coveku ciji identitet nikada nece biti poznat ostalim ljudima.

Citat
a takodje si i prilchno sujetan kao i tvoje bozanstvo , uz to i osvetoljubiv kao i on .  Smile  prosto je neverovatno koliko je tvoj bog personifikacija tvoje lichnosti  Smile

Objasnio sam ti zasto sam tvoj post prijavio moderatoru i to nema nikakvu notu sujete nego je jednostavno
neuspeli pokusaj edukacije nekoga ko krsi pravila.
Kakav "moj Bog" kada ja samo govorim o Bogu o kojem govori biblija ?
Sto je u potpunoj suprotnosti od onoga sto bilo koja religija koja za izvor svoje dogme uzima biblijske tekstove.
Kako  nekome ko objasnjava da niko nikada nece znati Boga moze da se kaze "tvoj Bog" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Tema za analizu clanova je na ovom linku:
http://forum.burek.com/hajde-da-analiziramo-jedni-druge-neformalno-psiho-opustanje-t94204.2530.html
ostavite se vise tih stvari.

Ovo je tema:
"Boziji Narod"

Zaista ne bih da vise opominjem ... a i necu.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 20:19:04 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bf_109_g_6

priznaj da si jednostavno sujetan . ti sebe smatrash osobom koja je spoznala boga do krajnje moguce granice i smatra da mu je najslichnija . u tvojim ochima - ti si taj boziji narod  Smile .
Da li mozes da citiras moj post u kojem ja govorim o sebi u kontekstu bilo koje teme u kojoj sam ucestvovao ?
U kom mom postu si ti video moj ego ?
Stvarno mi nikako nije jasno na osnovu cega su ovi komentari nastali.
Idem da se prosetam po ovom minusu do ortaka da igram pikado i zezam se, ovo vise nije zabavno.  Smile
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Tvorac kada je stvarao stvorio je tri rase:
Belu Srbe
Crnu Dogone
Žutu Kineze.
Srbi su so i majka svim ljudima na planeti,i od Srba su svi potekli,tako da su Srbi zbog toga Božiji narod.
A pošto su i u današnjem vremenu svi Srbi Apostoli,i sledeće Božanstvo je Srbin,šta reći  nego Srbi su Božiji narod. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49797
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S24
Belu Srbe
Crnu Dogone
Žutu Kineze.
Srbi su so i majka svim ljudima na planeti,i od Srba su svi potekli,tako da su Srbi zbog toga Božiji narod.
A pošto su i u današnjem vremenu svi Srbi Apostoli,i sledeće Božanstvo je Srbin,šta reći  nego Srbi su Božiji narod. Smile Smile

А ти си Србин над Србима, Србенда!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Citat
Smile
не одабира Бог ништа,него људи бирају свој пут... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Belu Srbe
Crnu Dogone
Žutu Kineze.
Ako je Bog stvorio tri rase, kako jedna od njih moze da bude "majka" ?

Ja znam da si ti navikao da ovde pricas razne price bez obzira na stvarnost u kojoj se te price ne nalaze, posto ti je to i takvo fantaziranje dozvoljeno, bez obzira koliko puta ti ponavljas sve to cemu se normalan covek smeje.

Da li ti uopste shvatas koncept da je stvarnost precizno definisana tako da svi ljudi na svim jezicima imaju identicno objasnjenje te stvarnosti koju svi ljudi dele.
Krijes se po forumima na kojima nemas nikakvu odgovornost za to sto pricas, zasto ne pokusas da te svoje price
ispricas javno, cisto da vidimo koliko bi trajao kao javna licnost.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Belu Srbe
Crnu Dogone
Žutu Kineze.

Jeste,u pravu si, a samim tim sam ja resio vecno pitanje "Kokoska ili jaje", cisto da ne budes jedini koji odvezuje Gordijev cvor  Smile

Kokoska je starija... bog stvori petla, a kako je ovaj bio usamljen, od njegovog rebra (mada sam siguran da je pre bio jadac u pitanju) stvori kokosku... a onda, nakon burnog jutarnjeg "kukurikanja" nastade jaje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:10:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.