Los. Nije predsednik svih gradjana, deli ih na demokratske i nedemokratske, svaki svoj nastup koristi za licnu i promociju svoje stranke... Preterano uvlakacki raspolozen prema strancima... itd
da...da... za razliku od Slobe koga su svi voleli toliko da su ga poslali u Hag, koji svaki svoj nastup nije koristio za promociju svoje porodice i porodicnih gajbica i SJUL-a, koji je rekao istorijsko "Ne!", koji je toliko voleo svoje gradjane da ih je slao u: ratove, zatvore, pred tenkove, u grob.. itd..
Boris je super lik,rekao je mi smo pogresili u kampanji i oprosteno mu je.Skoro sam ukrao colkoladu u marketu i pokusao sam da okajem svoje grehe rekao sam da sa pogresio i da priznajem,ali nije vredelo police je ipak dosla
Los. Nije predsednik svih gradjana, deli ih na demokratske i nedemokratske, svaki svoj nastup koristi za licnu i promociju svoje stranke... Preterano uvlakacki raspolozen prema strancima... itd
da...da... za razliku od Slobe koga su svi voleli toliko da su ga poslali u Hag, koji svaki svoj nastup nije koristio za promociju svoje porodice i porodicnih gajbica i SJUL-a, koji je rekao istorijsko "Ne!", koji je toliko voleo svoje gradjane da ih je slao u: ratove, zatvore, pred tenkove, u grob.. itd..
Upravo to i kazem, valjda treba da idemo napred a ne nazad, i da u skladu sa tim, ono stoje bilo lose menjamo
« Poslednja izmena: 28. Mar 2006, 14:22:58 od DR83 »
u svakom slucaju, iako nedovoljno aktivan, pokazao se neuporedivo bolji od prethodnika. nazalost, on je "samo" precednik drzave i nema nikakvog udela u vladi koja ima veci uticaj u drzavi od predcednistva, tako da, ako nam bog(ili staq vec) da pameti da na sledecim parlamentarnim izborima DS dobije dovoljno da uz podrsku DSS-a sam pravi vladu(sto je malo verovatno pored ovih fasista koji bi da osvajaju ceo svet-kao da nam nije dosta ratova), tek ceo videti da li je pola covek kakav je DJINDJIC bio. poz
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina