Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 18:40:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boris Krejić  (Pročitano 53723 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Editorijal je urađen za privatne potrebe tj za medije ... Smiley
I da ne zaboravim da napomenem da NISAM više član UMS-ove škole za talente već godinu dana kao i neke moje starije kolege...Sad mogu i bez njih.UMS je bio odskočna daska za dalje...Sad sam član jedne mnogo ozbiljnije agencije...  Smile
auf, primili su te negdje drugo, ozbiljno? Smile

Nebih da komentarišem male i ograničene ljude, pogotovo ne one tvog tipa ... Smiley

Ne, ne, ne, decko... lopta  Smile

Ovo sto vidis su avatari, nisu mali ljudi, nono  Smile a ograniceni su zato sto moraju da imaju svoj odredjeni prostor, bio bi forum nepregladam kada bi se setali unaokolo.

Doduse, neki ljudi neverovatno lice na ove "male ljude" sa avatara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@boris

Pa dobro, cekaj, sto sam ja malogradjanin, ti si rodjen u sarajevu jel tako?

Znaci da si i ti malogradjanin Smile

Eto novog skandala.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ja sam mislio da samo ums uzima kintu maloj deci sa tako losim fotografijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Moji i tvoji stavovi, razmišljanja se ne poklapaju s tvojim, to što sam rođen tu ne znači da živim tu ili razmišljam na tvoj način.Tvoji postupci dovoljno govore o tebi a ne o meni... Smile
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Znam borise, isto kao sto i tvoje fotografije dovoljno govore o tebi.

I sta rece, u kojoj si sad agenciji?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Tebi ako je Dejan Milićević i fotografi koji su do sada radili moje fotografije loši i ako se ti razumeš u profesionalnu fotografiju ja sam onda Anštajn... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
vidi se da je dejan.. snima sa olympusom e3 jos uvek jel da ?

svaki drugi fotograf bi te prekinuo u zenskim pozama ali on se verovatno malo nasladjivao posle... mislim dok ih je pregledao na laptopu...

cestitam na buducoj svetloj karijeri, gej lobi je jako zahvalan svojim miljenicima...
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 23:34:47 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Tebi ako je Dejan Milićević i fotografi koji su do sada radili moje fotografije loši i ako se ti razumeš u profesionalnu fotografiju ja sam onda Anštajn... Smile Smile Smile

Pa to sto je Dejan Milicevic ne znaci da ne ume i on da uzme parice iz kasice prascie maloj decici.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
vidi se da je dejan.. snima sa olympusom e3 jos uvek jel da ?

svaki drugi fotograf bi te prekinuo u zenskim pozama ali on se verovatno malo nasladjivao posle... mislim dok ih je pregledao na laptopu...

cestitam na buducoj svetloj karijeri, gej lobi je jako zahvalan svojim miljenicima...

HAHAHAHaš duhovito...nema šta...šteta, ti bi rado da te slikaju za kampanje ali ti nešto i neide...
Suvišnoi bi bilo komentarisati ljude koji pre svega nisu kompetentni da bi govorili o tome...  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2638_1046489767312_30175773_1597963_.jpg
(62.17 KB, 604x402)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Suvišnoi bi bilo komentarisati ljude koji pre svega nisu kompetentni da bi govorili o tome...  Smile

ali borise .. on jeste kompetentan, na tvoju zalost.  Smile

Citat
Pa to sto je Dejan Milicevic ne znaci da ne ume i on da uzme parice iz kasice prascie maloj decici.  Smile

jebote, to je dejan milicevic, on je radio spot gogi sekulic, nemoj da si naivan, covjek je velicina. pro.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 18:40:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.