2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borilacke Vestine-da vas cujem  (Pročitano 30418 puta)
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma ti "zamisljas" i "filozofiras" . Nema sta da se dalje prica.  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
Све зависи од човека. Кикбокс људи упражњују као спорт, тј. нешто што ће желети да примењују. Карате је вештина.

Због тога за улицу кикбокс и јесте бољи, а највећа предност је што се основи врло брзо савладају. Такође на тренинзима се иде на контакт, тако да ти ударац и примање истог није нимало страно, за разлику од каратеа.

Мада бих ја лично свој новац стављао на џудисте. Ти људи су изузетно издржљиви, чврсто грађени и веома ефикасни. Укратко могу поднети ударац, док не уђу у клинч, а онда се кикбоксер може поздравити са неком од своје две руке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
SonyEricsson W800i
Svaka vestina-nazovite sport kako vec-ima i vrline i mane,i svaka je na ulici dobro dosla.Sad ko bi dobio na ulici,to je vec i pitanje srece,npr,dzabe dzudisti sva snaga,ako ga kik bokser dobro pogodi i sjebe u startu,ili kik bokseru taj kontakt ako karatista odradi dobro-ovo sam gledao svojim ocima  Smile
Mada sve u svemu,svaka vestina je korisna,a i svako ko se time ozbiljno bavi sa nekim vecim ambicijama,treba da zaboravi na ulicne tuce  Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 16:25:47 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Koliko je notorno glup,onaj koji ide da trenira borilacke vjestine,da bi ih primenjivao na ulici. Smiley 1
Debil.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Vidite,svi vi, teorisete,udje judista u klinc,udje ovaj ovome u ovo onaj u ono.

Zavisi od individue. Moze da te odere i obican seljak,a moz da treniras sta oces. Ili si rodjen il nisi. Svaka vestina je dobra. Nemozes da poredjujes kickbox i judo. Nebo i zemlja. Izgleda da ovde nema kompetentnih za razgovor na ovu temu, waste of time.  Smile

Bye  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11149
Zastava
OS
Linux
Browser
Epiphany 2.28.1
mob
Samsung Galaxy S10
Koliko je notorno glup,onaj koji ide da trenira borilacke vjestine,da bi ih primenjivao na ulici. Smiley 1
Debil.

A kad mora? Smiley
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Debil.

A kad mora? Smiley

Ja kolko sam ga shvatio,po njemu nisu za ulicu. Sigurno su za krevet,na to je mislio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Citat

Zavisi od individue. Moze da te odere i obican seljak,a moz da treniras sta oces. Ili si rodjen il nisi. Svaka vestina je dobra. Nemozes da poredjujes kickbox i judo. Nebo i zemlja. Izgleda da ovde nema kompetentnih za razgovor na ovu temu, waste of time. 

Bye 

a ti bas volis da se pravis pametan jel? ja ti pricam koja vestina je najbolja za ulicu! a ti ako mislis da profesionalni karatista ili ajkido borac,moze da dobije kok boksera ti si onda neupucen skroz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 

Zavisi od individue. Moze da te odere i obican seljak,a moz da treniras sta oces. Ili si rodjen il nisi. Svaka vestina je dobra. Nemozes da poredjujes kickbox i judo. Nebo i zemlja. Izgleda da ovde nema kompetentnih za razgovor na ovu temu, waste of time.  Smile

Bye  Smile

Ја и рекох да доста зависи од самог човека, али пошто је већ покренута прича, изнео сам своје мишљење.

Рецимо ако се погледају мало старије борбе из УФ види се колику предност имају џудисти (и они који упражњавају разне варијанте те вештине), у односу на удараче. Једноставно кикбоскер не може да млатара и бежи истовремено, а бежати мора да не би завршио у позицији за рвање, где не може ништа.

На крају крајева и Федор је бивши џудиста, а види се како примењује своје знање.

Нема ту никаквог теоретисања, јер џудиста увек покушава ући у клинч против ударача, а то му најчешће пролази, јер као што рекох зајебано је покушавати да удариш неког, док притом у исто време бежиш од њега.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 16:57:39 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma nemate vi veze,pa nek se vredja ko hoce Smiley

Ko prvo, fedor je sambo user,ne judoka.
Drugo, filozofirate Smiley

Vidi se da ima ovde dosta zelenjaka, napaljenih klinaca koji vole da spekulisu (cast izuzetcima).

Ja sam na srpski reko, nemozes da poredjujes 2 razlicita sporta/vestine. Ajde poredjujte fudbal i kosarku?

Trece,neko je izjavio,da aikido ili karate nisu efikasni,treba da se ubije. Odma sam tu zakljucio da je to neko napaljeno dete.  Smile

Nemojte ovde da trosite vreme,nego ajde, upisite nesto i na trening,sta god da je to, verujte mi bice efikasno ,ko vec trenira blago njemu Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.