2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borilacke Vestine-da vas cujem  (Pročitano 30516 puta)
Clan u razvoju

Bill h. "Life is just a ride"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Hvala na savetu.  Smile Znam tipa koji je trenirao judo i iz njegove price cini mi se OK jedino sto mi se cini da su tamo povrede cesta prica. Sta mislis o ovom MMA ? Tu su kao izmesani svi treninzi u jednom. Je l' to stvarno dobro kao sto zvuci ? Mene tu malo odbija svo to pesnicenje inace mi se ovako cini super.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 15:10:06 od Sanvej »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
MMA , super naravno. Sve ti je tu ukombinovano. Pazi,svi smo mi razliciti,drugacije konstitucije tela,genetika itd itd..Ne odgovara svakome isti sport. Ti najbolje znas sta ti prija najvise i sta je za tebe efikasno.

Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
a bre ljudi sta ste se tolko nalozili na taj ajkido?? 
...na ulici je prosto neupotrebljiv....dobro mozda jeste ali 15%!
kik boks je ubedljivo najsavrseniji sport za samo odbranu! tu se nauci tehnika a i stekne se ogromna kondicija i
fizicka sprema,tj. posle nekog vremena telo navikne na udarac!
tako da ovi sportovi kao sto su karate ,ajkido i te takve zajebancije mogu da se treniraju jedino ako vam je cilj
da se ne smorite kuci posle skole pa zbog toga idete na trening!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia ????
aikido moze biti koristan ali ne smes samo njega da koristis na ulici, a kik boks je dobar protiv neobucenog protivnika, a protiv obucenog ili ne daj boze profesionalca mu drasticno opada korisnost jer nema klinc niti parter sto je verovatno i najbitnije... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
a bre ljudi sta ste se tolko nalozili na taj ajkido??  
...na ulici je prosto neupotrebljiv....dobro mozda jeste ali 15%!
kik boks je ubedljivo najsavrseniji sport za samo odbranu! tu se nauci tehnika a i stekne se ogromna kondicija i
fizicka sprema,tj. posle nekog vremena telo navikne na udarac!
tako da ovi sportovi kao sto su karate ,ajkido i te takve zajebancije mogu da se treniraju jedino ako vam je cilj
da se ne smorite kuci posle skole pa zbog toga idete na trening!

Ne lupaj . Ja licno treniram kbox par godina. I jeste,efikasan je. Ali mi to ne daje za pravo da pljujem po ostalim sportovima. Dobar karatista (bilo koji stil,pa i shotokan) je izuzetno efikasan na ulici. Tako da nemoj da pljujes po ostalim vestinama. Sto se tice aikidoa (tradicionalnog) istina je da nije efikasan,za pocetnike,ali kad se dodje na majstorski nivo,naravno da postaje efikasan. S druge strane,tu je nas "domaci" aikido, realni aikido Ljubomira Vracarevica koji je za razliku od tradicionalnog,izuzetno efikasan za ulicu, cak i u ranim fazama. Ne moras biti majstor da bi bio efikasan.

Sta god da treniras,nista ti ne daje za pravo da pljujes po ostalim vestinama , te vestine postaje vekovima,i da nisu dobre ne bi ni postojale. Budi skroman  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
SonyEricsson W800i

Sta god da treniras,nista ti ne daje za pravo da pljujes po ostalim vestinama , te vestine postaje vekovima,i da nisu dobre ne bi ni postojale. Budi skroman  Smile Smile Smile
Smile Smile
Znam karatiste koji su se na ulici pokazali vise nego dobro...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Smile Smile

Oooo brate,pozdrav pozdrav,dugo se nismo culi. Ma naravno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
SonyEricsson W800i

Smile Smile

Oooo brate,pozdrav pozdrav,dugo se nismo culi. Ma naravno  Smile Smile
Smile
Pozdrav druze  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung SGH-E590
Ja u kolima drzim bejsbol palicu i za sada se pokazala veoma efikasna, a nisam bio ni na jednom treningu bejsbola  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
ma ok! zamislite situaciju ulicne borbe gde se bore lik koji trenira kik boks protiv lika koji trenira ajkido ili kik boks i karate! svaki normalan covek zna da ce pobediti kik bokser! ja ne pljujem po ovim sportovima,oni su dobri za gradju tela i brzinu ali na ulici skoro pa nisu primenljivi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.