Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 23:04:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borba za istinu!  (Pročitano 9768 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Naravno da se ima sta reci.
Kada ste videli zadnji put neki dokumentarac o zlocinima nad Srbima?
Ja sam video na Mostu film Rat koji se mogao izbeci, onog dana kad je Sloba umro. Video sam ga jos jednom na BN televiziji i vise nikad. Zamislite, zasto!
Vidi,kod nas treba da se govori o onome što smo mi radili i naravno da se spomene šta je nama radjeno.To već rade u Hrvatskoj,na Htv-u u udarnim terminima se puštaju dokumentarci o tome šta su vojnici i paravojne formacije radile Srbima.Posebno je bila jako kritička emisija o Lori.Oduševio sam se objektivnošću.
  Dakle,Srebrenica i sve psine koje smo radili i radjene su u naše ime-treba ovde da se govori u prime-time terminu na televiziji.Mi se suočavamo sa našim djubretom a ostali sa svojim i svako prati onog drugog i šta se dešava.Koja je svrha hejtovanja na Srpskoj tv protiv ostalih učesnika u ratu?Ponavljam,ono što su nama radili treba da znamo-suočavanje sa onim što je sa Srpske strane radjeno,to je ono od čega ljudi beže i što ne prija a bez čega nam nema napred.
 Kada svaki pojedinac bude mogao da izgovori:"Jeste,to u Srebrenici je stvarno strašno što se desilo"a da ne nastavi sa"...ali.."-onda smo dogurali dosta kao ljudska bića.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Znam da je to tesko i mukotrpno dokazivati. Moj stav je da se Srpski narod treba potpuno posvetiti ekonomiji jer kako i sam kazes samo je novac bitan ali nesmijemo propustiti priliku da svaki dan dokazujemo svoju istnu. Zar je trebalo da ovih zadnjih godina tek da saznamo djelic istine o cetnicima i Drazi u dr. sv. ra. Uzmimo primjer Izraela, imaju novac jer imaju razvijenu ekonomiju, imaju jak lobi u svijetu i pravda je na njihovoj strani. Netrebamo izmisljati toplu vodu samo treba malo prepisivati od drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Znam da je to tesko i mukotrpno dokazivati. Moj stav je da se Srpski narod treba potpuno posvetiti ekonomiji jer kako i sam kazes samo je novac bitan ali nesmijemo propustiti priliku da svaki dan dokazujemo svoju istnu. Zar je trebalo da ovih zadnjih godina tek da saznamo djelic istine o cetnicima i Drazi u dr. sv. ra. Uzmimo primjer Izraela, imaju novac jer imaju razvijenu ekonomiju, imaju jak lobi u svijetu i pravda je na njihovoj strani. Netrebamo izmisljati toplu vodu samo treba malo prepisivati od drugih.

Slazem se ja sa tobom samo daleko smo mi od Izraela.Mi ni na ovom forumu ne mozemo nista da se dogovorimo a ne nesto drugo  Smile Zato i stoji slicica u mom potpisu.Samo nama to nikad nece uci u glavu.Uvek cemo se deliti na demokrate,radikale,cetnike,partizane,vojvodjane,srbijance....  Smile

Citat
Vidi,kod nas treba da se govori o onome što smo mi radili i naravno da se spomene šta je nama radjeno.To već rade u Hrvatskoj,na Htv-u u udarnim terminima se puštaju dokumentarci o tome šta su vojnici i paravojne formacije radile Srbima.Posebno je bila jako kritička emisija o Lori.Oduševio sam se objektivnošću.
  Dakle,Srebrenica i sve psine koje smo radili i radjene su u naše ime-treba ovde da se govori u prime-time terminu na televiziji.Mi se suočavamo sa našim djubretom a ostali sa svojim i svako prati onog drugog i šta se dešava.Koja je svrha hejtovanja na Srpskoj tv protiv ostalih učesnika u ratu?Ponavljam,ono što su nama radili treba da znamo-suočavanje sa onim što je sa Srpske strane radjeno,to je ono od čega ljudi beže i što ne prija a bez čega nam nema napred.
 Kada svaki pojedinac bude mogao da izgovori:"Jeste,to u Srebrenici je stvarno strašno što se desilo"a da ne nastavi sa"...ali.."-onda smo dogurali dosta kao ljudska bića.

Ma bilo je o toj Srebrenici 300 emisija. Smile Jel ti pratis covece televiziju?  Smile Ja sam gledao na b92 gomilu takvih emisija.Skoro svi generali i politicari su u Hagu.Sta ces vise od toga? I na RTS su bile emisije o zlocinama Srba.... Slabo neko prica o Srebrenici da nije zlocin.Pa Toma i Vucic su rekli da je Srebrenica zlocin...........  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U Srebrenici se desilo sto je se desilo ALI nikada netreba prihvatiti samo pricu sa jedne strane. Vojska se probijala kroz linije VRS. Zasto im komandant armije bih nije naredijo da se predaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
U Srebrenici se desilo sto je se desilo ALI nikada netreba prihvatiti samo pricu sa jedne strane. Vojska se probijala kroz linije VRS. Zasto im komandant armije bih nije naredijo da se predaju.

Srebrenica ima 2 strane medalje.Jeste pocinjen zlocin koji ne moze da se opravda ali ta prica b92 i kompanije nema veze sa istinom.  Smile Ja nikada nisam negirao zlocin ali ne podnosim kad prica nije kompletna.  Smile Srebrenica je previse naduvana od strane medija i iskontruisana.Ima tu mnogo stvari koje su nelogicne.Samo vecini ljudi je dosta da pogleda 1 emisiju i misle da zna sve  Smile Niko nece da sazna celu istinu Drugo nervira me i kada mi neko uperi prst i kaze :"Suoci se sa tim?"Jel sam ja bio tamoi?Ako je neko ubijao civile nek se on suocava sa tim.Ja nisam nikoga ubio.Mogu da raspravljam i da iznosim cinjenice ali nemam nameru da se kajem zbog nekog kretena koji je ubijao ljude.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U blizini Tuzle bila su velika cetiri srpska sela koja su ostala duboko u muslimanskoj teritoriji. Poslije teskih borbi tri sela su sisla u jedno koje se naziva Smoluca i u njoj je sest mjeseci bilo okruzeno 7 hiljada srba sto djece, zena,muskaraca. Okolo je sve bilo minirano i trpili su zestoke napade. Noge su amputirali rucnom testerom, djeca su jela sljive i sl. a lijekova i ostalih stvari ni sanjati nisu mogli. Vojska je pokusavala vazdusnim putem da im nesto dostavi ali nisu uspjeli. Bili su ocajni svaki dan je bijo pakao jer su stalno trpili napade a municije je itekako nedostajalo. Prijetio je stravican pokolj. VRS je pokusavala dva puta da napravi prodor u dubinu ali nije uspjela jer je imala velike gubitke. Tek treci put je uspjela i uspjela izvuci narod. Golgotu koju je taj narod prozivio niko nikada nije spomenuo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Jel moze neko da pojasni ovu temu,nerazumem o cemu se radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
U blizini Tuzle bila su velika cetiri srpska sela koja su ostala duboko u muslimanskoj teritoriji. Poslije teskih borbi tri sela su sisla u jedno koje se naziva Smoluca i u njoj je sest mjeseci bilo okruzeno 7 hiljada srba sto djece, zena,muskaraca. Okolo je sve bilo minirano i trpili su zestoke napade. Noge su amputirali rucnom testerom, djeca su jela sljive i sl. a lijekova i ostalih stvari ni sanjati nisu mogli. Vojska je pokusavala vazdusnim putem da im nesto dostavi ali nisu uspjeli. Bili su ocajni svaki dan je bijo pakao jer su stalno trpili napade a municije je itekako nedostajalo. Prijetio je stravican pokolj. VRS je pokusavala dva puta da napravi prodor u dubinu ali nije uspjela jer je imala velike gubitke. Tek treci put je uspjela i uspjela izvuci narod. Golgotu koju je taj narod prozivio niko nikada nije spomenuo.

Ovo zaista i ja nemam pojma.  Smile To je nasa tuga druze jer smo kreteni  Smile Tv stanice su selektirale stvari i pustaju se samo ono sto im odgovara  Smile

Citat
Jel moze neko da pojasni ovu temu,nerazumem o cemu se radi...

Pa tema je da se treba boriti da istina o zlocinima bude objavljena.Vidis da je jubilej sada rekao o zlocinima koje niko ne zna  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Selo Sijjekovac kod Broda. Regularne jedinice vojske hrvatske upadaju na teritoriju BiH i ubijaju na desetine Srba. Do tada u BiH nije bilo oruzanih sukoba. To je bio prvi pokolj. Ko nevjeruje neka provjeri ili neka ode u Sijekovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Selo Sijjekovac kod Broda. Regularne jedinice vojske hrvatske upadaju na teritoriju BiH i ubijaju na desetine Srba. Do tada u BiH nije bilo oruzanih sukoba. To je bio prvi pokolj. Ko nevjeruje neka provjeri ili neka ode u Sijekovac.

Pa regularna Hrvatska vojska je izvsila agresiju na Bosnu i sad se Hrvati prave ludi.  Smile Tuzili bi Bosnjaci Hrvate samo sto ne smeju zbog EU i Amerike.Dobili bi spor sigurno a da ne pricam tek o RS.Verovatno znas da je regularna vojska Hrvatske izvrisla agresiju na RS u zajednickoj akciji sa NATO bombardovanjem i vojskom Alije.  Smile To isto niko ne govori..... NATO je tada pobio dosta Bosnjaka i bacao osiromasen uranijum.Ima jedno selo gde su svi pomrli od raka tj zbog uranijuma.....  Smile Naravno ni to niko ne govori  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 23:04:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.