Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 06:50:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borba za istinu!  (Pročitano 9789 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da bombardovali su danima fabriku " Pretis" kod Sarajeva i cjelokupno stanovnistvo se nakupilo velikom kolicinom osiromasenog uranijuma. Poslije Dejtona su se kolektivno iselili i danas umiru u velikom procentu. Cak su od toga stradali i vojnici sfor-a i dan danas umiru od tih posledica ali njihove vlade to taje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Da bombardovali su danima fabriku " Pretis" kod Sarajeva i cjelokupno stanovnistvo se nakupilo velikom kolicinom osiromasenog uranijuma. Poslije Dejtona su se kolektivno iselili i danas umiru u velikom procentu. Cak su od toga stradali i vojnici sfor-a i dan danas umiru od tih posledica ali njihove vlade to taje.

To je takodje slucaj na Kosmetu.Cela Metohija je ozracena i prema mnogim analizama strucnjaka kazu da zivot na tom prostoru nije moguc bez posledica.Sad otkako je pod okupacijom nisam imao prilike da vidim situaciju dole ali siguran sam da ima dosta obolelih od tumora.Kosmet je u mnogo goroj situaciji nego Srbija jer je tamo bilo mnogo jace bombarovanje.Tamo je bila mnogo veca koncentracija vojske i zato je upotrebljeno mnogo osiromasenog uranijuma.Milosrdni andjeo nema sta   Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Svi koji nesto znaju o nekom dogadjaju koji je na svjetskim medijima krivo objavljen mogu da ovdje objave svoju istinu. Po mogucnosti iz prve ruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
da.
ono to sam ja pricao iz prve ruke, sto sam licno video, vi klasifikujete kao laz i izdaju. o kojoj istini onda pricamo?
kao sto sam rekao
radikalskoj istini.
pa slobodno je pricajte. bas me zanima dokle cete?
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja neznam tvoju istnu i neznam zasto me trpas u neki kos gdje ne pripadam, ocito imas neke frustracije. Napisi sta je problem, ako si procitao moje postove u ovoj temi znas o cemu ja pisem a ako mi nevjerujes mogu te odvesti na ta mjesta pa se sam uvjeri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ti nemoj da se javljas ako ti se nesto ne svidja.

Istina je i da nije bilo zlocina u Srebrenici, ako je i bilo ubistava pojedinacnih od strane frustriranih ljudi koji su pobili koljace.
Ali, genocidna akcija nije postojala, vec je to samo rezija velikih sila, kao sto sam vec objasnio na lockovanoj temi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Problem Srebrenice zaista treba pogledati sa vise strana. Ovo je mala vremenska distanca da bih se dali odgovori na sva pitanja. Recimo zasto se dopustalo da se iz zasticene enklave vode operacije protiv Srba. Ko je i kako doturao oruzije i municiju u enklavu. Zasto su snage UN dopustle prodor VRS opozivajuci NATO avijaciju. Kada su zastitili zene i djecu zasto to nisu ucinili i sa vojnicima. Ima mnogo pitanja a malo odgovora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Meni je najnelogicnija cinjenica da je na tako malom prostoru, bila skocentrisana sva paznja svetskih medija, takodje i svih obavestajnih agencija, i da niko nije video i sprecio te dogadjaje!
To mi je debilno.
A gle cuda, u isto vreme se planirala i uspesno izvela Oluja, uz punu podrsku svetske javnosti, jer su do tada, Srbi u medijima, predstavljeni kao zlikovci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
o istini i lazima do prekosutra ...uvek se setim nekako najupadljivijeg primera... Markale ... 66 ljudi i minobacacka granata ... ekipe koje beleze situaciju posle 30 sek i mrtvacka ukocenost posle nekoliko minuta... slika koja obilazi svet ...
"Komandant UNPROFORA general Mekenzi je jos u junu 1992. godine video u cemu je stvar. Poznata je njegova izjava da : " Kada bih uspeo da ih ubedim da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje." ... tuga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Pa oni ljudi videli kako neki lazu sami sebe da su pobedili NATO i ostali svet. Pa ako to "pije vodu" sto ne bi i sve ostalo
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 06:50:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.